Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

jo taky si rikam, je to vlastne \"drobnost\" ale tak nasere to, ze jo .... hlavne to byl fakt zlomek sekundy a takovou skodu to napacha :roll

Odesláno

asi jako ja když sem se opřel do zadku jinyho chlapa...nadaval sem si ale na druhou stranu..nejde o život jde o h**no :)

Odesláno

Jj no neni to tak zly navic litak je sice poskrabanej desne ale mam jeste jeden nahradni tak to muzu pripadne nechat jen prezout pneu na nahradni litak ... 1.500 na dil se zda byt tak nejak standard, no.

Odesláno

Blatník vyměníš, ale ty dveře bude asi oříšek dát do stavu jako před tím - možná bych uvažoval i nad jejich výměnou.

Odesláno

Šikovný klempíř si s tím poradí. Víš jak vypadalo moje auto po Skučákově zásahu. No a nic se neměnilo, neřezalo. Vše vytahal zpátky. Škoda, že to máš tak daleko. :myslim

Odesláno

a jak se to vytahava ? ty zadni dvere plus zadni blatnik by pak stacilo resit jen rozstrikem ne ?

Odesláno

Na to jsou různý udělátka. Jasný, zadek udělat rozstřikem. Viděl jsem od něho i auto po ráně na nosník před a po. Hold když má člověk vybavenou dílnu, tak jde všechno. Má i rovnací stolici. Tady u nás je to vyhlášenej karosář.

Odesláno

škoda že to je skoro 200km daleko :myslim ..zeptám se táty kam jezdí s veteránem myslím že tuhle taky nějakého karosáře / lakýru vychvaloval ...

Odesláno

Ty dveře nemá cenu spravovat koupil bych ve stejný barvě za holy dveře tak 300-500 zase se dveře tak moc neprodavaji......

Az budeš shánět chce to objet vraky a nerikat ze shanis modrou vymyslí si třeba ze mas zlatou a kup modrý,ze to budeš muset stejně strikat a stahnes cenu;)

Odesláno

Díky :papa Ještě počkám co HUGO BOSS teď je na dovolený ale psal mi SZ že tam možná nějakou modrou 306 má

Odesláno

jej super diky ! :) ty dvere z toho druheho inzeratu mam zamluveny, v pondeli nebo v utery se na ne pojedu do Cakovic mrknout :super

Odesláno

Dveře v barvě, super.

Když bys náhodou chtěl služby mého lakýry, dej vědět. On umí, dělá i veterány. ;)

Pokud bys investoval, stálo by za to udělat i ten přední nárazník. :aut

Odesláno

Dveře bys měl sehnat levně, myslím, že tu byl dlouho inzerát na zelené dveře z 306tky. Myslím, že zadní nakonec prodal, ale boční nikdo nechtěl ani za 100 Kč / kus, nakonec myslím skončily ve šrotu...

Pokud bys i blatník sehnal v barvě, pak ideál :)

Odesláno

Tak jsem měl dnes neuvěřitelné štěstí, po tipu na inzerát na bazoši jsem měl jet prve jen omrknout dveře v barvě (Praha Čakovice), ale nakonec mám i blatník. Obojí za 600,- s tím, že ve dveřích je i stahovačka a sklo (obojí mám, tak tohle prakticky mohu ještě poslat \"dál\" - nebo si nechat do rezervy co kdyby) :mrk

Ten zadek ještě nevím, jak pořeším, každopádně urgentní to asi není.

2150eo8.jpg

Odesláno

jo a tímto ještě jednou děkuji členovi michal4051 a máš u mě pivo a panáka na srazu :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...