Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

jj, hned to vypadá jinak. Tobě sedí mnohem lépe než mě ... taky proto, že já mám nárazník zespod zohýbaný a taky lízo z 307 jsem musel trochu tvarovat (natvaroval se možná i nárazník :D)

Dotaz: budeš potazovat folií, zachováš díry, nebo je překryješ? (když je překryješ, vždy se to pak dá vyřezat ;))

Odesláno
strikni ho silikonovym sprejem a uvidis co to snim udela a jak bude krasne cerny a leskly :-))

a hlavne mastne a potom zaprasene :bojim

prosimte mel jsem tam to lizatko pres pul roku a nikdy nebylo zaprasene samozrejmne ze to musis otrit hadrem kdyz to nastrikas a vodu to odpuzuje krasne :-))

Odesláno

mno kdyz tak na to koukam ty diry vubec nejsou spatny tak je mozna ponecham ;) tzn. potahnout folii a v miste otvoru nejak sikovne vyriznout a vlepit kraje folie dovnitr ... uz to vidim jak to zas budu delat nanekolikrat :D

Odesláno

..tak pro dnesek uz na to hazim boba. Cas na malou rekapitulaci :

Na aute je zatim lakovano : predni naraznik, zadni naraznik, bocni lista dveri za ridicem, plastove kryty obou zpetnych zrcatek a striska 5.dveri

...kdo si hraje, nezlobi :aut

Odesláno

přímo na autě :) ... zakryl jsem tenkou mikrotenovou folií celý pátý dveře boky vzadu a půlku střechy :D .. odlepit by to samozřejmě bejvalo šlo ale nechtělo se mi jelikož tentokrát to konečně drží celkem dobře :)

Odesláno

a jedna fotečka speciálně pro woodyho :D (očekávám Tvojí klasickou hlášku hehe)

post-28514-14109618547875_thumb.jpg

Odesláno

Tak lizatko je cerstve potazeno cernou matnou folii, puvodni otvory ponechany. Az bude prilezitost udelam foto.

Podekovani patri MilanoviF1 bez jehoz pomoci bych to asi delal jeste ted :)

Dalsi v planu je montaz zadniho parkovaciho asistentu ale nevim kdy - bylo to v planu jiz tento vikend ale jaksi mne premohla letni unava (a alkohol) a nedostal jsem se k tomu ...

Odesláno

asi myslis \"wooody\" .... jo jo ten to ma snizeny, ja ne

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...