Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nehoda

Guest ŠŠindy 307 SW 125 kW

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.

V pátek jsem měl nehodu.Srazil mě opilý řidič, bez řidičáku,pojištění.:bachaAuto jsem nechal odtáhnout do Peugeotu v Žatci.Spočítali mi škodu na 185 tis.Likvidátor to to nechal na totálku.Pojišťovna mi poradila,abych to vzal ze svojí havarijní pojistky, jelikož je to nejrychlejší řešení.Přes kancelář pojistilů je to prý na dlouho. Tak jsem zvědavý kolik mi dají za totálku.:myslimAsi to moc nebude.Máte někdo lepší návrh jak to řešit?:mad:

Přesunuto z Inzerce/Spolujízda. Vkládej příspěvky tam kam patří, přečti si pravidla fora, děkujeme.

[upravil dne 23/9/10 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Už jsem tu nebyl dlouho na foru a nemohl jsem se ani přihlásit. Tak jsem nevěděl jak mám založit nové téma. Nevim podle čeho berou tržní hodnotu. V servisu mi řekli 150 tis. Na mobile.de jsem našel identické auto za 275 tis. Tak nevim kolik mi dají.

Odesláno

1. Ako je na tom auto ? Je to naozaj totalka, alebo sa to da opravit ? Mozes sem dat nejake foto ?

2. Cena auta sa odvija od momentalnej trznej ceny - pouzitelne diely s auta, ktora mozes este kvazi predat ... U moji 306 bola trzna cena auta ohodnotena na nieco cez 2200 Eur, odpocitali pouzitelne diely a dali mi 1736 Eur .. Oprava stala 650 Eur + este lak, ale auto normalne jazdi ...

Nehovorim o tom, ze tolko dostanes ty, ale proste ze sa na tom da aj zarobit ... A teda pokial mate rovnake zakony ako u nas na SK

Odesláno

Poškozené díly. Je utržené kolo,tzn.rameno,tlum.disk, práh,dveře,zrcátko,přístrojovka+aerbagy,pasy+řídící jednotka, tedy i s prací 185 tis.Podle peugeot.Dnes mi přišel dopis,že oprava přesahuje tržní hodnotu vozu.To by mě zajímalo co ty idioti mají za tabulky.Na mobile de je totožné auto za 275 tis.Takhle to nenechám.Budu se o to rvá zuby nehty.Ještě mají zaplatit znehodnocení vozu.Při prodeji vozu bouraného se snižuje hodnota a tu má pojišťovna zaplatit.

post-31989-14109612933799_thumb.jpg

Odesláno

Já bych nejradši někoho zmlátil,nejdřív toho haj... co do mě napálil a pak toho dem...... likvidátora.To je nespravedlivost na světě.:bacha

Odesláno
Já bych nejradši někoho zmlátil,nejdřív toho haj... co do mě napálil a pak toho dem...... likvidátora.To je nespravedlivost na světě.:bacha

post-31989-14109612934333_thumb.jpg

Odesláno

Tak vina je plna na viníkovi tjz. na řidiči, který do tebe boural. On ti zaplatí škodu + další výdaje!!! Kolik měl prosím tě al v sobě= naměřeno drager??

Odesláno

Když si vezmu,že auto stálo 820tis. a teď mi chtějí dát cca. 50tis. Zkusim to přes kancelář pojistitelů a přes právníka.Když jsem byl na policii, tak mi řekl že můžu nárokovat ušlé ztráty.Půjde to k soudu.Tak nevim jestli něco vysoudim.Držte mi palce.:grr

Odesláno
Tak vina je plna na viníkovi tjz. na řidiči, který do tebe boural. On ti zaplatí škodu + další výdaje!!! Kolik měl prosím tě al v sobě= naměřeno drager??

Bylo to ráno po 6 hodině a měl 2,4 promile.Nemá pojistku,řidičák ani technickou.:myslim

Odesláno

Nemá ani práci, za to má podmínku, čtyři děti a je opálenej. A ted po něm něco chtěj. Za tu bouračku mu hrozí kriminál a Ty od něj čekáš peníze?

ps: to je katastrofická, i když reálná vize.

Odesláno

Hm nevim no ... asi bych si vzal penize a opravil, dneska je tak debilni doba ze to skoro jinak nejde. A jeste bych si pujcil auto z pujcovny v dobe opravy a dal mu usly zisk.

Odesláno

opravit neni tohle problem, skodu resit se soudnim znalcem a pojistovna to zaplati co napise + cca 10 za Sou znalce popr. zavolej a domluvime se 774 299 483

Odesláno

Bylo to ráno po 6 hodině a měl 2,4 promile.Nemá pojistku,řidičák ani technickou.:myslim

Tak to se budeš na něm pěkně ,,hojit\" a ještě chlapák má na krku tresňáček:super . Jak píší ostatní, opravit a vše si nechat do koruny zaplatit!!!

Odesláno

Přesně takovej, jak píše Benžík zrušil známýmu před lety auto a protože viník tu svoji popelnici neměl pojištěnou, omítla pojištovna plnění poj. události. Nevyrazil z něj ani floka.

Odesláno
Přesně takovej, jak píše Benžík zrušil známýmu před lety auto a protože viník tu svoji popelnici neměl pojištěnou, omítla pojištovna plnění poj. události. Nevyrazil z něj ani floka.

Je tu přeci kancelář pojistitelů.Někdo to zaplatit musí.:myslim

Odesláno
Nemá ani práci, za to má podmínku, čtyři děti a je opálenej. A ted po něm něco chtěj. Za tu bouračku mu hrozí kriminál a Ty od něj čekáš peníze?

ps: to je katastrofická, i když reálná vize.

Nechápu co tu řešíte. Viník je známý ne?

Škodu zaplatí kancelář pojistitelů a ta pak od viníka ty peníze bude vymáhat.

ŠŠindy 307 SW: Zavolej na ČKP a poptej se, jak máš správně postupovat.

Likvidace pojistných událostí a informace pro poškozené

obecné informace pro poškozené: www.ckp.cz

info@ckp.cz

hlášení nových škod: [+420] 221 413 111 - telefon

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...