Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
jo ty hadanky ty byly super ještě dneska stoho nebudu spát:D:D:D:D včera sem se stoho musel společensky unavyt:D:D:D

Myslím, že odpovědi jako \"30 případů majora Zemana\" nebo \"30 apoštolů\" mohli pořadatelé taky akceptovat ;).

Odesláno

Připojuji se také k velké děkovačce organizátorům, a, všem zůčastněným, bylo to super, i, když orienťák v mém podání byl spíše dezorienťák :D , ještě, že jsem trefil domů mějte se :papa:papa:papa:papa

Odesláno

take moc dekuji organizatorum a musim rict, ze s lvickem jsme se v noci tulili v pelisku oba dva :-)

Odesláno
Připojuji se také k velké děkovačce organizátorům, a, všem zůčastněným, bylo to super, i, když orienťák v mém podání byl spíše dezorienťák :D , ještě, že jsem trefil domů mějte se :papa:papa:papa:papa

mildiku, divis se?? :D:D

Odesláno
take moc dekuji organizatorum a musim rict, ze s lvickem jsme se v noci tulili v pelisku oba dva :-)

Kecaj :P ráno ležel chudák na zemi a klepal kosu :P:D :D :D

[upravil dne 20/9/10 od jarajarda]

Odesláno

Kecaj :P ráno ležel chudák na zemi a klepal kosu :P:D :D :D

[upravil dne 20/9/10 od jarajarda]

Scratch? :D

Já také děkuji všem, kteří organizovali tento sraz. Tedy Radce S. a jejím pomocníkům a Blanenským lvům. Nevím, co bych vytkl, bylo to prostě super a orienťák byl velmi pohodový.

Díky.

Odesláno

Také děkuji Radce a spol za srazík, chtěli jsme dorazit i v neděli dopoledne,

ale něco mě schvátilo a nebyla jsem schopná vstát z postele. :-(

Ale orienťák super, až na hobití hádanky :-))))

Odesláno

Ahoj.

I já se připojuji k poděkování Radce a celému týmu o ti víc, že jak jsem se v kuloárech doslechl tak jednání s majitelkou kempu nebylo úplně bez problémů.:)

Odesláno
kuloáry nebyly úplně přesné - paní majitelka se decentně vzdálila a dala plnou moc paní na vrátnici ... :roll

Nevím jestli \"paní\". Osobo neviděla jste tu děti?

Osoba byla chytrá jak rádium, narazit ještě na pár Vectorů, tak jí asi odvezou.

Pojedete kolem sociálního zařízení. (a hnědí už vědí)

Snažila se nás rozhodit baba jedna, ale naštěstí jí to nevyšlo.

Odesláno
kuloáry nebyly úplně přesné - paní majitelka se decentně vzdálila a dala plnou moc paní na vrátnici ... :roll

No paní na vrátnici abych byl úplně přesný paní PETROVÁ byla pěkně protivná a jak se dalo, dávala najevo, že jsme tam za obtížný hmyz.:bacha

Odesláno

Děkujeme Radce S a taky dalším organizátorům z Blanska za super víkend, dobře připravený orienťák a zkrátka super pohodu po celém víkendu.

Díky

Odesláno

Blizzard: uz se zas jak debil usmivam na monitor a delam ťuťuťu :D to je dobre, ze se ji u vas libi :)ale nevim, jestli ji nebudu chtit pujcovat :)))))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...