Guest mischko11 Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 ma niekto skusenosti s tymto http://www.bi-xenony.sk/hod-ziarovky-12v-55w/ alebo je to zasa nieco co cloveku urobi rontgen a zivotnost to nema ziadnu Citovat
matii Odesláno 18. srpen 2011 Odesláno 18. srpen 2011 Nezkoušel jste někdo tohle? Jako náhrada Osram nebo Phillips to vypadá dobře za slušnou cenu, jen vědět, jak to svítí. AUTOLAMP [upravil dne 18/8/11 od matii] Citovat
toomovich Odesláno 18. srpen 2011 Odesláno 18. srpen 2011 HOD autožárovky nejsou homologované pro provoz na veřejných komunikacích. Citovat
codlx Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Měnil jsem teď přední parkovačku a koukal jsem, že je 2 vláknová. K čemu je to druhé vlákno? Rozsvítil jste ho někdo? Citovat
matii Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 Měnil jsem teď přední parkovačku a koukal jsem, že je 2 vláknová. K čemu je to druhé vlákno? Rozsvítil jste ho někdo? Záleží jakou máš verzi. Pokud máš denní svícení na tyto žárovky pak: Pokud máš zaplé denní svítí obě vlákna Pokud máš zaplé potkávací H7, svítí jedno vlákno ... už se to tu řešilo ... zalistuj dopředu. Citovat
matii Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 Horké info, v OBI vyprodávají dálkové H1 Nightbreaker 2ks za 165Kč! Citovat
Guest mischko11 Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 Horké info, v OBI vyprodávají dálkové H1 Nightbreaker 2ks za 165Kč! asi vedia preco Citovat
matii Odesláno 23. září 2011 Odesláno 23. září 2011 Horké info, v OBI vyprodávají dálkové H1 Nightbreaker 2ks za 165Kč! asi vedia preco ??? Cestou z IAA jsem je vyzkoušel a svítí tak, že skoro vypalují suchou trávu. Skutečný důvod výprodeje je nový model, tuším že se jmenuje Nightbreaker plus. Citovat
matii Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Dnes jsem sháněl OSRAM COOL BLUE za slušnou cenu: OBI : paráda, měli, ale 550Kč za 2ks to seženu všude, jedu dál AUTO KELLY : Vždy jsem tu měl problém s dobou čekání a tím, že vlastně člověk neví, kdo by ho obsloužil. Personál chodí okolo ze skladu k pokladnám a zpět a nikoho si nešimnou. \"Snad to dneska bude jiné\" říkám si a zajedu tam. OMYL, velký OMYL, pán u poklady řešil nějakou větší objednávku a slečna vedle čekala, až jí něco sundá z regálu. On byl docela vytočený a řekl, že až tu objednávku vyřídí, tak se na to podívá. Po 10 minutách nezájmu a stání ve frontě, která se nepohla ani o jednoho člověka to vzdávám. Pokud nebudu muset, už tam nejdu. AUTO TUNNING : Asi 15 vteřin poté, co jsem vstoupil se mne ochotný prodavač zeptal, zda může s něčím poradit. Cool Blue neměli, ale doporučil mi nějaké (teď si nevzpomenu na název, prý vydrží mnohem déle a svítí naprosto stejně). Vzal jsem je a svítí super. Ještě mi doporučil ledky do denních náhradou za dvouvláknové, hned jak sem mu řekl, že mám 308. Okamžitě věděl, že ty originálky jsou k těm H7 moc žlutý. Sice byly trochu dražší, ale prý vydrží navěky. Vypadá asi jako tahle, ale v bílé: L E D Zhruba takhle svítí (omluvte ta zaprasená světla ... trochu je uměle snížen jas, aby bylo vidět ty svítící plochy) [upravil dne 12/10/11 04:59 od matii] Citovat
Yantschi Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Matii, a su dvojvlaknove? T.j. ked nastartujes, svieti silnejsie a ked das parkovacky, svietia slabsie? Citovat
matii Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 JJ je to přesně tak, jen ten odkaz o příspěvek výš, poukazuje na podobné žárovky navíc červeně svítící, tak aby si to proboha někdo neobjednal. Šlo mi jen o to ukázat, jaký typ LED žárovky to je. Jinak svítí jako dvouvlákno, na těch fotkách je to trochu vidět, že když zapnu potkávací tak pohasnou, stejně jako když je to v pozici 0 tedy parkovací. Ty fotky jsou opravdu odstíněné, aby bylo vidět rozmístění těch diod, svítí to mnohem víc. Nevím jak je to s homologací, ten maník mi tvrdil, že jí mají, ale na krabičce nic a tady u těch je psáno, že ne. Moc bych se divil, kdyby jí měli, spíš chtěl mít chlapík kšeft, ale což, to by museli policajti pokutovat půl republiky, bo ta dodělávaná denní světla třeba na fabii dolu na spoiler ji taky nemají. Citovat
Yantschi Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Diky. Taktak, s homologizaciou by som si hlavu nelamal. Ak ma chytia cajti a nebude sa im to pacit, sup, hned vymenim za normalne. Toto neriesim pri dennych svetlach. Citovat
matii Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Když mi ty dvě LEDky hlásí chybu v computeru, vadí to něčemu? Nebo bych měl investovat do toho odporovýho drátu? ... aa sorry už jsem to našel jinde [upravil dne 1/11/11 19:57 od matii] Citovat
PeugeotHDi Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Zdravim vsetkych, co sa tyka stretavacich H7 tak zac. roka 2009 som vymenil povodne (od vyroby) H7 za tieto: PHILIPS 12V H7 55W Night Guide DUO (2ks) nesiel som do Osram, pretoze vtedy mali velmi kratku zivotnost... po cca. 2 rokoch mi odisla najprv jedna a po cca. 2 mesiacoch druha ziarovka (vratil som tam povodne) s tym ze som sa rozhodoval kupit H7 Osram Night Breaker Plus (maju zvysenu zivotnost) ale kolegovi po cca. 6 mesiacoch (tuto zimu) \"odisli\", takze som nakoniec zakupil H7 Philips 55W PX26d Premium (30% svetla naviac) ale este som ich nemenil... Co sa tyka lepsej svietivosti Phlips Night Guide (3 farebne) a porovnanie s povodnymi -> ZIADNY velky rozdiel... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 JJ je to přesně tak, jen ten odkaz o příspěvek výš, poukazuje na podobné žárovky navíc červeně svítící, tak aby si to proboha někdo neobjednal. Šlo mi jen o to ukázat, jaký typ LED žárovky to je. Jinak svítí jako dvouvlákno, na těch fotkách je to trochu vidět, že když zapnu potkávací tak pohasnou, stejně jako když je to v pozici 0 tedy parkovací. Ty fotky jsou opravdu odstíněné, aby bylo vidět rozmístění těch diod, svítí to mnohem víc. Nevím jak je to s homologací, ten maník mi tvrdil, že jí mají, ale na krabičce nic a tady u těch je psáno, že ne. Moc bych se divil, kdyby jí měli, spíš chtěl mít chlapík kšeft, ale což, to by museli policajti pokutovat půl republiky, bo ta dodělávaná denní světla třeba na fabii dolu na spoiler ji taky nemají. Matii prosim Ta, tie LED - denne svetla, maju zospodu objimky dva alebo len jeden kontakt (na fotke v e-shope to neni dobre vidiet). nebude mi pocitac hlasit chybu? Vdaka za odpoved. [upravil dne 26.3.2012 12:47 od PeugeotHDi] Citovat
haasa Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 A máš tam tyto: http://www.autolamp.cz/autozarovky/led-zarovky/12v/1ks-zarovka-LED-12V-21W-BA15s-cervena-27xLED-SUPER_LED061R.html nebo tyto: http://www.motordiag.cz/produkt/led1157-19r bo jedna stojí 480Kč a druhá 83Kč, díky za info. Citovat
matii Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 JJ je to přesně tak, jen ten odkaz o příspěvek výš, poukazuje na podobné žárovky navíc červeně svítící, tak aby si to proboha někdo neobjednal. Šlo mi jen o to ukázat, jaký typ LED žárovky to je. Jinak svítí jako dvouvlákno, na těch fotkách je to trochu vidět, že když zapnu potkávací tak pohasnou, stejně jako když je to v pozici 0 tedy parkovací. Ty fotky jsou opravdu odstíněné, aby bylo vidět rozmístění těch diod, svítí to mnohem víc. Nevím jak je to s homologací, ten maník mi tvrdil, že jí mají, ale na krabičce nic a tady u těch je psáno, že ne. Moc bych se divil, kdyby jí měli, spíš chtěl mít chlapík kšeft, ale což, to by museli policajti pokutovat půl republiky, bo ta dodělávaná denní světla třeba na fabii dolu na spoiler ji taky nemají. Matii prosim Ta, tie LED - denne svetla, maju zospodu objimky dva alebo len jeden kontakt (na fotke v e-shope to neni dobre vidiet). nebude mi pocitac hlasit chybu? Vdaka za odpoved. [upravil dne 26.3.2012 12:47 od PeugeotHDi] Teda kolik mají kontaktů teď netuším, kouknu na to. Jinak chybu to hlásí, ale jen pokud si computeru najedeš na chybová hlášení. Dá se koupit odpor, aby ti to nedělalo, ale je to zase asi 600Kč. Pokud jsem to dobře pochopil, tak vlastně ty LEDky berou tak málo proudu, že do diagnostikuje prasklou žárovku. [upravil dne 27/3/12 05:47 od matii] Citovat
PeugeotHDi Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Matii, no co si zistil? kolko kontaktov od spodu ziarovky mas? Ozaj 26.3. v cechach vysiel casopis Svet motorov a robili v nom velky test ziaroviek H7/55W...cital ho uz niekto? Vdaka. Citovat
pipistrel Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 ano cital. dnes sa da kupit aj na slovensku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.