Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaká kola na 306

Recommended Posts

Odesláno

1. zpusob (nerealny):

zajit do peugeotu vypsat žádost na dopsání všech alternativních rozměrů kol a pneu. Za vyplnění papíru v peugeotu 1000kč a nedopíšou nic, \"protože tvé auto už má všechny kola uvedeny\" - nejčastější odpověď.

2. zpusob (realny):

Nechat si poslat nový typový list, třeba odtud (cena 500kč). Kola namontovat, zajet na STK kde Ti potvrdí (cena potvrzení myslím 150kč), že je máš namontovaný a hurá na magistrát pro zapsání do TP (kolek 50kč).

• O 2 týdny později...
Odesláno

také přidám své ,,zapuštění a prostor\" :D:D

Kola 7Jx17 ET 15 gumy 205/40

Nějaké snížení tam je od minulého majitele.Časem ( čtěte jízdou ) se lehce upravily plasty na vnitřní části podběhů.Jinak teď nikde už neškrtám.Jedím ale max ve třech.

post-18305-14109613055586_thumb.jpg

[upravil dne 6/10/10 od Voighta]

[upravil dne 6/10/10 od Voighta]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

No, páni, dobre, riešil sa tu zápis kolies cez typový list...dobre, ale čo rozmery pneu? Ja by som napr. chcel 15\" a pneu 185/60R15...lenže takýto rozmer pneu na žiadnej 306ke asik nie je...

Odesláno
na 306 je 195/55 r15;)
No to je síce pekné, to ja viem, ale keďže ja mám v TP iba 185/65R14; tak aj 195/55R15 sú mimo...a keďže mám 1,4B, tak šírku by som väčšiu ani nechcel:papa:D

Takže keď už 15\", tak 185/60...

Ešte aj inak, v mojom prípade sa dajú podľa typového listu zapísať 15\" (možno aj nejaké 16\"), ale stále sa pýtam - odkiaľ sa vezme rozmer pneu?

Odesláno

To mám v TP gumy tam mám 195/55, taky jsem si říkál že je to nějaká blbost, musím se potom kouknout co tam mám za disk, protože ET41 je nějaký divný

Odesláno

Ono to ani není technicky možné, už teď je to na hraně, mám tam sportovní podvozek ....

Cyclony mají ET 15 ? Plánuju je na léto

[upravil dne 16.1.2011 21:08 ThorR]

Odesláno

ALe nechápu jak mohli napsat do TP ET41, ty kola bych tam ani nemohl nasadit dle mého, dávaly se vůbec do nějaké motorizace?

[upravil dne 16.1.2011 21:21 ThorR]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...