Marcel505 Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 Dostačují pro normální poslech ty originální (podle mě slabé) drátky vedoucí od koncovky rádia k reproduktorům ve dveřích? Přijdou mi slabé, tak jestli někdo natáhl lepší a kvalita se zlepšila, dejte vědět. Díky Citovat
Maverick Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 Já mám v Míčku muziku kompletně originální, včetně reproduktorů a rádia a řekl bych, že to hraje celkem pěkně, takže nemám důvod dráty jakkoli měnit;) Citovat
peugeot09 Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 Kluci sakra, ty kablíky stojí pár korun a přínos ve zvuku je vzhledem k cenovce obrovský. Neremcejte a vyměňte originál schnilé kabely alespoň za hifi dvoulinku o průřezu 1,5mm. Citovat
Marcel505 Odesláno 26. září 2010 Autor Odesláno 26. září 2010 Já mám v Míčku muziku kompletně originální, včetně reproduktorů a rádia a řekl bych, že to hraje celkem pěkně, takže nemám důvod dráty jakkoli měnit;) Třeba to má nový model lepší. Tyhle co mám já jsou docela dost slabý, ale třeba fakt budou stačit. peugeot09: Ona aby ta výměna za něco stála, není tak lehká, protahovat kabely a zejména skrz průchodku do dveří... Citovat
Maverick Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Marcel: Řekl bych, že mezi novym a starym modelem v tomhle nebude rozdíl. Mám tam něco na způsob zvonkovýho drátu. Citovat
J0hny Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 zbytecnost tahat nove pokud mas repro pouze na radiu, nic se tim nezmeni, pokud chces zlepsit kvalitu poslechu, poslouchej origo audio cd :-) zadne mp3 a jim podobne zkomprimovane songy [upravil dne 3/10/10 od J0hny] Citovat
peugeot09 Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 I na těch zkomprimovaných hnusech je na první poslech rozeznat tkanička od kabelu. Citovat
ferrari Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Lenže presne, ako píše Marcel505 - najväčší problém aj ja vidím v tom pretiahnuť kabeláž cez priechodku dverí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.