Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: max_payne

Prešovčania a okolie nadame si niekde spolu nejake to nealko? Nic formalne, len stretnutie pri Radegaste, či inej výžive.;)

Pe.tr sem hodil odkaz na moje vlákno budem rád ak prídeš aj ked je to cca 360km možno budeš mat največšiu vzdialenosť. Ale ako píše marko 306 na vychode je vás máliko.

Takže sa vidíme v nedelu?

Odesláno

mam maly problem: na taku vzdialenost nemozem len tak, mam maleho synceka a ten je na mna dost naviazany. Nakratko nao, ale na taku cestu si snim este netrufam. Musime si este pockat

Odesláno
Původně zaslal: lubikpo

No ale, ja pridem a rataj mozno este s jednym.

je pravda ze vychodnadrov tu nie je vela, ale aspon 10ti by sa mohli najst co su zaregistrovani.

A datum?:super

Tak ak prídeťe do Vlčkoviec tak klobúk dole ale poprosím vás prihlásiť sa v mojom vlákne aby sme vedeli zajednať miesto:super:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Původně zaslal: lubikpo

No ale, ja pridem a rataj mozno este s jednym.

je pravda ze vychodnadrov tu nie je vela, ale aspon 10ti by sa mohli najst co su zaregistrovani.

A datum?:super

Tak ak prídeťe do Vlčkoviec tak klobúk dole ale poprosím vás prihlásiť sa v mojom vlákne aby sme vedeli zajednať miesto:super:super:super:super:super

ok. jasne. Ale to je trosku dalej. Ja som myslel ze asi 10 ti by sme sa mohli stretnut v Presove. :super

Odesláno
termín si môžme dohodnúť spoločne, aby sme sa nás zišlo čo najviac

tak ze asi lepsie by bolo cez vikend.

Tak ze napr.: vikend 18. - 19. alebo o tyzden neskor 25. - 26.

mne zatial vyhovuju oba vikendy a dokonca aj utorok 14. :D

A este ostava miesto??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...