Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přemo a jak je to se světlama, když nastartuješ na dálku tak se taky asi rozsvítějí co? Tedy pokud má člověk aktivované denní svícení, nebo je noc. :myslim

Odesláno

no vzhledem k tomu že bydlím v paneláku tak by mi to asi vadilo kdyby tam auto stálo samo a svítilo. Lec koho by to taky mohlo štvát že jim svítim do bytu, protože parkuji kolmo na barák.

A dále se ti taky zapne samozřejmě rádio co?

V Praze je to trochu jinak než v Krnově :D:D

[upravil dne 24/9/10 od Brizan]

Odesláno

Brizan rádio by sa zapnúť nemalo ak ho po jazde ešte pred stopnutím motora vypneš.

Neviem či to niekto postrehol ale už v jednom vlákne som písal že som našiel zoznam áut a motorizácie v ktorých by mal byť od výroby príhrev VEBASTO a že stačí dokúpiť nejaké ovládanie a prerobiť na plnohodnotné nezávislé kúrenie. Tu je link http://www.nemrzni.sk/produkty/nezavisle-kurenia/naftove-vozidla.html . Máte o tom nejaké vedomosti? V Peugeote o tom VEBASTO príhreve ani nepočuli, že v 407-me je len vyššie spomínaní elektrickí príhrev.

Odesláno

To by bolo treba zistiť v montážnom stredisku ale predpokladám že by to mala byť nejaká riadiaca jednotka + spínacie hodiny alebo diaľkové ovládanie cez ovládač alebo mobil. Ale jedná sa o to či ten príhrev v našich 407-mách vôbec máme.

Odesláno

ja neviem, tiez sa mi to nepozdava, avsak teraz rano ked uz mame okolo 8st a nastartujem tak do cca 1 minuty mi ide teply vzduch do kabiny... co silne pochybujem ze je to teplo z malehovodneho okruhu motora...

Odesláno

no musi tam byt este nieco co zohreje motor rychlejsie... dokonca ten moj som tam tiez nasiel... idem guuglit

http://www.nemrzni.sk/fileadmin/user_upload/downloads/2009_EN_PARKING_HEATER_Upgradekit.pdf

http://www.ersatzteilbox.com/product_info.php?info=p66571.html

mohol by mi niekto pozriet komponenty pridavneho kurenia? je to v SB v sekcii vybava a prislusenstvo oznacene ako B1GG015AP0 a pastnut to sem ?

dakujem.

mozna ze sem vedle jak ta jedle... :aut

[upravil dne 25/9/10 od Marcel00]

Odesláno
Ahojte...

zbezne som prehladal forum a kedze bez vysledku tak sa obraciam na Vas s otazkou ci ste uz niekto riesil elektricky predohrev motora. Nakolko je nezavisle kurenie drahe jak fras, tak tento predohrev sa mi zda cenovo dostupnejsi (cca 140€). Mate to niekto? ake su skusenosti ?

Vdaka za tipy.

P.S.: Parkujem vo dvore takze neni problem s elektrinou a v robote detto. mam kratke trasy v meste takze by sa to nestihlo poriadne ani len zohriat.

Pokud jde o elektricky predehrev motoru ze site, tak ja mam namontovanou sadu Defa WarmUp viz.

Ja mam kompletni sadu, spirala do bloku motoru, ty nastavovaci hodiny, vnitrni ventilator, ridici /hlidaci/ jednotka a samozrejme kabel. Tahle sada me prisla i s praci na necelych 16tis. Pak tam byla jeste moznost, pouze spirala + napajeci kabel, neslo nastavovat v kolik se ma zapnout ci na jak dlouho, ale proste na tvrdo. Das do zasuvky a zacne ohrivat. Tahle byla za nejakych 6tis. Mam garaz v parkovacim dome a tam by bufik nebyl zrovna idealni, takhle to pichnu do zasuvky, muzu nastavit 2 ruzne casy sepnuti a pokud to necham tak zhruba zapnout 3h pred odjezdem /v tech nejvetsich mrazech/ tak je voda zhruba na 80C. jo spirala je 500W, takze vubec zadnej hroznej odber a v garazi vnitrni ventilator nepouzivam, jednak me vetsi odber, myslim 1400W a neni to potreba, auto neni zapadany ani namrznuty a hned fouka teply vzduch. Takze jsem celkem omezil studeny starty a v praci mam moznost se taky pripojit. Ja jsem spokojen:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...