Guest StibTo Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Tak jsem se nechal inspirovat členem Mizlerek007 a zkusil jsem renovovat trochu přední světla .. Je fakt že ze všech smirglů co jsou v sadě jsem použil jen ten úplně nejjemnější víc nebylo potřeba.
Guest StibTo Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Výsledek je bohužel focen na slunci takže to moc poznat není nicméně určitou \"zašlost\" se mi odstranit podařilo (a kdyžtak brusná pasta mi ještě zbyla ...)
Mizlerek007 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 taky pěkný hele... a jakej máš pocit z těch šmirglu ? ja to teda bral bez nich, ale mám v plánu to zkusit komplet se všema...
Guest StibTo Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 No hele tam psali v navodu ze nejlepe zacit s sestistovkou tzn. druhej nejdrsnejsi .. Tak jsem nandal sestistovku zapnul vrtacku a razem na svetle smouha jak krava .. Myslel jsem ze uz to nerozlestim .. Tzn. pro me v uvahu pripadala jen ta dvoutisicovka a to jeste pouze rukou smirglovat, na vrtacku jsem to ani nedaval ..
Guest StibTo Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 dneska jsem se konečně dostal k výměně i druhého zadního silentbloku přední nápravy .. tentokrát tedy strana u spolujezdce ... ufff ... pak jsem se jel s autem krátce projet mimojiné do myčky a po cestě jsem potkal otce na výletě s jeho eMBéčkem ..
Guest StibTo Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Dnes jsem mel od rana auto na Harfe u Vasendy, zadani nasledujici : vymena rozvodu vcetne napinaci kladky a vodni pumpy, vymena oleje v prevodovce a promazani tahel razeni, plneni klimatizace vc. detekcni latky, geometrie predni napravy ... Prave mi volali ze si to muzu jet vyzvednout (pojedu tam rano) a ze to mam za 7.500,- + nejaky drobny... Mate s Vasendou nekdo cerstvou zkusenost ? Mam se na neco zamerit pri prebirani auta ? Nebo jsou spolehlivi ? Je to pro me po delsi dobe prvni vetsi servis .. Diky predem
ferrari Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Krásne MB A to si nakoniec tie svetlá iba prebehol 2000 šmirgľom? Či sa to potom ešte dolešťovalo nejakou pastou? To len tak na okraj, ja to (zatiaľ) nemám zapotreby..
Guest StibTo Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Jojo tatik to ma vymazlene ted to zprovoznoval po trictvrte roce v garazi ;-) K tem svetlometum - nejhorsi vrypy jsem rucne pod vodou prejel nejjemnejsim smirglem, pak cele svetlomety lestil s pouzitim molitanoveho lesticiho kotouce ze sady a brusne pasty
tomm176 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 díly ... Pěkná darda pokud to porovnám se Strakim
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 díly ... Pěkná darda pokud to porovnám se Strakim klima a geo by mohly bejt levnější .. na druhou stranu za strakim bych jel do Chomutova ..
tomm176 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 díly ... Pěkná darda pokud to porovnám se Strakim klima a geo by mohly bejt levnější .. na druhou stranu za strakim bych jel do Chomutova .. Jo to je jasný, cesta by tu cenu taky zvedla. Jen jsem porovnával kolik jsem platil já a ty.
MilanF1 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Tome, nezkomolili náhodou tvoje příjmení? Viz první foto dokladu
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Tome, nezkomolili náhodou tvoje příjmení? Viz první foto dokladu trochu joo no .. ale neva .. stejně už se moje příjmení tady ví jinak by si mě Gronholm bejval nenašel na FB ...
MilanF1 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Jasný Jenom co ten drážkový řemen, už jsi to pořešil?
ferrari Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 díly ... No, mňa to stálo takto: A už je vymenený: - rozvodový remeň + kladka + vodná pumpa cca 50€ - termostat - 8€ - pal. filter - 5€ - sviečky - 10€ - chl. kvapalina (origo Peugeot) - 18€ - olej + filter - 25€ A toto všetko ma vyšlo cca 170 € (120 € materiál, 50 € servis), čo nie je zlé...v tom je aj vzduch filter
gronholmm Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 já si tě našel, protože si se prokecl na pražským srazu
h4wk3y Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 chacha... jen se pekne pridavejte na FB a ja vam vyberu ucty a zneuziju vsechna data... jo jinak peny topik a pekna kara... Kdyz vidim cenovku za hodinu, tak jeste ze si na aute delam sam... :-D
Recommended Posts