Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

kolko by stala taka prerabka? Ja mam teraz 245PS, no a mam vymenene komplet zvody od motora , stredovu trubku az po dve koncovky vyfuku... zvody boli objednavane z ameriky... lepsia cena. Potom tam mam prerobene sanie, vacsie cerpadlo... a priamy vyduch vyfukovych plynov bez brzdy vyfukovych filtrov :D

a je to tam :)

ale tot keby som dal tak dovidenia bolo by tam cez 340koni ak dobre pocitam, ked nie viac..ale trebalo by tam dost zainvestovat vsak?

Odesláno

no s 340 konmi, to by si uz potom mal uvazovat aj o pohone zadnej napravy alebo 4x4, 340 PS na prednu napravu je jednoducho vela, to sa ti polovica vykonu ak nie viac zmeni na kudoly dymu z pneu alebo sa ten vykon niekde strati, kym sa stihne preniest na napravu...

Odesláno
a co z toho udelat 4x4 .... uz sem to videl... kdesi kdysi ze to jde... tka jenom jak... ?

velkaa investicia uz asi nie?

Odesláno

Před časem jsem vyčíslil cenu za materiál v té zástavbě co je na tvé fotce (http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1075263&aid=53614) na cca 40 tis kč, a to s těsněním na mírné snížení komprese a nízkým plnícím tlakem (bez intercooleru) = aby byl využitelný seriový motor, pokud možno se seriovým programem řj (což je nepravděpodobné a je potřeba přičíst nějaký ten 10ti tisíc za ladění - u této řj je nutná přestavba). Vyšla mi tedy tato suma s předpokládaným minimálním výsledným přínosem výkonu a točivého momentu po tom co to dorovná ztrátu kompressoru - jediným přínosem je v podstatě styling a to za předpokladu že to bude bez problémů fungovat - což nejspíš můžeme rovnou vyloučit. Možná by ve výsledku bylo účinější tát místo klimy volnoběžnou duralovou kladku...

Odesláno
Před časem jsem vyčíslil cenu za materiál v té zástavbě co je na tvé fotce (http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1075263&aid=53614) na cca 40 tis kč, a to s těsněním na mírné snížení komprese a nízkým plnícím tlakem (bez intercooleru) = aby byl využitelný seriový motor, pokud možno se seriovým programem řj (což je nepravděpodobné a je potřeba přičíst nějaký ten 10ti tisíc za ladění - u této řj je nutná přestavba). Vyšla mi tedy tato suma s předpokládaným minimálním výsledným přínosem výkonu a točivého momentu po tom co to dorovná ztrátu kompressoru - jediným přínosem je v podstatě styling a to za předpokladu že to bude bez problémů fungovat - což nejspíš můžeme rovnou vyloučit. Možná by ve výsledku bylo účinější tát místo klimy volnoběžnou duralovou kladku...

toho chlapka sem si nasel a je to nakej Fin. napsal sem mu a pise ze stim ma porad problemy, ze to porad dochytava a jestli sem dobre pochopil tak ze uz jednu V6ku oddelal a maka ted na druhy. prej uz ma skoro hotovo a ceka ho jen DYNO. dokonce sem na youtubu nasel video jenom takovy zrychleni, zkusim ho najit.

Odesláno

Postavit se dá všechno, ale u tohoto motoru je to hodně peněz za málo muziky. Spíš se snažím aby se mu lépe běželo a dýchalo v seriovém stavu - to je asi max co s tím má cenu dělat...Zajímá mne však co se okolo našich aut děje i když to sám mám za slepou cestu.:papa

Odesláno
kolko by stala taka prerabka? Ja mam teraz 245PS, no a mam vymenene komplet zvody od motora , stredovu trubku az po dve koncovky vyfuku... zvody boli objednavane z ameriky... lepsia cena. Potom tam mam prerobene sanie, vacsie cerpadlo... a priamy vyduch vyfukovych plynov bez brzdy vyfukovych filtrov :D

A máš to odbržděný? Protože toto 50ps nepřidá.

Např. \"větší čerpadlo\", čímž asi myslíš čerpající vyšší objem nepřidá ani půl poníka. Oproti originálu se akorát vyloučí nedostatek paliva, popř. kdybys měl větší vstřiky tak bude líp stíhat.

Odesláno
a co z toho udelat 4x4 .... uz sem to videl... kdesi kdysi ze to jde... tka jenom jak... ?

velkaa investicia uz asi nie?

ak mas dost penazi, tak prosim...;)

ja by som do toho urcite nesiel - okrem toho, ze tych 200 ps, co ma v6 v serii mi bohato staci, s tym turbo kitom pride par kil navyse a zatazis napravu este viac, ako je...

no a tych 340 koni, o ktorych tak snivas, bude ti to papat gumy ako male dieta keksy

takze ked turbokit, tak rozhodne aj pohon zadnej napravy na vyvazenie hmotnosti a tiez by si mohol napr. baterku premiestnit do zadneho kufra:myslim

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...