Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Elton: přezuj, bude sranda ;)

Taky jsem chtěl o víkendu přezout, ale odložím to, tak asi nejspíš o 14 dní.

Já v pátek jsem chytil šutr do okna, pavouk má asi 3cm, ale zasahuje do takovýho toho senzorovýho středu, takže oprava by nejspíš mohla ovlivnit funkci senzorů. Tak mě asi čeká výměna skla, ještě, že mám sklo pojištěný.

Odesláno

Přezuji nakonec až koncem příštího týdne. Příští středu jedu na otočku Šumperk a to musím přes hory, takže to by asi nebyla úplně velká sranda.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak ja sa uz tiez tesim na prezutie.

na letnych som na tomto aute este nejazdil - som zvedavy co to spravi s jazdou, hlukom a spotrebou na tych Michelinackych energy saveroch

Odesláno

Za mňa Michelinky už nikdy... a \"EnergySaver\" už vôbec nie... najhoršie gumy aké som kedy na aute mal... :blicismajlik

PS: Inak Pipi - aký pán taký pes... :D

[upravil dne 4/18/2013 08:59 od Cinicman]

Odesláno

No jo, dostaneš je na novým autě. Ale mám na nich z loňska asi 14tis a pořád mají 6,8/6,5mm tak snad vydrží aspoň těch 50tis.

jinak na tomhle autě jsou tedy standardně Primacy HP, možná že pro letošek i Primacy 3. EnergySaver se v rozměru 215/50 R17 s hmotnostním indexem 92 a výše snad ani nedělá.

[upravil dne 18.4.2013 14:14 od Pacho69]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Asi uz se to tady resilo ale nechci prochazet tech 20 stranek. Na kole se mi udelala na strane boule. Takze musim koupit novou sadu. Ale michelin primacy hp za 5.000 tam fakt davat nehodlam. Jake tak mate gumy vy? A jaka je zkusenost.

Odesláno
Mám Barum bravuris2 a jsem s něma velmi spokojen na rozdíl od těch michelinu.

V cem se ti zdaji lepsi? Teda krome toho ze jsou o pulku levnejsi? :D mas r16 nebo r17?

[Edited on 28/4/13 19:11 by OldasII]

Odesláno

No jak už jsem tu několikrát psal, připadá mi tižší, dobře sedí na cestě, nesjíždí se tak hodně a klesla mi spotřeba a mám 17\".

Odesláno

No vela povzbudivych slov na tie Micheliny tu nevidim :D

prezuvat budem az tento tyzden, tak jednu letnu sezonu ich vyskusam a uvidim co to spravi. :myslim

Ale je pravda, ze uz jednu zlu skusenost s Michelinkami obutymi od vyroby mam na druhom aute (sesternica :) C4).

Tie boli tak nekvalitne, ze mi po jednej letnej sezone zacala zvnutra opadavat guma. Musel som ich teda s najazdenymi cca. 15tis. km zahodit a kupovat uplne nove :grr (vraj to bola nejaka spanielska vyroba :bojim)

Odesláno

Já už si nové letní Micheliny taky nekoupím. Ani letní ani zimní. Nebyla to dobrá volba. Zimní, až budou třeba, koupím Nokiany (WR D3 - symetrický vzorek) a letní buď Dunlop SP Sport Fastresponse nebo Continental Sport Contact.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...