Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Coze ? Ha ha no :D Takhle to uplne staci myslim :)

Odesláno

Na mě to je moc ... ale mít XSi lízátko, možná by to i pro mě bylo OK.

Užili jsme si výměnu a já svoje auto kvůli pružině stejně dám do servisu :D

Odesláno

Pánové pěkná práce :super Tome, co ten vercajk rozházen okolo? Toto nemám rád, vše má své místo, potom to těžko hledám :D Jinak stojánky se koukám osvědčily, vypadají bytelně a auto po snížení velmi dobře. Zadek půjde opět dolů?

Odesláno

To nebyl bordel meli jsme toho rozlozeneho hodne protoze se demontovalo dost veci takze byly potreba nejruznejsi veci :) A casto. Takze po kazdem otoceni sroubkem ukladat golu a nastavec do kufriku by byla blbost. Co se zadku (snizeni) tyka zatim nevim. Chtel bych, ale ted je predni blatnik v nejvyssim miste od zeme 60cm, zadni 64cm. Presazeni zadni napravy na torzce o 1 zub = 4,8cm, takze bych se dostal niz,nez predek, navic kdyby si dozadu nekdo sedl jsem zase na dorazech :roll

Odesláno

Ivkopivko12tka : nerozumim, lizo tam uz davno je, jen takove decentni z Xsi, ne ten rantl z Laguny jako driv :)

Odesláno

Tome, já to myslel v legraci ;) Osobně taky nedávám hned vše do krabice, ale nesnáším nářadí roztahaný kolem auta a po celé garáži :D Nedej bože, když se u toho ještě nachomejtne malé dítě. :D

Odesláno

Snizeni komplet by fakt melo vetsi smysl mit 3dv model kde clovek treba jezdi jen ve dvou. Takhle se 4 mistama je to na pytel. Uz jsem zadek u zeme mel, loni kratce v lete.

Odesláno
Ivkopivko12tka : nerozumim, lizo tam uz davno je, jen takove decentni z Xsi, ne ten rantl z Laguny jako driv :)

Hmm, jestli tam je, tak sem si žádné nevšimel. Myslel sem si, že lízátka sú pro 306 všecky isté, teda aj jak moje na GTi. No a že jak ho máš teraz nízké, tak v Prahe je určite kopa príležitostí, kde sa bude dat urvat, no a Driv3rko ho zháňá už nejakú dobu ... měl to byt vtípek :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...