Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak dlouho je zaruka ? 2 roky nebo 100000km, ze ? Poslali mi fakturu, ze sefstvo P odmitlo uznat zarucni opravu skrzeva najete km, menil jsem po 19000 zadni kotouce, protoze se nestejnomerne sjizdely:mad:

Odesláno

cena zadnich kotoucu na 307 neni nastesti nijak zavratna... ale problem to neresi. auto koupene po 1.1.2003 ma zaruku 2 roky, bez ohledu na rok vyroby. jde o pordej. vice najdes v servisni knizce vzadu. je tam vse popsano. vsechna pravidla pro poskytnuti zaruky. pokud jsi je dodrzel, jsi v pravu a trvej na svem. ze ti to neuznaji je dost divne a nenechal bych si to libit.

Odesláno

A jaké máš ICQ? Mám totiž problém, když mi někdo píše na ICQ koho nemám v seznamu. Automaticky ho to ignoruje.

Napiš mi sem Tvoje číslo a já si Tě přidám do seznamu a pak už není problém.

Odesláno

ach tak, ha ha...

no hele, jsem cislo 30, tam je i icq, diky

slo mi o to , zda nevis, jak pripojit k original radiu (cenim si stejneho ovladani pod volantem jako u tempomatu) externi zdroj (mp3 prehravac) tot vse.

Odesláno

diky pipko za odpoved...vis, ze jsem ani o nejkem cd changeru nepremyslel. original mp3 neumi a tak me napadlo dat tam normalni harddiskovy. penez taky nema nazbyt, ale jezdim hodne a radio me vetsinou nebavi poslouchat dlouho... podivam se co stoji cd changery s mp3

a je to tedy problem pripojit? a da se to ovladat originalnim ovladacem?

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak mi predstavenstvo penize za opravu odpustilo, vzhledem k nizkemu poctu km, ale jinak lzou jako kdyz tiskne, mechanik jim specifikoval zavadu jako \"zrezavele\" kotouce, takze mi doporucili vice jezdit a parkovat pod strechou:ono nekup to

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...