Xenostellar Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat kde bych našel nějaký signál otevřených dveří. Potřebuji to na montáž alarmu. Zatím to mám připojené na signál stropního světla, ale to není ono, protože po uzamknutí ještě nějakou dobu svítí a mě to hlásí jako poplach. V tomto vlákně je rada připojit to na bzučák zapnutých světel, ale nevím jestli je to použitelné i pro nový model s multiplexem. Zatím jsem tu krabičku nenašel. Díky Citovat
punkac Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Kde si se napojil? Někde u lampičky nebo přímo na drát ode dveří do BSI? Citovat
Xenostellar Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 Nevim kde přesně, dělal mi to servisák, ale je to napojený na ten drát, co jde ke světýlku. Spíš mi jde o to jestli existuje drát přímo od všech dveří, na který bych se mohl připojit. Citovat
HonzaZ Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Chceš signál otevření dveří nebo odemknutí/zamknutí dveří? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Já jsem se s tím nechtěl trápit a tak jsem si dal do sloupků dveří nové spínače a zapojil všechny kol dokol auta do série. Chodí to super. Ve dveřích je v motorku centrálu spínač otevřených dveří. Šlo by to určitě přes 4 řici diod. Protože jinak by ti display PP ukazoval při otevření např. dveří řidiče otevřené všechny :-) Citovat
Xenostellar Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 jj, přes ty diody mě to taky napadlo, ale nevěděl jsem jestli to třeba na multiplexu neni udělaný nějak jinak. Zatím to vypadá na tohle řešení a navíc se k tomu pak daji připojit i páté dveře. Citovat
punkac Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 tady máš schéma elektriky na novej model, snad ti to pomůže:papa Citovat
martis Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 pokial to chces na spinanie na minus, tak ti treba napojit kable 8611,8612,8613,8614. vsetko cez usmernovacie diody. niekde mam aj obrazky ako to presne napojim,ked pridem domov dodam obrazky. tu mas link je tam vsetko odrobne napisane. [upravil dne 22/9/10 od martis] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.