JohnyLBC Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Dneska jsem se vracel z hub, auto stálo hoďku a půl v lese u silnice, kde stála přede mnou ještě červená 306, a chlápkovi se asi zalíbily moje držáky na SPZ z Peugeot-clubu tak si je vzal i s SPZ. Na policajtech dlouhý čekání, budu platit 400,- za nový značky i přes to že mi je ukradli a ještě poplatek za změnu na úřadě... a auto je chvíli nepojízdný než dostanu značky ... fakt radost a proč to píšu, aby se Vám nestalo to co mě, doporučuju značky přinýtovat napevno, lidem bych fakt sekal ruce... :/ :/ :/ hub zas tolik nemám a za to pětikilo co vypotim jako student mě to dneska fakt nestálo :bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
Existujuci Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 U nas na SK musis na obvodnom odd.nahlasit stratu alebo odcudzenie, daju ti papier a mozes jazdit 14 dni nez si vybavis novu SPZ a plati sa 33 euro. Citovat
obaf Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 U nas sa znacky srobuju sadracmi do naraznika a je pokoj:aut Ale tvoj pripad je na zaplakanie, ruky dolamat Citovat
JohnyLBC Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 no vepředu to celý odšrouboval, zadek mi rozlomil :/ tady v ČR se bohužel jezdit bez SPZ nemůže, policista mě upozornil že on osobně za to pokuty nedává, ale zná případ kdy za to chlap dostal 8tis pokutu a může být rád že nepřišel o papíry, protože i to je u nás možné... prý můžete si o tom myslet co chcete, já si o tom taky myslím svoje, ale je to ve vyhlášce :/ Citovat
Y2K Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 To iste (teda strata SPZ) sa mi stala v CZ asi pred dvoma tyzdnami. Dokonca ma zastavili aj CZ policajti. Nastastie ma pustili domov bez pokuty a ako sa pisalo vyssie, u nasich policajtov som dostal papier a s nim zasa na urad a za 33 E som dostal nove znacky. A po novom, to kto by nevedel, da sa vystavit aj duplikat znacky, takze netreba vybavovat nic nove iba pockat na zhotovenie, ale stoji to 132 E. Samozrejme to sa tyka SK, ako presne to mate v CZ netusim, kazdopadne takato vec rozhodne nepotesi. Prajem pevne nervy a skore vybavenie. A vinnikovi nech napriklad vypadne zub Citovat
straki007 Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 A to pozor. Ten chlapek spacha to ze si natankuje na tvoj SPZ a budes stihan ty!!!!! A tohle je masakr. Citovat
JohnyLBC Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 jo to bohužel ty značky se kradou nejčastěji pro tankování nebo jinou trestnou činnost, a to mi policajt řikal že kdyby to měl na stejným autě stejný barvy, horkotěžko bych dokazoval že sem to nebyl já... proto sem to hlásil hned :/ Citovat
straki007 Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Drzim peste at to neni nejaky ******....... Ale kdyz vzal ob tak predpokladam ze na nic jine to nemel. Citovat
JohnyLBC Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 hmm, naštěstí jestli to byl opravdu on, má červenou 306 a ještě k tomu třídvéřovou... ještě sem na ní koukal když sem parkoval jak tam stojí s bráchou..... Citovat
Slayer Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 Též mě očesali na parkovišti u paneláku Na policii mi vystavili doklad a mohl jsem jezdit ty ony 2 týdny bez značek. Takže i u nás to jde tak jak je psáno výše ... Citovat
JohnyLBC Odesláno 31. srpen 2010 Autor Odesláno 31. srpen 2010 právě že policajt mi řekl že mě musí poučit, že i s tim papírem bych s vozidlem neměl jezdit , tak sem z toho jelen, a na netu se píše že to taky musim nechat odstavený, nevi, riskovat papíry asi nebudu :/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.