Guest StibTo Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 aha tak to mi bude stacit ten retezovej co ..... jako sice to je skoro zadarmo na druhou stranu to clovek pouzije jednou a pak to nekolik let nepotrebuje
ozzy56 Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 aha tak to mi bude stacit ten retezovej co ..... jako sice to je skoro zadarmo na druhou stranu to clovek pouzije jednou a pak to nekolik let nepotrebuje tak propíchni filtr šroubovákem--je to opravdu normální postup,když není klíč... samozřejmě si dej pod motor vanu na starý olej [upravil dne 27/4/11 11:33 ozzy56]
Guest StibTo Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 prima tak to bychom měli .... takže vzducháč a oleják s trochou štěstí pořeším sám .... teď ještě nastudovat na co by si člověk měl dát pozor při výměně palivového filtru + jak se vyměňuje komplet olej a mám půlku 180tkm prohlídky za sebou
Andreww Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 Neboj, všechno se zvládne. My Ti tu nakonec i ty rozvody uděláme...teda já ne Do toho jsem se ještě sám nepustil. Edit: Při výměně pal. filtru si musíš dát pozor na to, aby Ti nevytekl všechen benzín z nádrže na podlahu [upravil dne 27/4/11 10:37 Andreww]
Andreww Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 Ano je tam. Myslel jsem na podlahu dílny [upravil dne 27/4/11 10:44 Andreww]
Guest StibTo Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 To se mi to tu pekne rozjizdi koukam Panove diky moc za nazory. No jinak - dnes jsem volal p. Hejdovi (za kontakt opetovne dekuji clenovi Mizlerek007) a po vyplate pojedu nejspis na vylet do Litomeric Predbezna kalkulace kompletni repase zadni napravy - 5.000,-
Mizlerek007 Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 nejní za co... tak at ti to dobře dopadne... kdyby jsi si na mě vzpoměl až u něj budeš, tak se ho zeptej na poposazení... že bych nechtěl repas, ale jen jí dát prostě níž... kolik by byla cenovka atd... díky
marko306 Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 Tiež dávam dole olejový filter ak nejde povoliť šrobovákom ako písal Ozzy
Guest StibTo Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 Hele zkusim si vzpomenout beztak me to i samotneho zajima
Mišak Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Když mi nejde povolit fitr většinou na nové koupeném autě, pomačkam ho hasakem a vždy se povolí.Není ztoho takový bordel jak když ho propíchneš
Guest StibTo Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Dneska jsem trochu upravoval sání .. Neobešlo se to bez komplikací jelikož torx šroub držící plastový díl pro vstup vzduchu je zarezlý a nejde s tím hnout .. takže se výsledné přichycení pak neobešlo bez stahovací pásky .. No není to nic extra nicméně nahradil jsem tu část potrubí která byla nesmyslně zúžená. Pak ještě přijde K&N filtr do origo airboxu a poreferuju zda si všimnu nějaké změny
MilanF1 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Pěkný ... ale jak to vypadá s maskou? Je tam vidět díra, nebo je to pod ní schované?
Andreww Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Ta díra určitě vidět půjde, ale hlavně půjde do sání hodně bordelu
MilanF1 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Stibto chtěl přivést více vzduchu, to je jasné. S tím bordelem to bude taky pravda, asi často bude prát ten KN
Guest StibTo Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 při zavřené kapotě samozřejmě nic vidět není filtr se bude muset asi kontrolovat častěji, předpokládám, že to bude nasávat víc bordelu než obvykle - předtím byl vstup sání natočen dolů do toho prostoru (jak prase - Milan ví) mezi chladičem a motorem .... btw tušíte někdo jak sundat sahary když je nemám upevněné šroubem ale jen takovou osičkou s rizšířeným koncem a pojistkou ?
MilanF1 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 mezi chladičem a motorem? Já myslím, že sání je před chladiči . Máme ho snad stejné ... jenom u mě se pak kroutí do airboxu. Když tam máš ted takovou \"díru\", tak by možná bylo dobré někde mít nějaké sítko na hrubé nečistoty - jako je třeba na váze vzduchu u HDi, aby ti tam tolik nelítalo listí apod. ALe jsem zvědav, jak se projeví KN. Trochu o něm uvažuji, ale mě asi bude stačit obyčejné papírák
Guest StibTo Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 jo beru zpet - psal jsem to uz unavenej .. samozrejme je vstup pred chladicem no .. jo premyslim o nejakem sitku no, jeste uvidim
Guest StibTo Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 nicmene vzduch co to doted nasavalo predtim prosel pouze mrizkou v narazniku nikde zadne sitko nebylo takze si rikam zda to je vubec nutne resit navic jak jsem ten vstup ted trosku rozsiril nabira to krom z puvodniho prostoru jeste trochu vzduchu z prostoru pod predkem kapoty ale to je fakt jen takovej prouzek ...
Recommended Posts