Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Za me urcite Asus. Posledni rok az dva se neskutecne vytahl s pomerem kvalita/cena. Do jineho uz bych nesel. Ja osobne Acer uz nikdy, mel jsem s nim jen problemy, hlavne s reklamaci.

Odesláno

Acer je i zadarmo drahej,větší šroty snad už nikdo nedělá,asus je na tom o něco líp,ale taky žádný zázrak.Docela mám rád Dell,ale to už je cenově trochu jinde.

Odesláno

Já měl acera, pět let, naprosto žádný problém. Oddělal jsem ho tím, že jsem ho celou dobu velmi intenzivně používal v terénu. Prožil toho se mnou hodně, včetně vláčení na kabelu za trolejbusem a pod.

Odesláno

Za ty prachy koupis HP... te sem kupoval za 14.5 a je to bezkonkurecni...

pokud ho brat nebudes... Acer a Packart Bell jsou jedny ty same znacky... a to ze Acer je sunka uz davno neplati.. to je moc stary zazity zvyk... Je to kus od kusu... ale acer ma nejlepsi pomer cena vykon... zalezi na co ot mas... pokdu doma na stul tak klidne Acer.. pokud na praci Dell, Lenovo, HP....

Nize prikladam odkaz... je to fakt dobry... Takze sakra to je palka pro normalni klienty.... Teoreticky bych ti mihl udelat objednavku a mnel bys to namisto 15 347 Kč s

za 14 656 Kč s ....

ale prez net lepsi cenu neudelam... Jo kdybys bydlel bliz tak ti to zaridim jeste o par kacek niz... ale takhel na dalku...

Ale mnel bys to k nam na firmu... ale to ti je vcelku fuk... s reklamaci je to jedno... popremyslej... je to trosku nad tvuj limit... ale az na grafiku je to poradna masina... :aut

musel bych to zjistit u meho obchodaka... jak je to s tim presne... muzu ti zjistit...

Odesláno

U nás ve firmě máme téměř výhradně HP... Já naštěstí ne... Není to NTB na práci v terénu a časté přenášení. Problémy s displeji, zdroji, základními deskami, neustálé potíže s dotykovými ovladači (většinou zvuku), neustálé potíže s ovladači bezdrátových připojení (BT, WiFi)...

Odesláno

Jak jsem psal výše... Acer TM3000 mě vydržel 4, kolegovi běží pátým rokem... V terénu s poměrně nejbrutálnějším zacházením právě v terénu. Přenášení a vožení za chodu a vůbec... Ale to je dnes už hystorie...

Odesláno

Moj prvy notebook bol asus. Po 3 rokoch odyslo podsvietenie, opravene a facha do teraz. Dalsi notebook som kupil acer a za pol roka vcudu webkamera, po roku usb port, a baterka po roku vydrzi necelych 5 minut.

Ja by som sa asikaj vratil spat k asusu.

Odesláno

Potrebuju to jen pro domaci vyuziti. Jelikoz me tu nekdy chodi i ratolesti, tak aby to zvladlo prumerne hry. Jinak zadna narocne graficke programy atd.

Spise mam zmatek v tom, jestli Intel nebo Amd, kdysi jsem o tom hodne vedel, ale to uz je tak 5 let zpet, takze dnes nepouzitelne

[upravil dne 20.9.2010 od ThorR]

Odesláno

tak myslim ze AMD a INTEL je jedno...viem ze niekto ma radsej to alebo ono....amd s rovnakym vykonom byva lacnejsi...inak ta graficka nieje ziadna slava ale nieco by mozno zvladla a cena toho NB je dost vysoka ale to bude tym ze je k tomu operacny system

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...