Guest StibTo Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 zase na druhou stranu si ale nemam nac stezovat stala me ta rozpera s postou jen 1075,- ... doufam,ze bude bez problemu a hlavne ze se mi ji tam podari dat
Charles Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 f2tuning.cz jsem si nedavno objednaval podvozek a měl jsem ho do 5 pracovnich dni doma a bez problemu;)
Stráňa Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 no ptám se protože, já u nich čekal na zboží jednou 3 měsíce a nakonec mě stornovali objednávku, takže za mě ne, ale hlavně že ty si byl spokojený....asi už jim došlo, ža by bylo na čase se polepšit
Guest StibTo Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Tak 3 mesice to bych teda nevydrzel ! Tohle bylo temer presne 14 dni a jako .. Stacilo ..
Stráňa Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 já to vydržel měsíc a vzdal to, ale oni nereagovali na jakýkoliv kontakt a po 3 měsících se ozvali...u mě to sou chudáci;).....vyfoť jak vypadá ta rozpěra na živo, na obrázku je pěkná tak jestli to sedí
Charles Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Stibto : tak to jsem měl asi nějaky štěsti :D
Guest StibTo Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Jj udelam nejake realne foto, ale slibil jsem Kubikovi-S16 ze si ji muze vyzkouset, a pak teprve pujde na to moje ..
Guest StibTo Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Mimochodem premyslim,zda rozperu nejak barvit,ale asi ji spis necham v originale, tj. hlinikova stribrna
Guest StibTo Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Takže dnes jsem zabil dobře hodinu čistého času pokusy o instalaci respektive složení rozpěry Vlastní odšroubování 3 šroubů vel. 13 na horním uložení tlumičů na každé straně bylo docela v pohodě až na 1-2 trochu víc zarezlé. Čím jsem ale zabil nejvíc času bylo spojení dvou částí hliníkové rozpěry. Na jedné straně šel závit docela Ok, na druhé ani po několika pokusech nechtěl \"chytnout drážku\" až jsem už už přemýšlel že to dám zpět do krabice a pošlu na reklamaci ... Nakonec pomohl pilník, hasák a kladivo Takže instalace dosti prasácká ... f2tuning již tedy asi né a tuto konkrétní rozpěru už vůbec Foto 1 výsledek :
olda Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Ale vypadá,že docela sedí.Já mám rozpěru od OMP a ty neočištěný kuličky od sváru mě tam pěkně se...A to jsou ještě hezky zalakovaný,takže si nevybereš
Guest StibTo Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 No,ja myslel,buhvi,jak jsem neusetril,nicmene za polovic ceny mam polovicni produkt .. Na jedne strane krasne zasroubovany zavit,na druhe strane obrouseny skoro do hladka a natvrdo narazeny .. Takze uz to vidim,ze to ani nebude poradne drzet. Ach jo. Ted hlavne nezku*vit tu zadni napravu,to by bylo podstatne horsi
MilanF1 Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Tu budeme dělat ve dvou Tak snad to bude OK, uvidíme
Guest StibTo Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 jj doufejme to byl jen takový povzdech,ale ono bude zase dobře
Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Tak včera se mi povedly po cestě domů 2 nááádherný fotečky První :
Recommended Posts