Trundik Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 zkus je těstě pod hranicí toho hvízdání a postupně \"mačkat\" na těsnění dveří. Může to být někde zeslabené a hvízdat tam. Já jsem to měl nahoře předních dveří. Citovat
Karel Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 Měl jsem asi něco podobného, při 120 km strašny drnčení v místě předního skla. Příčina nezjištěna, až při výměně předního skla zjistili, že spodní polovina okna nebyla vůbec přilepená, což bylo příčinou celého problému. Citovat
Milhaus65 Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 Já bych taky měl radu a chvíli jsem váhal jestli ji mám sem napsat. Nevěřili by jste , kolik lidí má na autě antenu jak na jednohubce. Hlavně ženské, a chodí co jim to nad 80 km/h začlo hvízdat. Ale to asi nebude tento problem Citovat
Driver Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 Já bych měl taky jednu diagnozu k tomu hvízdání, mě to dělal nedomáčknutý plast na zpětným zrcátku a ten při vyšší rychlostí hvízdal Citovat
Xplod Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 U 205ky mi to delal sibr, nejdriv sem to resil prepnutim na vnitrni cirkulaci, aby dovnitr nesel zadnej vzduch. Zkus to a zjistis jestli nepiska neco z venku. Citovat
Rebik Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Stěrače jsou taky varianta, měnil jsem je na jednom autě třikrát a potom to náhodnou koupí ustalo. Citovat
Hadra Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Znám, dělá mi to na autě taky.U spolujezdce dole na předním skle.Samozřejmě, ale do auta netáhne, ale je to otravý jako prase.nasral jsem pod ten plast silikon, ale přád nic.Takže nevím.To bude asi nějaká konstrukční vada:) Citovat
Hadra Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 No snad jo, já to nezkoušel, ale mám pocit, že když jsem měl stěrače obyč, tak to nedělalo.Tďka tam mám ty stříbrný Tuning a dělá to.A když je vichor, tak to dělá víc.No zkusím to. Citovat
hloze-ja Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 Me to dela taky. je to u ridice. Asi to bude guma nebo spis je vymackany to ulozeni okynka (nahore). Hlavne, ze tam netece. Citovat
@re Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 zdravim.... uplne ten samy problem.... jsem uz z toho zoufaly... Zkousel jsem i privrit dvere na max., sterace vymenit, gumy jsem oblepil paskou... a nic... Jedine jeste to může dělat je predni okno a mozna zrcatka.... Ale jak říkáte, je to šíleně otravné! Citovat
lamancha Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 koukejte na to z te lepsi stranky, kdyz to hvizda = tak to plasi srnky = usetrite za nove plechy:D Citovat
vector Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Napsán autorem komisar Máš pravdu do auta netáhne a pokud by to bylo stěračema pokud bych je na zkoušku odendal tak by to nemělo dělat:D Ono stačí je pustit a slyších jestli se to mění. Nejhorší snad co může bejt je po ráně odehnutej rám dveří , stačí milimetr Citovat
Hadra Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Tak jsem psal že netáhne do auta.Do auta ne, jenže do spolujezdcova kastlu.Což je ovšem výhoda, páč mám ledničku..a bez příplatku:cool: Jinak..auto bylo kleplý....těsnení na dveřích je na chuja ( ovšem 1000 - 1ks ) , ale tím to není.Stěrače mě napadlo pustit, těma to není taky, a tudíž si nevím rady.Zas se mi ale nrozteče čokoláda v kastlíku Citovat
Guest ZILA Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 umne to dela zrcatko ten plast je nejakej volnej v uloženi --jako v tom pantu na ohib zrcatka-- Citovat
Sepp Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Jak rika ZILA - priklanim se k tomu zpetnemu zrcatku - osobne mam u ridice, tak dvoumilimetrovou odchylku - ale at jsem zkousel cokoliv, nic nepomohlo - a kvuli tomu nove zrcatko rozhodne kupovat nebudu - navic jsem odpozoroval, ze to hvizdani se ozyva v urcitem rychlostni rozmezi. Takze jsem zacal jezdit mimo toto rozmezi Citovat
Sepp Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 Ale kdepak, ver tomu, ze po prekroceni 160km/h to prejde - ver mi Citovat
Sepp Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 Presne! Je to v miste kde se kryt zrcatka dotyka \"plechu\" dveri - je to v tom nejuzsim miste /ve spicce krytu/. Je to sice podlozene tesnenim a z z druhe strany je sroub, ale ani jedno nepomaha - snad jen tu krytku nahrat a \"prihnout\" Citovat
Sepp Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 Nejde o to, ze by tam byla skvira - jde o to, ze ta umela hmota nedoleha - tedy, ze narusuje \"obtekani\" vzduchu kolem karoserie - silikon neni reseni - a srouby uz mam dotazeny na dorazy /mozna i trochu vic/ Citovat
Radek V. Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 ......ale silikonem by se to dalo vlstně přilepit, ne? [Editován dne 12/3/04 Radek V.] Citovat
Sepp Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 Ackoliv se to nezda - je tam dost velky odpor - jedine to nejak stahnout po dobu nez by se to \"prilepilo\" - sorry, ale tomu neverim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.