Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zasekla se mi navigace RT3, vůbec nevypočítá cestu k cíli a pokud je jen tak puštěná aby jen ukazovala, tak se posunuje po cca 30 ti vteřinách. Při stání nebo zapnutí ukáže správnou polohu vozu na mapě. Menu funguje normálně. Existuje nějaký restart?

Odesláno

Koukám, že se ti problémy poněkud vrší. Asi by to chtělo napíchnout na dia pořádně otestovat. Koukám, že jsi z Neratovic, takže pokud chceš odborníka, tak máš kousek v Klech člena pp205.

Odesláno

Teď se mi to začalo opravdu nějak kupit. Milníkem bylo najetých 125.000 a prohlídka v pražském AV CAR (autorizovaný servis). Chybu ABS to hlásí hned po nastartování, hned potom chybu ESP a zve to do servisu. Po té velké stodvacetitisícové a celkové diagnostice mne to tam zve každou chvíli, sami mi poradili, ať to ignoruju, že to nic neznamená. Stejně tam ale budu muset, včera večer na mokru ABS nefungoval a ani protiprokluz.

Odesláno

Samozřejmě......na 99,9% se ti navi spraví když vyměníš čidlo........navi vypočítává polohu (zatáčení) a rychlost vozu z čidel.....mě se stalo před rokem to samé a po výměně to přestalo....věř tomu že je to tím.......

Odesláno

Zajed do Kel k \"pp205\" máš to 10minut jízdy......zjistí ti které nejede a jestli čidlo má vymění ti ho..... www.peugeot-kly.cz

[upravil dne 31-8-10 Přema]

Odesláno

Prodleva u HDI je nic proti mojí prodlevě. Jel jsem již mnoha auty s potenciometrem a je to v pohodě, u mně je to půl vteřiny a snad i víc. nejde přeřadit bez cuknutí, při vyšlápnutí spojky vyletí otáčky.... jak v autoškole.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...