Kakamil205 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Zdravim hoši,může mi někdo poradit,jak se dá upravit výkon motoru 1.9TD tak aby to zase nešlo hned do kopru. počítam s úpravou čerpadla jiný vstřiky a turbo....dík za odkazy,nápady a nabídky dílů,kde by se dali koupit Citovat
Chepp Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Kup si druhy auto.. probiralo se to tu o par odkazu nize. Citovat
Kakamil205 Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 Jak to myslíš druhý auto?Jako lepší a výkonější? Citovat
Medvěd Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Motor 1,9 TD je pracant, nikoli závoďák a jakýmkoli amatérským zvyšováním výkonu mu jedině ublížíš. Na závodění si pořiď třeba 3,0 béňo a nafťáčka prodej někomu, kdo si ho bude vážit. Citovat
Benžík Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Jestli chces tak 20 koni navic, tak sezen motor 2,1td, ale na zavodeni s nim zapomen. Citovat
rootsky Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 JJ zůstaň u toho co máš, nebo pořiď něco silnějšího, je to naprosto nejlevnější a nejspolehlivější cesta k vyššímu výkonu. Nikdo neví kolik ten motor ještě navíc vydrží, proto bych se do toho nepouštěl. Věř mi, že měnit motor je docela frustrující... Citovat
Dundee Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 1.9 TD opravdu není vhodný objekt na zvyšování výkonu (tohle jsem při svých dotazech četl vždycky;)), protože každá kobylka nyvíc přispívá k bližšímu konci motoru (ten motor to prostě nezvládne a skape)... Citovat
Kakamil205 Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 Tak zatim teda díky za podporu jako já vim,že to TD je hodně poruchový a hlava by to už nemusela tuplem vydržet,ale určitě se to trochu dá poladit....nebo aspoň jak oživit:super Citovat
dobrmik Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 přidej naftu na čerpadle.....ale rozumně.... Citovat
pug306 Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 TD neni vobec poruchovy pokial s nim nejazdia hlupaci ludovo povedane... a je to presne ako vsetci pisu s TD nespravis nic pac je ten motor mechanicky a na to aby si sa hral s cerpadlom musis byt odbornik lebo motor znicis a pokial by si cel menit turbo alebo IC jak pises tak si si nekukal asi ceny lebo by si si to velmi rychlo rozmyslel...a stejnak by to nedopadlo dobre koli tlaku vo valcoch najprv treba rozmyslat co chces a az potom kupovat vid Citovat
Benžík Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 Dej novej filtr vzduchu a muzes nechat zkontrolovat a popripade vymenit vstriky. Tankuj kvalitnejsi naftu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.