Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Originální drátky k reproduktorům - stačí? (405)

Recommended Posts

Odesláno

Dostačují pro normální poslech ty originální (podle mě slabé) drátky vedoucí od koncovky rádia k reproduktorům ve dveřích?

Přijdou mi slabé, tak jestli někdo natáhl lepší a kvalita se zlepšila, dejte vědět. Díky

Odesláno

Kluci sakra, ty kablíky stojí pár korun a přínos ve zvuku je vzhledem k cenovce obrovský. Neremcejte a vyměňte originál schnilé kabely alespoň za hifi dvoulinku o průřezu 1,5mm. :)

Odesláno
Já mám v Míčku muziku kompletně originální, včetně reproduktorů a rádia a řekl bych, že to hraje celkem pěkně, takže nemám důvod dráty jakkoli měnit;)

Třeba to má nový model lepší. Tyhle co mám já jsou docela dost slabý, ale třeba fakt budou stačit.

peugeot09: Ona aby ta výměna za něco stála, není tak lehká, protahovat kabely a zejména skrz průchodku do dveří...

Odesláno

zbytecnost tahat nove pokud mas repro pouze na radiu, nic se tim nezmeni, pokud chces zlepsit kvalitu poslechu, poslouchej origo audio cd :-) zadne mp3 a jim podobne zkomprimovane songy

[upravil dne 3/10/10 od J0hny]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...