majco407 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 ..blbli mi kontrolky , vypisovalo to vsetko mozne...aj stop...vsetko mozne nefunkcne a potom to zas mizlo pomaly..alebo ked som som zhasol motor a potom nastartoval zas vsetko fungovalo...dal som si namahu a kazdu kostru ktoru som nasiel som povolil prestriekal a dotiahol...kazdy konektor aj pri motore aj vtadu v kufri som odpojil , striekol contox a zapojil..robota tak na dve hodiny...a funguje...uz 5500km bez zavady...slabost tychto peugeotov, nanic konektory , nanic ukostrenie...najprv vyskusajte toto a potom do servisu...ale jasne ze baterku odpojit! Citovat
pajo30 Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 keď odpojíš baterku nezakóduje sa ti rádio??? Citovat
jofo Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Nezakoduje. Radio je sparovane s autom a po kazdom pripojeni baterie si auticko osaha ci je tam to co ma byt. Ak ano tak hra veselo dalej. Citovat
pajo30 Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 takže po odpojení baterky a zapojení všetko funguje tak ako predtým - o.k. dík Citovat
majco407 Odesláno 21. září 2010 Autor Odesláno 21. září 2010 ... ked baterku znova pripojis vsetko bude fungovat ako ma...len ja si musim potom nanovo nastavit datum a cas...to myslim ze nie som jediny... Citovat
jofo Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 No to mas teda zle naprogramovane radio. Pri odpojeni baterie ti musi zostat aj datum a aj cas. Takze utekaj do servisu rychlo. Ale nie. Robim si srandu. Nastavit musis len ten datum a cas. Citovat
pajo30 Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Dnes sa mi stalo že mi začalo signalizovať vadnú žiarovku prešiel som všetký svetlá a všetko je o.k., pípa to nepravidelne väčšinou keď pribrzdím alebo dám ľavú smerovku - čím to????? Signalizácie vadnej žiarovky je len pri svetlách, alebo aj pri vnútornom osvetlení? Citovat
Přema Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 je tu o zadních světlech mraky čtení že někdy píší chybu i když není..........prostříkni a vyčisti zadní konektory světel kontoxem Citovat
pajo30 Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 skúsim a ako je to s tým vnútorným osvetlením a špz aj to hlási keď je vadná žiarovka ??? Citovat
ace11 Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 ja to vycistil a nepomohlo,tak jsem ty piny vyhnul a byl naprosty klid,tak zkus i to.... Citovat
pajo30 Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 len som napružil kontakty v zadných svetlách a v pohode - bodaj by išlo všetko takto ľahko spraviť. Dík za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.