Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mirascript pro RT4/5 - zkušenosti se změnami nastavení funkcí palubního systému

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

skusal som program mirascript

pri vlozeni CD mi vypisalo error, chyba bola v sposobe vypalenia. CD je potrebne vypalit s nastaveniami ISO9660/UDF/joliet

vsetko je uz OK a super funguje :)

Odesláno

v nastaveniach VAN section je moznost zap-vyp zvuk a graf. park asistenta

ked dam moznost zapnut ako sa ma prejavit graf. park asistent (je este treba niekde nieco povolit aby sa zobraila grafika)

• O 4 roky později...
Odesláno

Dle manuálu k miraskruptu by mělo jít u rt4 připojit USB bluetooth a zapnout menu bt v rádiu. Zatím se mi to nepovedlo tak se chci zeptat zda to někdo zkoušel a zda uspěl . Dík

Odesláno

USB bez problému, ale půjde až zapojis kabel... Bluetooth musí být přítomen, ale 90% rt4 ho nemá, takže smůla...

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj kabel USB v RT4-jsem zkoušel zprovoznit kvůli mapám,ale nějak se mi to nevede.Bylo mi porazeno stáhnout povolení z mirascriptu,ale nějak mám strach abych to nerozesral víc než je zdrávo.Co s tím?

• O 5 let později...
Odesláno

Zdravím.

Hurá rychla akce a dopadl sem tak že mám místo hlasitejsich park.čidel 1/4 obrázek. Respektive je to tak přiblížené ze vidim jen sektor vlevo nahoře 😁🙄. Miraskript to nenastavim....nevidim na co klikam. Da se to v lexii spravit?😁

Screenshot_2021-02-07-08-47-46-229_com.miui.gallery.jpg

Odesláno

Není náhodou nastavení hlasitosti normálně kolečkem hlasitosti na rádiu při aktivním parkovacím senzoru (když pípá)? Už si to nepamatuji přesně, ale myslím, že to tak je...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...