Bobych Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Ahoj, zasekla se mi navigace RT3, vůbec nevypočítá cestu k cíli a pokud je jen tak puštěná aby jen ukazovala, tak se posunuje po cca 30 ti vteřinách. Při stání nebo zapnutí ukáže správnou polohu vozu na mapě. Menu funguje normálně. Existuje nějaký restart? Citovat
HonzaZ Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Koukám, že se ti problémy poněkud vrší. Asi by to chtělo napíchnout na dia pořádně otestovat. Koukám, že jsi z Neratovic, takže pokud chceš odborníka, tak máš kousek v Klech člena pp205. Citovat
Bobych Odesláno 31. srpen 2010 Autor Odesláno 31. srpen 2010 Teď se mi to začalo opravdu nějak kupit. Milníkem bylo najetých 125.000 a prohlídka v pražském AV CAR (autorizovaný servis). Chybu ABS to hlásí hned po nastartování, hned potom chybu ESP a zve to do servisu. Po té velké stodvacetitisícové a celkové diagnostice mne to tam zve každou chvíli, sami mi poradili, ať to ignoruju, že to nic neznamená. Stejně tam ale budu muset, včera večer na mokru ABS nefungoval a ani protiprokluz. Citovat
Bobych Odesláno 31. srpen 2010 Autor Odesláno 31. srpen 2010 Čidlo na kole může způsobit i tu navigaci? Citovat
Přema Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 Samozřejmě......na 99,9% se ti navi spraví když vyměníš čidlo........navi vypočítává polohu (zatáčení) a rychlost vozu z čidel.....mě se stalo před rokem to samé a po výměně to přestalo....věř tomu že je to tím....... Citovat
Přema Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 Zajed do Kel k \"pp205\" máš to 10minut jízdy......zjistí ti které nejede a jestli čidlo má vymění ti ho..... www.peugeot-kly.cz [upravil dne 31-8-10 Přema] Citovat
Bobych Odesláno 1. září 2010 Autor Odesláno 1. září 2010 Díky za tip, už jsem si ho našel a po víkendu mu zavolám. Náhodou tip na tu prodlevu při sešlápnutí plynu nemáte? Citovat
Přema Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 U benzínu by to snad dělat nemělo....u HDI běžná věc Citovat
Bobych Odesláno 1. září 2010 Autor Odesláno 1. září 2010 Prodleva u HDI je nic proti mojí prodlevě. Jel jsem již mnoha auty s potenciometrem a je to v pohodě, u mně je to půl vteřiny a snad i víc. nejde přeřadit bez cuknutí, při vyšlápnutí spojky vyletí otáčky.... jak v autoškole. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 pp205 ti to i napichne a zjisti co je spatne s tou prodlevou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.