Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

mám anténu z AK cena se slevou cca 100kč a nemám problém, kde není signál nechytneš nic ani s prutem...na druhou stranu já jedu spíš mp3;)

co to máš za značku kamerky taky řešim do budoucna?

Odesláno
mám anténu z AK cena se slevou cca 100kč a nemám problém, kde není signál nechytneš nic ani s prutem...na druhou stranu já jedu spíš mp3;)

Hodíš mi sem pls link ? :) A já myslel,že ty máš SPARCO ?

ozzy1 : nene,teď jsem to jel i za \"noci\" a úplně pohodka. Tu opičku na špagátku tam mám už od klubových Vánoc na Džbáně 2011 a jak držák na navigaci )v mobilu) tak držák na kameru jsou záměrně dané víc doprava tzn dál od řidiče :papa

Odesláno

Na krabici je napsáno jen DVR, je to tahle od oddieho :

Odesláno

No link at vidim zda to u nas maj taky a za kolik :D At mam \"moznost volby\" ;)

Odesláno

já ji bral přímo v obchodě ani nevim jestli ji mají v e-shopu to se podivej, na prodejně měli černou a bílou...

jo tak maj

http://www.autokelly.cz/#|kwYJ/6yamNJGNfyGqP8I37plq6YmEK7DAB/MBgmimcVcHF7J/O2O88j7s9k47zZjfWsA0C4sJNSA7355u3e9bBZJdKGtIexRgOW4gYD+7cwMAuJt20+iA08ElAoFklJrR9P9PJSv80zl2iqeWj/nZlok54LoY/kW/bdnXKzIGw6S2t9qL8CtPF1Dfa+zScZVeDjudMWE5W/hfRV3lgBUKg==

[upravil dne 30/12/12 21:15 od Stráňa]

Odesláno

Hod mi sem pls Auto kelly kod, nevim proc, ale ten link me hodi jen na hlavni stranu, nenacte se ta subkategorie :( Diky moc

Odesláno

Ha! tak jestli je to Úvodní stránka → Autopříslušenství → Audio, video, navigace, handsfree → antény → tak to vidím :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak poslusne hlasim ze auto dnes opet po dvou letech proslo emisemi a technickou :)

Emise pry byly jen tak tak, ale detaily jsme neresili. Na STK byli dva panove a starsi z nich mne hned po prichodu upozornoval na zlute predni mlhovky a ze to neprojde, pak ho ale jeho mladsi kolega opravil, ze to je OK :) A krom toho mi nic jineho nenasli.

Secteno a podtrzeno - do ledna 2015 mam klid. Juchuuu ! :)

Odesláno

To už máš opravené svody? Když to bylo tak tak, očekávám, že ne :D

Hlavně, že je auto v cajku, mě to čeká za měsíc.

[upravil dne 11/1/13 11:33 od MilanF1]

Odesláno

Charlie: Myslíš ty žluté mlhy? Je tam folie ... já tam třeba mám žluté žárovky, takže na první pohled to není poznat ...

Odesláno

Nevim,co vsechno zkouseli,cekal jsem v jine budove :)

Charlie : Nejak nechapu - jak nemam klid? Svestky mi nikdy na mlhy nerekli ani ň a ted, kdyz auto proslo i se zlutejma foliema STK uz naopak klid mam :papa

Milan: Ne,svody prave opraveny nejsou,no :D

Odesláno

Mám tu malý technický problém s výměnou anténního prutu :( Jak mi bylo porazeno koupil jsem originál u Peugeotu asi za 250Kč nicméně ten starý mi vůbec nejde sundat :( Respektive vyšroubovat z té patice. Už jsem to dvakrát prostříkl sprejem na uvolnění šroubů a vždycky třeba dvě hodiny nechal nicméně stejně s tím ani nehnu a nerad bych tu patici poškodil.

Je na to nějaký \"spešl grif\" ? :myslim

ak8hsw.jpg

Odesláno

Sikovkama proti sobe jsem to zkousel :myslim Nic.....

Kua vedet ze ten spodek stoji 2 kilka vzal sem ho rovnou..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...