Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zkus je těstě pod hranicí toho hvízdání a postupně \"mačkat\" na těsnění dveří. Může to být někde zeslabené a hvízdat tam. Já jsem to měl nahoře předních dveří.

Odesláno

Měl jsem asi něco podobného, při 120 km strašny drnčení v místě předního skla. Příčina nezjištěna, až při výměně předního skla zjistili, že spodní polovina okna nebyla vůbec přilepená, což bylo příčinou celého problému. :cool:

Odesláno

Já bych taky měl radu a chvíli jsem váhal jestli ji mám sem napsat. Nevěřili by jste , kolik lidí má na autě antenu jak na jednohubce. Hlavně ženské, a chodí co jim to nad 80 km/h začlo hvízdat. Ale to asi nebude tento problem :D

Odesláno

U 205ky mi to delal sibr, nejdriv sem to resil prepnutim na vnitrni cirkulaci, aby dovnitr nesel zadnej vzduch. Zkus to a zjistis jestli nepiska neco z venku.

Odesláno

Znám, dělá mi to na autě taky.U spolujezdce dole na předním skle.Samozřejmě, ale do auta netáhne, ale je to otravý jako prase.nasral jsem pod ten plast silikon, ale přád nic.Takže nevím.To bude asi nějaká konstrukční vada:)

Odesláno

No snad jo, já to nezkoušel, ale mám pocit, že když jsem měl stěrače obyč, tak to nedělalo.Tďka tam mám ty stříbrný Tuning a dělá to.A když je vichor, tak to dělá víc.No zkusím to.:cool:

Odesláno

zdravim.... uplne ten samy problem.... jsem uz z toho zoufaly... Zkousel jsem i privrit dvere na max., sterace vymenit, gumy jsem oblepil paskou... a nic... Jedine jeste to může dělat je predni okno a mozna zrcatka.... Ale jak říkáte, je to šíleně otravné!

Odesláno
Napsán autorem komisar

Máš pravdu do auta netáhne a pokud by to bylo stěračema pokud bych je na zkoušku odendal tak by to nemělo dělat:D

Ono stačí je pustit a slyších jestli se to mění.

Nejhorší snad co může bejt je po ráně odehnutej rám dveří , stačí milimetr

Odesláno

Tak jsem psal že netáhne do auta.Do auta ne, jenže do spolujezdcova kastlu.Což je ovšem výhoda, páč mám ledničku..a bez příplatku:cool:

Jinak..auto bylo kleplý....těsnení na dveřích je na chuja ( ovšem 1000 - 1ks ) , ale tím to není.Stěrače mě napadlo pustit, těma to není taky, a tudíž si nevím rady.Zas se mi ale nrozteče čokoláda v kastlíku :papa

Odesláno

umne to dela zrcatko ten plast je nejakej volnej v uloženi --jako v tom pantu na ohib zrcatka--

Odesláno

Jak rika ZILA - priklanim se k tomu zpetnemu zrcatku - osobne mam u ridice, tak dvoumilimetrovou odchylku - ale at jsem zkousel cokoliv, nic nepomohlo - a kvuli tomu nove zrcatko rozhodne kupovat nebudu - navic jsem odpozoroval, ze to hvizdani se ozyva v urcitem rychlostni rozmezi. Takze jsem zacal jezdit mimo toto rozmezi :D

Odesláno

Presne! Je to v miste kde se kryt zrcatka dotyka \"plechu\" dveri - je to v tom nejuzsim miste /ve spicce krytu/. Je to sice podlozene tesnenim a z z druhe strany je sroub, ale ani jedno nepomaha - snad jen tu krytku nahrat a \"prihnout\" :)

Odesláno

Nejde o to, ze by tam byla skvira - jde o to, ze ta umela hmota nedoleha - tedy, ze narusuje \"obtekani\" vzduchu kolem karoserie - silikon neni reseni - a srouby uz mam dotazeny na dorazy /mozna i trochu vic/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...