Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Má někdo podobnou smůlu ? :D (vyřešeno, tuk, tuk :)

Recommended Posts

Odesláno

Zajímalo by mně jestli má někdo taky takovou smůlu jako já na elektroniku.... :)

Za poslední rok mi odešlo, případně jsem musel měnit a reklamovat následující :

3x základní deska v kompu

1x procesor

2x operační pamět

1x HDD

2x zdroj

1x chladič

2x USB 4GB

1x monitor

včera mi odešel týden starý SSD disk

Už mi to pomalu přestává bavit, bud dělají takový šmejdy, nebo mám takovou extra smůlu.... Upozorňuju že nikdy nekupuju žádný šmejdy, všechno značkové věci v co nejvyšší možné kvalitě.....

Já už fakt nevím, ale nebaví mně každou chvilku přeinstalovávat komp kvůli tomu že něco odejde.....:blicismajlik

[upravil dne 30/9/10 od godzila.01]

[upravil dne 1/10/10 od godzila.01]

Odesláno

Možná je to právě tím, že kupuješ \"značkové věci ve špičkové věci ve špičkové kvalitě\" a výrobci si z Tebe tak dělají pokusnýho králíka. Kupuj normální věci jako my ostatní smrtelníci a třeba se Ti problémy vyhnou. :aut

Jinak já vás Plzeňáky žeru, jak píšete \"mi\" místo \"mě\". To takovej serverní moravák je jiný kafe. Ten místo \"kam\" furt říká \"kaj\". :bojim

[upravil dne 29/9/10 od peugeot09]

Odesláno

Tak si pred ten PC hod UPS/ku..... pokud to stalo tolik penez... nemas doma moc velkou vlhkost? Protoze tohle neni normalni...

Zakladni desky se stavaji, rpocesor budiz, pamete to je moooc divy, HDD se stava, zdroj nemohlo se stat pokud to byl fortron, chadic pokud to byl artic tak to neni skoro mozne, USB asi flaschka.. to se stava... monitor se stava....

Muzes mi naspsat aspon vyrobce u zdroje, chladice a operacni pameti?

Nebo vymen obchod kde to kupujes...

Co na to kupovat to zde http://tsbohemia.cz/Prodejny.aspx?Mesto=Plzen

Odesláno

Kupuju to na Alze.... Procesor AMD(špatná výroba,ani nenaběhnul, u AMD jsem zůstal), základní deska MSI (tetko mám ASUS) , paměti patriot, zdroj tuším XILENCE(tetko fortron), chladič už nevím(tetko mám noctua), disk seagate (tetko tu mám 8x WD a 2x samsung a v klidu) SSD byl A-DATA, zítra mi dojde PATRIOT PS-100 128GB Signature Flash.... monitor BENQ fungoval týden.... se servrem byly taky problémy, tam je to zase na intelu, problém s deskou a procákem.... flash-ky už nevím a zbytek věcí už radši taky ne....

Čoveče nevím,ale mám na to strašnou smůlu.... :D

EDIT: To ani nepočítám to že každý auto co koupím je sypek a mám s tím jen náklady a problémy.... Respektivě poslední tři auta, ty starý herky co jsem měl předtím byly alespon spolehlivý....:)

[upravil dne 29/9/10 od godzila.01]

Odesláno

Jinak já vás Plzeňáky žeru, jak píšete \"mi\" místo \"mě\". To takovej serverní moravák je jiný kafe. Ten místo \"kam\" furt říká \"kaj\". :bojim

[upravil dne 29/9/10 od peugeot09]

něco se ti snad nezdá? :bacha:D :D :D

Odesláno
tomu říkáš smůla ... ? :roll

A je to snad štěstí že všechno co koupím odejde, nefunguje, nebo nedělá co má.... ? :D Nepřijde mi to tedy normální, když za něco zaplatím a vlastně z toho nic krom problémům nemám.... :myslim

Odesláno

Jde o ty problémy s tím spojené... klidně bych zaplatil za ty komponenty víc, ale aby to bylo v pořádku... takhle musím pořád přeinstalovávat widle a než nainstaluju systém, programy a všechno nastavím tak sem půl dne bez práce a to mi nikdo nezaplatí.... :) U těch aut je to horší, tam se taky jel lejou peníze a nikde to vidět není... :)

Odesláno

Ahoj, tohle nevypadá na smůlu, ale na napěťové rázy v rozvodu elektřiny. Poslechni Cheppa a mne a pořiď si před comp UPS. Ona odfiltruje jak přepětí, tak podpětí. Comp nebude dostávat rány a vše bude O.K..

Odesláno

V tom to nebude čoveče, alespon si to nemyslím,většina těch věcí odešla po pár dnech provozu nebo nikdy nefungovala korektně... Vesměs půl roku co jsem ten komp dokompletoval(cca po třech měsících se všema výměnama a reklamacema) to fungovalo v pohodě, až tetko jsem si na systém hodil SSD a po třech dnech nenaběhli widle, tak sem to přeinstaloval a po pár dalších opět ne, tak sem dělal test disku a ani náhodou to neprošlo...

Odesláno

Tohle nemůže být náhoda, to děláš schválně :D Já jsem za posledních pár let měnil v PC akorát grafickou kartu, jinak o počítači ani o NB nevím co se týká poruch. Vyzařuješ asi nějaké negativní vlny na elektroniku :)

Odesláno

len som si to tak prebehol, ta doska MSI-s touto znackou mam zle skusenosti, ci uz u zakladnych dosiek alebo grafickych kariet atd....dalej znackove zdroje tiez niesu ziadna vyhra a uz to tu niekto pisal, kup si prepatovu ochranu

Odesláno

značka gigabyte....jinak jestli nejsi náhodou nabitej statickou el. :D

Budeš se muset uzemnit.Ale jestli ti to odchází doma a v práci ne,tak věř,že to jsou napěťové špičky...že ti to chvilku šlape a potom konec to je přece normální...napětí tam vlítne a máš po.Zkusil bych nejdřív si změřit domácí síť co a jak

Odesláno

Citace Driver: asi nějaké negativní vlny na elektroniku.

Nebo v minulém životě spáchal něco děsného a teď se mu to vrací.

Tohle není samo s sebou. V podstatě popužívá tytéž díly (značky), které popisuje a problémy prakticky \"0\" pokud nepočítám ty co si způsobím sám při experimentování.

Doporučil bych koupit nějakou jetou funkční mašinu - i když to je taky risk - ale mohlo by to ukázat na problém mimo HW počítače, např. přepětí nebo velké výkyvy v síti. To je pro tuhle tehniku vražedná žáležitost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...