nikol Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 A co tam je za žárovku,že stojí tak málo:D Citovat
Speedy5008 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Ale mě svítějí.Mám to nastavený.Jen mi v servisu říkali,že žárovka stojí 1800,-když jsem si to nechal aktivovat. Acha .. no mala profilova fotka :-D ... na sk stoji 600 Sk cca.20 eur ;-) Citovat
rick Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Pak věř prodejci,to už je druhá věc,kterou předražuje-nechápu to.Když jsem požadoval aktivovat denní svícení,tak mě varoval,že to tolik stojí.Jestli to nemyslel s prací,protože v návodu píšou,že výměna žár.jen v servisu.Je fakt,že sem nevykoumal,jak jí vyměnit,kdyby praskla:) Citovat
Speedy5008 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Pak věř prodejci,to už je druhá věc,kterou předražuje-nechápu to.Když jsem požadoval aktivovat denní svícení,tak mě varoval,že to tolik stojí.Jestli to nemyslel s prací,protože v návodu píšou,že výměna žár.jen v servisu.Je fakt,že sem nevykoumal,jak jí vyměnit,kdyby praskla:) Podla mna vymena bude tazka .. uvidime .. mam 25.ooo km a ziarovky su uz trosku cierne, tak som zvedavy aku maju zivotnost Citovat
chauffeur Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Mne to tuším ukazoval pri odovzdávaní auta a celkom ľahko ju vybral. A vyzeralo to ako klasická žiarovka dvojvláknová 5+25 do bŕzd za pár korún. Varoval ma však pred výmenou žiarovky doma, veľa ľuďom sa im ju podarí pri výmene rozbiť a potom musia riešiť nefunčný reflektor plný skla. Citovat
nikol Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 A já slyšel,že se musí rozebrat kus předku atd. tak kde je pravda:D Citovat
rick Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Hlavně ta žárovka není posazená vodorovně,ale kolmo nahoru:bojim Citovat
Speedy5008 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Hlavně ta žárovka není posazená vodorovně,ale kolmo nahoru:bojim Preto ju mam ciernu Citovat
rick Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Pro ty,kdo nečetli test pneu v SM.Testují 10 výrobků,mezi nimi je i naše Michelin Energy saver,která je namontovaná z výroby.A dopadla takto:celkově na 5.místě-za Barumkou Bravuris 2:o Na prvním místě Continental Premium contact2.Na suchu ale Michelinka vyhrála,horší na mokru.Má taky nejlepší valivý odpor, hlučnost při 50km/h a ovladatelnost Citovat
elton Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 Testy v SM ignoruju. Že by byla Barumka sponzorem:myslim Citovat
rick Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 To by to vyhrála jako schade všechny testy:D Citovat
elton Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 Však taky vyhrává vždyť píšu, že jsou objektivní. Citovat
toomovich Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 No a není to jen přejatý upravený test OAMTC a ADACu? Ale myslím, že ani moc nekecají, ty Energy Savery jsou opravdu špičkové jen ve valivém odporu. V ostatních hodnotách a speciálně na mokru na špičku rozhodně nemají. Citovat
rick Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Ne,je to test autoklubu,který je testoval v Hannoveru:) Zaujalo mně,jak hodnotí hluk- rozjedou auto na urč.rychlost,vypnou motor a nechají ject auto po spec.povrchu,kde jsou okolo mikrofony.Zajímavý je,že v 50-tce byla Mich.nejlepší,ale v 80-tce předposlední. Citovat
toomovich Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Jinak samozřejmě u těchhle testů pneumatiky není konečné pořadí pro mě to rozhodující, protože hrozně závisí na váhách jednotlivých naměřených hodnot. Za předpokladu, že ta měření nejsou cinklá a že nešvindlují výrobci - což samozřejmě ani jedno ani druhé nejde vyloučit - si dělám úsudek z jednotlivých naměřených hodnot. Citovat
elton Odesláno 29. březen 2011 Autor Odesláno 29. březen 2011 Na testy se nedívám, ale vím jedno, že až sjedu ty Mišuliny tak dám Dunlopy. Citovat
antired Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 ..., ty Energy Savery jsou opravdu špičkové jen ve valivém odporu. V ostatních hodnotách a speciálně na mokru na špičku rozhodně nemají. mno on ten valivy odpor je o spotrebe potazmo emisim a tak proto i tak ty pneu byly zkonstruovany. Aby se vsichni ti co jsou posrani z emisi mohli radovat. V podrstate to maji v nazvu a tak se ten vysledek dal cekat. Citovat
Vatsug Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Pokud ty mišelinky skončily v hluku až vzadu, tak mi to nějak nejde dohromady s tím valivým odporem. Z logiky věci bych řekl, že pokud se dobře odvalují, tak ani nedělají velký hluk....:myslim:myslim Citovat
toomovich Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 No nevím, jestli na to lze jít takhle selským rozumem. Když budeš mít tu použitou gumu tvrdší, tak budeš mít menší valivý odpor a přitom docela dobře může být větší hluk díky vzorku. Ta energie ztracená při odvalování se převádí z mnohem větší části na teplo, než na zvuk. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.