Edison Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 Můj disk lze běžně z jednoho USB napájet. Přes to jsou zařízení, která potřebný výkon nedají. Třeba moje autorádio. Přes to i k tomuto disku byl dodán onen Y kabel. Taky doporučuji koupit exterák kompletní a značkový. Kabel bývá přibalen. Ty neznačkové krabičky jsou výhradně bez kabelu a ne vždy ty kabely potřebný výkon přenesou. Nevěřil bych tomu (a to jsem elektronik), kdybych se o tom osobně nepřesvědčil. Já mám teaca a mám ho už několk let. Disk jsem v něm měnil davakrát, ale jen kvůli velikosti. Tam na značce moc nesejde. Ale taky bych do nějakých NoNameů nešel. Jinak jsem to použil i na výměnu disků v NTB, kdy jsem kopíroval celé partejšny. Vše proběhlo naprosto v poho. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 Tak jsem se rozhodl pro tento: http://www.digilidi.cz/xtreamer-pro-media-player-a-2diskovy-nas-v-jednom Máte ho někdo? Citovat
John_Ice Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 A to budeš tahat jak?Na trakaři a nebo to budeš mít zabudované na ,,pevno,, v autě. Víš jak to těžký a vůbec. Todle se prostě na to že to budeš mít u TV a budeš třeba sosat data z počítače, kterej máš jinde v bytě a potom můžeš na to čučet na filmy či pouštět hudbu.No na manipulaci to nebude to pravé ořechové a hlavně budeš to muset napájet a to jsi nazačátku psal,že by bylo lepší nenapájet Citovat
Edison Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 Taky jsem myslel, že jde o větší přenosné médium a ne o sofistikované MM centrum určené na doma. To se pak bavíme o něčem docela jiném. btw, na co MM centrum, když si to z compu na TV můžu pustit třeba po síti (ether, nebo WiFi, to je fuk), nebo připojit PŘENOSNÝ disk rovnou k TV a přehrát, ne? Citovat
John_Ice Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 A jsou to ještě právě 3,5\" HDD...více náchylný na přenos...2,5\"je jen uzpůsoben na přenos a hned jen tak se ,,nezničí,,...u 3,5\"stačí málo a máš po. Citovat
Fakir Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 A jsou to ještě právě 3,5\" HDD...více náchylný na přenos...2,5\"je jen uzpůsoben na přenos a hned jen tak se ,,nezničí,,...u 3,5\"stačí málo a máš po. No, zas tak málo ne... stačí, když s tím nebudeš za provozu hejbat a při přenášení s tím nebudeš moc mlátit a není důvod se čehokoliv obávat. [upravil dne 14/9/10 od Fakir] Citovat
John_Ice Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 jo ,já se o to nepřu,že nevydržej,jen jsou pprostě víc nachylnější Citovat
Edison Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 Zkušenost: 3,5 jsou fakt dost citlivý. Kolega měl takovej 1TB book, za chodu rozhodně nemanipuloval, jen velmi zřídka přenesl. Nepřežil to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.