Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Myslim ze to byla ta starsi panove .... Kazdopadne ono je dost jedno jestli 10.000 nebo 20.000 ja myslim ze mam stejne fixni spoluucast u Kooperativy na ruceni .. teda ted nevim .. Abych nekecal blbosti ..

Odesláno

Tak mám konkrétní info:

PP dveře u octávie I: vyrovnání + lak = 7 516 Kč; výměna + lak = 15 537 Kč

Octávia II: vyrovnání + lak = 7 499 Kč; výměna + lak = 16 677 Kč

Odesláno

tak je to v cajku .. volal jsem si do Kooperativy, říkal jsem jim že dvacka ani omylem a on to stejně bude fakt nafocovat jejich znalec no a i kdyby se to někam vyšplhalo max. můžu přijít o část bonusu na PR, spoluúčast NAŠTĚSTÍ nemám :)

Odesláno
no o nějakej bonus přijdeš určitě

..ze prej budu \"platit asi o 10% vic\" .... tzn v realu ctvrtletne treba o 140,-Kc :) .. porad lepsi nez kdybych mel ted jednorazove vyplaznout treba 5.000,-

Odesláno

Poradíte mi pls někdo jak odpojit tenhle konektor na sběrném výfukovém potrubí ? Chtěl bych ten kryt trošku .. vyčistit .. případně přelakovat.. kazí dojem :) Zkoušel jsem to povolit klíčem ale nepodařilo se .. na druhé straně ten svazek kablíků vychází z takového zeleného rozbočovače ale odpojit se mi to nedaří ..

Díky :)

post-28514-14109617836347_thumb.jpg

[upravil dne 17/6/11 12:54 Stibto]

Odesláno

No to je lambda sonda ne?. tak tu nepovoluj nebo ji urveš, odpoj kablik na druhem konci od konektoru a pak ho protahneš krytem, šrouby krytu pokud nepujdou tak mrazici sprej, nebo ohřát, připadně nějakej agresivní povolovač šroubů ve spreji

Odesláno

jo jo je to lambda sonda .... tak zničit to nechci problém je v tom že ten konektor jak píšeš Radku mi odpojit nejde asi na to jdu špatně :( Ty šroubky šly povolit krásně ale :) No lámat přes koleno to nebudu kdyžtak to zůstane jak to je. Jen mám o víkendu čas tak jsem si chtěl krapet pohrát no :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...