306-Kubik-S16 Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 mam je na TDcku brall jsem je od petra mely by to byt origo xsara 2 a stikaji uplne luxusne i pri 130 to rozprasuje luxusne :-))
MilanF1 Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Kubík: Takže na Xsaru jsou dobře nastavené? To je pech ...
John Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 O těch ostřikách s rozprašováním jsem už přemýšlel koupit ty z 407 jen musím kouknout jak přesně na 407 vypadají.Aby to nebylo jak pěst na oko.
Guest StibTo Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Vypadaj fajnove, je fakt, ze Xsara muze mit malinko jiny sklon kapoty a strika to vic na sklo ...
MilanF1 Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Ty bys je mohl teoreticky vyměnit ... já už ne ...
Guest StibTo Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Tento víkend jsem měnil hlavní chladič, tentokrát bez pomoci. Začal jsem včera, vyndání starého chladiče zabralo bohužel dost času, jelikož se \"mu nechtělo\" - dolní hadice která vede z chladiče dozadu za motor byla úplně přirostlá. No, nedivím se, chladič byl ještě originál. Po vyndání starého chladiče jsem objímku hadice trochu obrousil, aby do nového šla lépe, ovšem to se ukázalo jako špatný nápad, po zapojení a nalití destilky to přes to začlo protékat Takže jsem spodek objímky (těsnění bylo kupodivu stále OK) pořádně zatáhl silikonem, nechal přes noc (téměř 20 hodin) vyschnout a dnes ráno jsem to zkusil znovu. Naštěstí již bez protékání. Ufff... Fotky tentokrát nemám, stejně by to z mobilu nebylo poznat, jak byl původní chladič již zanesený a bůhvícoještě PS: chladič přišel bohužel od badisáka lehce poškozen, dole byl ulomen jeden z trnů, na kterých to má držet. Nejdřív jsem se nasral a přemýšlel o reklamaci, nicméně to se mohlo někde urvat po cestě (i když \"trn\" nikde v krabici nebyl). Pak jsem se rozhodl pořešit to navrtáním malé dírky do místa, kde má trn být a opatrným našroubováním vrutu a přibližně stejných rozměrech. Chladič (zatím) drží tam, kde má...
radim.1008 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Taky už mám výměnu za sebou, nejdřív za starší, což nebyl dobrý nápad, páč po čase dole v rohu začal sáknout V loni jsem dal nový a je klid. U Babisaka jsem byl ve středu pro brzdy na Xsaru a můžu jen doporučit, na podzim si tam pojedu pro věci na svý Teda pokud ještě bude
Guest StibTo Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Jo vsak jo ja jsem spokojen nebral jsem prvni vec Ale holt se \"trn\" asi nekde urval po ceste, no to uz je fuk, snad jsem to nejak poresil tim vrutem.
Guest StibTo Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Ajtakrajta ... vyrážím do Auto Kelly reklamovat, poprvé za 3 roky, co tam jezdím. Víčko expanzky originál dle OEM kódu .. vydrželo asi 3 otevření a zavření ...
Guest StibTo Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Tak nakonec víčko expanzky na 3. (!!!) pokus objednáno u Domanského, mělo by být ve středu. Dva pokusy v Kellyně nevyšly, jejich \"produkt\" (spíš zmetek) je sice za půlku ceny, co z Peugeotu, zato je z na první pohled méně kvalitního materiálu a nevydrží pořádně utažený... Díky MilanF1 za konzultaci + porovnání.
306-Kubik-S16 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 poradny utazeny?? Tid jde utahnout pouze na svoji polohu vic to pretocit nejde mam ho z kelly pres rok na S16ce a pul roku na TDcku a bez problemu :-) [upravil dne 1/7/13 22:09 od 306-Kubik-S16]
MilanF1 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Není zač. Jeli jsme původně na kus kecu, ale nakonec návštěva měla i praktický účel. Jsem ale překvapen, že origo díl nebude stát nesmyslnou částku.
Guest StibTo Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Tak se Kubiku prijed klidne podivat jakou mi (2x, druhy kus jeste budu muset reklamovat) prodali mr*ku Utahovali jsme to správně, o tom jsem přesvědčen.
Ivkopivko12tka Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Jsem ale překvapen, že origo díl nebude stát nesmyslnou částku. Asi víš, ale svoju 306 servisujem v Peugeote a zatím len origo súčástky. Ono je často taková fáma, že to musá byt automaticky nejaké velké peníze. Možno by si byl častokrát prekvapený ;-)
Guest StibTo Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 No ja mam rad jen prijemny prekvapeni tak tam moc radeji nechodim
Guest StibTo Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Tak jsme konečně v provozu, dvě víčka expanzky vyreklamována v Kelly a koupeno originální v Peugeotu asi za dvojnásobek ceny v AK... na některých věcech se holt šetřit nevyplácí. Zde malá ilustrace rozdílů : [upravil dne 3/7/13 15:17 od StibTo]
John Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Drobný rozdíl tam je hlavní je,že už to máš vpohodě.
Béďa Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Kolik tě stálo v kelly a jakou si bral značku? Ja tam bral loni taky nové víčko ale zatím drží, bral jsem Febi.
Recommended Posts