Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tie tlacitka na ovladanie spetakov co je na madle soferovych dveri pod packami stahovania okien maju svietit za tmy ovladanie spetakov ?lebo ovladanie okna svietia

Odesláno

v TP mám napsáno,že vozidlo jako celek je schváleno s těmito vyjímkami (např)

§33/3--některé ovladače nejsou prosvětleny (ovladač reostatu osvětlení přístrojů, korektor ovládění vnějš. zpět. zrcátek)

Odesláno

Mně to taky nesvítí. Měl bych ještě jinej dotaz, jde ten čudl na zrcátka nějak rozdělat, nebo samostatně věměnit? Nechtějí se mi totiž zrcátka natáčet nahoru?

Odesláno

Taky mi to nesviti. A nevadi mi to.

Ani nevim, jestli mam napsanou tu vyjimku s podsvicenim tech tlacitek. A treba packy steracu a blinku nejsou podsviceny asi v zadnym aute, to by ta vyjimka musela byt napsana u vsech aut. :myslim

Odesláno

to kupak ,ide to rozobrat najprv to vytiahnes ako celok z madla dveri,su tam 4 zapadky potom odpojis 2 konektory ktore su na nom,a potom ten cely bazmek drzi na 5 zapadkas ,rozoberes ho na dve casti tam uvidis plosak vetsinou staci ten plosak vycistit liehom poskladat a vsetko funguje mne nefungoval spolujadcov spetak vycistil som to a vse ok,na novom modeli byto malo byt to iste akurat aj s podsvietenim si myslim

[upravil dne 26/8/10 krtek 2]

Odesláno

myslim, že to svítit má i u starýho modelu. Kdyz jsem se koukal jednou na fotky jak si Pe.Tr dodělával zadní stahování okýnek tak myslim že mu tam všechno svítilo.

Odesláno

no na mojom to mozne nieje vybral som tie packy knofliky a su cele z plastu cize to svetlo neprrejde cez nich nieje tam ta podtlac (ci ako sa to vola)ako na budikoch

Odesláno
Původně zaslal: krtek 2

to kupak ,ide to rozobrat najprv to vytiahnes ako celok z madla dveri,su tam 4 zapadky potom odpojis 2 konektory ktore su na nom,a potom ten cely bazmek drzi na 5 zapadkas ,rozoberes ho na dve casti tam uvidis plosak vetsinou staci ten plosak vycistit liehom poskladat a vsetko funguje mne nefungoval spolujadcov spetak vycistil som to a vse ok,na novom modeli byto malo byt to iste akurat aj s podsvietenim si myslim

[upravil dne 26/8/10 krtek 2]

Krtek, dík za návod. V týdnu to prozkoumám, páč celé nové ovládání stojí 4.600,-- Kč. Ptal jsem se v Peu a málem mě omylo. :) A omlouvám se, teď jsem si všiml, že mi ten čudl svítí. Takže beru zpět původní chybné info.

Odesláno

na old modelu to nesvíti. mne to také nesvítilo a tí co napsali že jim to svíti maji new model, který má ovládaní zrcátek joystickem a ten má podsvětlenou jenom čárku na sebe nikoli body v kterých se může nacházet. oba ovládače new i old model jsem rozebíral, místa, které nesvíti nejsou vůbec přesvítitelné žádnym světlem a nejsou na plošáku žádne ledky, tudíž tam žádne ledky být neměji. píšu jen co jsem videl, možná existuje nejakej přechodovej model a u Pe.Tr-a je dost dobře možný, že jsi to dodelal sám ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...