MilanF1 Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 jj, hned to vypadá jinak. Tobě sedí mnohem lépe než mě ... taky proto, že já mám nárazník zespod zohýbaný a taky lízo z 307 jsem musel trochu tvarovat (natvaroval se možná i nárazník ) Dotaz: budeš potazovat folií, zachováš díry, nebo je překryješ? (když je překryješ, vždy se to pak dá vyřezat )
306-Kubik-S16 Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 strikni ho silikonovym sprejem a uvidis co to snim udela a jak bude krasne cerny a leskly :-)) a hlavne mastne a potom zaprasene prosimte mel jsem tam to lizatko pres pul roku a nikdy nebylo zaprasene samozrejmne ze to musis otrit hadrem kdyz to nastrikas a vodu to odpuzuje krasne :-))
Guest StibTo Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 mno kdyz tak na to koukam ty diry vubec nejsou spatny tak je mozna ponecham tzn. potahnout folii a v miste otvoru nejak sikovne vyriznout a vlepit kraje folie dovnitr ... uz to vidim jak to zas budu delat nanekolikrat
Guest StibTo Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 ..tak pro dnesek uz na to hazim boba. Cas na malou rekapitulaci : Na aute je zatim lakovano : predni naraznik, zadni naraznik, bocni lista dveri za ridicem, plastove kryty obou zpetnych zrcatek a striska 5.dveri ...kdo si hraje, nezlobi
MilanF1 Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Stříška? To ti šla odlepit? Nebo přímo na autě?
Guest StibTo Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 přímo na autě ... zakryl jsem tenkou mikrotenovou folií celý pátý dveře boky vzadu a půlku střechy .. odlepit by to samozřejmě bejvalo šlo ale nechtělo se mi jelikož tentokrát to konečně drží celkem dobře
Guest StibTo Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 a jedna fotečka speciálně pro woodyho (očekávám Tvojí klasickou hlášku hehe)
Guest StibTo Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Tak lizatko je cerstve potazeno cernou matnou folii, puvodni otvory ponechany. Az bude prilezitost udelam foto. Podekovani patri MilanoviF1 bez jehoz pomoci bych to asi delal jeste ted Dalsi v planu je montaz zadniho parkovaciho asistentu ale nevim kdy - bylo to v planu jiz tento vikend ale jaksi mne premohla letni unava (a alkohol) a nedostal jsem se k tomu ...
kopr Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 pekny auto jen vody to ma na šroubovak ale na ležato
Guest StibTo Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 asi myslis \"wooody\" .... jo jo ten to ma snizeny, ja ne
Guest StibTo Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 ...aby bylo videt,ze ani na dovolene nezahalim
Stráňa Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 pěkně jedeš, jak funguje takový asistent jsem v tomhle nezkušený
Slipkont Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 ne pěkné , nahlodal si mi svědomí a asi si taky aplikuji parkovací asistent ... PS : dneska ti byla odeslána folie , tak doufám že se pak pochlubíš ..
chuck11 Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 kura na co Vám je parkovací asistent u hatbacku to fakt nechápu:myslim
Recommended Posts