Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Potřeboval bych typ jen na ty alu tyče (samo za zajímavou cenu). Mám doma příčníky Thule ze 406ky. Patky bych použil, jen ty tyče bych potřeboval delší.

Zdravím, já bych za se potřeboval příčníky na 406. Takže to vidím tak, že když za rozunmou cenu prodáš komlpet na 406 tak za mírný doplatek pořídíš nové ???:myslim

Odesláno
od října jsou v pugu 20% slevy na přislušenstvi. přičniky vychazi na 2959,- po slevě

[upravil dne 30.9.2010 od čakom]

To mi příjde poněkud \"Velký ranec\" před dvěma roky jsem kupoval originál na C-Xantia za 1560,- a tak velký rozdíl mezi nimi zase není. Na AUKRO se dají sehnat taky do 1500, jek k tomuto serveru nemám žádnou důvěru.

Odesláno
Potřeboval bych typ jen na ty alu tyče (samo za zajímavou cenu). Mám doma příčníky Thule ze 406ky. Patky bych použil, jen ty tyče bych potřeboval delší.

Zdravím, já bych za se potřeboval příčníky na 406. Takže to vidím tak, že když za rozunmou cenu prodáš komlpet na 406 tak za mírný doplatek pořídíš nové ???:myslim

...a co kdybych ti nechal jen ty tyče za mírný poplatek a ty si dokoupíš ty patky.;)

Odesláno
od října jsou v pugu 20% slevy na přislušenstvi. přičniky vychazi na 2959,- po slevě

[upravil dne 30.9.2010 od čakom]

To mi příjde poněkud \"Velký ranec\" před dvěma roky jsem kupoval originál na C-Xantia za 1560,- a tak velký rozdíl mezi nimi zase není. Na AUKRO se dají sehnat taky do 1500, jek k tomuto serveru nemám žádnou důvěru.

Mě tohle přijde jako dobrá cena. Kdysi jsem kupoval Alu příčníky Thule se zámky za nějakých 3900,-

Odesláno

TO Radek V. a co kdybych ti nechal jen ty tyče za mírný poplatek a ty si dokoupíš ty patky

To by taky stáko za úvahu - kolik za ně?:myslim

Odesláno

Hakr není špatnej,ale někdo prostě slyší na Thule či Neumann.Jinak ty zámky jsou tam stejně pro okrasu,je v v měkkém plastu a když za to zatáhneš máš to v ruce a můžeš to v klidu odšroubovat...prostě to jenom líp vypadá ;)

Odesláno

Já mám tento http://www.nakupka.cz/vyrobek/stresni-nosic-variant-2005-uni-pro-vozy-s-podelniky-uzamykatelny/ na krabici je napsané s prodlouženými příčníky a patky uchycení do 40 do 60 mm. Prodejní cena byla 1300,-Kč. Jsem spokojený drží dobře přs zimu jsem na nich měl box a teď přes léto jsem vozil tři kola a bez problémů. Do boku přečnívá od patek na každé straně cca 5 cm.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...