Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim hoši,může mi někdo poradit,jak se dá upravit výkon motoru 1.9TD tak aby to zase nešlo hned do kopru.:super počítam s úpravou čerpadla jiný vstřiky a turbo....dík za odkazy,nápady a nabídky dílů,kde by se dali koupit ;)

Odesláno

Motor 1,9 TD je pracant, nikoli závoďák a jakýmkoli amatérským zvyšováním výkonu mu jedině ublížíš.

Na závodění si pořiď třeba 3,0 béňo a nafťáčka prodej někomu, kdo si ho bude vážit.

Odesláno

JJ zůstaň u toho co máš, nebo pořiď něco silnějšího, je to naprosto nejlevnější a nejspolehlivější cesta k vyššímu výkonu. Nikdo neví kolik ten motor ještě navíc vydrží, proto bych se do toho nepouštěl. Věř mi, že měnit motor je docela frustrující...

Odesláno

1.9 TD opravdu není vhodný objekt na zvyšování výkonu (tohle jsem při svých dotazech četl vždycky;):)), protože každá kobylka nyvíc přispívá k bližšímu konci motoru (ten motor to prostě nezvládne a skape)...

Odesláno

TD neni vobec poruchovy pokial s nim nejazdia hlupaci ludovo povedane...

a je to presne ako vsetci pisu s TD nespravis nic pac je ten motor mechanicky a na to aby si sa hral s cerpadlom musis byt odbornik lebo motor znicis

a pokial by si cel menit turbo alebo IC jak pises tak si si nekukal asi ceny lebo by si si to velmi rychlo rozmyslel...a stejnak by to nedopadlo dobre koli tlaku vo valcoch

najprv treba rozmyslat co chces a az potom kupovat vid :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...