silvar Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 jinak ted jsem vazil jeden elektron a vaha 9,5 kg
Guest StibTo Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 no nevim jestli se bila k zlutemu autu hodi btw ja to doma nemam jsem singl
Guest StibTo Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Ps: nemohli bychom Tvoje auto řešit ve Tvém vlákně ?
ferrari Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 A propos : na co ty potrebujes podlozky dozadu vzdyt mas ET 15 ne ? No, a to ešte 15\", ktoré majú predpokladám väčšiu šírku a tým pádom aj keby mali ET25, tak trčia viac, ako užšie 14\"...
ferrari Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Apropo zásterky - myslím si, že ak majú význam, tak skôr dopredu... A ešte tie plastové podbehy vpredu - ako píšu páni, dajú sa bez problémov sundať bez sundávnia prahu (tiež som sa tak potrápil) - naozaj zospodu prahu je taká dira, kde je šrób, čo drží podbeh...
Guest StibTo Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 tak jsem se teď mořil asi hodinu s nandáním podložek na zadní kola a pak vyměněním žárovek mlhovek vpředu za OSRAM Cool Blue .. a v poslední řadě jsem zkoušel sundat zadní zástěrky .. nic moc teda
Guest StibTo Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 a tady už je výsledek - ET vzadu sníženo z 25 na 15 (ne že by to takhle bylo nějak extra poznat ... a Áčko nápravy je teda ale mazec) a sundány zástěrky - bohužel se mi ani přes největší úsilí nepodařilo odstranit ty eLka co zástěrky drží dole, oba šroubky na každé straně beznadějně zarezlé .. [upravil dne 16/4/11 12:19 Stibto] [upravil dne 16/4/11 12:21 Stibto]
MilanF1 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Vypadá to dobře. K těm zástěrkám, já je tam taky měl, ale sundali jsme je - ani už nevím kvůli čemu. Nicméně šrouby na nich jsou zarezlé a chybí mi nějaké úchyty, tak jsem je tam zpátky nedával ... a ani nebudu
Guest StibTo Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Mno me se podarilo odsroubovat jen ty uchyty nahore a pak ty srouby dole uprostred. Nepomohla ani hruba sila nechtel jsem zlomit okraj narazniku .. Btw mozna jsem mel koupit jen 5mm podlozky takhle se ty kola straslive blbe nandavaj - chybi stredici krouzek (je utopenej ..)
ferrari Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 A auto sa ako správa? Totiž, ke´d rozšíriš iba jednu nápravu, môže sa to negatívne prejaviť na zatáčaní... Bez záster super
Radek Hurvajz Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Mno me se podarilo odsroubovat jen ty uchyty nahore a pak ty srouby dole uprostred. Nepomohla ani hruba sila nechtel jsem zlomit okraj narazniku .. Btw mozna jsem mel koupit jen 5mm podlozky takhle se ty kola straslive blbe nandavaj - chybi stredici krouzek (je utopenej ..) A to ty podložky nemužeš chytit na dva šroubky ke kolům?? pak by se to nasazovalo v pohodě. Nebo měl být udělaný kroužek i na podložce
Guest StibTo Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Mno zataceni mi prislo v normalu :-) Radek : jsem daval fotky - podlozky maji presne 4 diry na 4 srouby takze moznost uchytit je nejdriv na bubny a pak kola na to bohuzel neni .. A na 1 cm podlozky Reviloshop stredici krouzek nedela
ferrari Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Mne to tvrdil kamarát, ale ja som mu tiež vravel, že tie iné páky pri zatáčaní si skôr namýšľa...
Andreww Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Bez zástěrek to je o dost lepší Jinak se dívám, že ty 1cm podložky nic moc. Toho středícího kroužku jsem se přesně bál
Guest StibTo Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 jj presne tak Andreww ... nicmene to co mi navrhoval Radek by vyzadovalo vyvrtat diry jak do podlozek tak do kol a podlozky ke kolum napevno privrtat to nevim zda se mi do toho teda chce ...
MilanF1 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Já jsem Radkovu poznámku pochopil tak, že jsi měl skrz disk dát dva šrouby, pak na to podložku. Čímž by jsi měl kolo a podložku u sebe, pak to dá celé na auto a přišroubovat ...
Recommended Posts