Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

no nevim jestli se bila k zlutemu autu hodi :myslim btw ja to doma nemam jsem singl :aut

Odesláno

Ps: nemohli bychom Tvoje auto řešit ve Tvém vlákně ? :)

Odesláno
A propos : na co ty potrebujes podlozky dozadu vzdyt mas ET 15 ne ? :)
No, a to ešte 15\", ktoré majú predpokladám väčšiu šírku a tým pádom aj keby mali ET25, tak trčia viac, ako užšie 14\"...
Odesláno

Apropo zásterky - myslím si, že ak majú význam, tak skôr dopredu...

A ešte tie plastové podbehy vpredu - ako píšu páni, dajú sa bez problémov sundať bez sundávnia prahu (tiež som sa tak potrápil) - naozaj zospodu prahu je taká dira, kde je šrób, čo drží podbeh...

Odesláno

tak jsem se teď mořil asi hodinu s nandáním podložek na zadní kola a pak vyměněním žárovek mlhovek vpředu za OSRAM Cool Blue .. a v poslední řadě jsem zkoušel sundat zadní zástěrky .. nic moc teda

post-28514-14109616683336_thumb.jpg

Odesláno

a tady už je výsledek - ET vzadu sníženo z 25 na 15 (ne že by to takhle bylo nějak extra poznat ... a Áčko nápravy je teda ale mazec) a sundány zástěrky - bohužel se mi ani přes největší úsilí nepodařilo odstranit ty eLka co zástěrky drží dole, oba šroubky na každé straně beznadějně zarezlé .. :bacha

[upravil dne 16/4/11 12:19 Stibto]

[upravil dne 16/4/11 12:21 Stibto]

post-28514-14109616684176_thumb.jpg

Odesláno

Vypadá to dobře. K těm zástěrkám, já je tam taky měl, ale sundali jsme je - ani už nevím kvůli čemu. Nicméně šrouby na nich jsou zarezlé a chybí mi nějaké úchyty, tak jsem je tam zpátky nedával ... a ani nebudu ;)

Odesláno

Mno me se podarilo odsroubovat jen ty uchyty nahore a pak ty srouby dole uprostred. Nepomohla ani hruba sila nechtel jsem zlomit okraj narazniku .. Btw mozna jsem mel koupit jen 5mm podlozky takhle se ty kola straslive blbe nandavaj - chybi stredici krouzek (je utopenej ..)

Odesláno

A auto sa ako správa? Totiž, ke´d rozšíriš iba jednu nápravu, môže sa to negatívne prejaviť na zatáčaní...

Bez záster super :papa

Odesláno
Mno me se podarilo odsroubovat jen ty uchyty nahore a pak ty srouby dole uprostred. Nepomohla ani hruba sila nechtel jsem zlomit okraj narazniku .. Btw mozna jsem mel koupit jen 5mm podlozky takhle se ty kola straslive blbe nandavaj - chybi stredici krouzek (je utopenej ..)
A to ty podložky nemužeš chytit na dva šroubky ke kolům?? pak by se to nasazovalo v pohodě. Nebo měl být udělaný kroužek i na podložce
Odesláno

Mno zataceni mi prislo v normalu :-)

Radek : jsem daval fotky - podlozky maji presne 4 diry na 4 srouby takze moznost uchytit je nejdriv na bubny a pak kola na to bohuzel neni .. A na 1 cm podlozky Reviloshop stredici krouzek nedela

Odesláno

Bez zástěrek to je o dost lepší :super Jinak se dívám, že ty 1cm podložky nic moc. Toho středícího kroužku jsem se přesně bál :nevim

Odesláno

jj presne tak Andreww ... nicmene to co mi navrhoval Radek by vyzadovalo vyvrtat diry jak do podlozek tak do kol a podlozky ke kolum napevno privrtat to nevim zda se mi do toho teda chce ... :myslim

Odesláno

Já jsem Radkovu poznámku pochopil tak, že jsi měl skrz disk dát dva šrouby, pak na to podložku. Čímž by jsi měl kolo a podložku u sebe, pak to dá celé na auto a přišroubovat ... :myslim

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...