Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to koblih69: já toho ani víc nečekám (dotaz zněl \"vyčte/smaže chyby\"), obecný kód mi v tomhle případě stačil, pokud by to bylo něco složitějšího, na co bych si netroufl nebo to nemohl dohledat, dám to do servisu \"odborníkům\". Když bych v tom chtěl rejpat víc,dá se sehnat za cca 2,5tis...ale co jsem se dočetl, neběhá to pod W7 64bit (o VirtualModu vím)...

Odesláno

koblih69: jestli umíš číst, psal dia, která vyčte/smaže chyby... O žádné konfiguraci nic nepsal... ;) A ani já netvrdím, že to tahle umí. Jen jsem mu napsal zkušenost, že je v Českém jazyce, čte a maže chyby, jsou tam nahrané spec.chyb.kódy různých automobilek, máš \"doživotní\" aktualizace na další, nemusíš do auta tahat noťas...

Prostě mě stála 5 piv tak jsem ji vzal a mě stačí. Nepotřebuju nic konfigurovat... ;)

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

tááák...po zhruba dvoutýdenní jízdě ala šílený tuzer jsem včera vyměnil výfuk a závěsy...všechno zarezlý, na sponu jsem musel použít i hrubou řeznou sílu karboflexy :D ...konečně zas skoro není v autě slyšet motor, ten zvuk s prorezlým výfukem byl na palici.

Výfuk je značky MTS, koupeno přes jednoho známého zdejšího člena :papa

[upravil dne 25/5/13 07:56 od milhaus]

post-414-14109631422348_thumb.jpg

Odesláno

spotřebu jsem neřešil, páč to slyším/čtu prvně...ale subjektivní pocit byl, že to vůbec nejelo...no, výfu.k je prostě vyřešen...teď řeším to, že mi něco při nizkých otáčkách (...nebo při rozjezdu) vrže v motorovém prostoru, jako by se něco přidíralo...myslel jsem, že jde kompresor do kopru, ale dělá to i při vyplé klimě...vůbec netuším, jak takovou závadu hledat:myslim

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tak...vrzání jde skutečně z kompresoru...když klima nejede, většinou se to ozve jen při nižších otáčkách (např. rozjezd), ozve se to i při startování. Pokud klimu pustím, je to souvislé...jak jsem psal, je to něco, jako by se to přidíralo...nevím, jak kompresor uvnitř vypadá, ale pravděpodobně tam bude nějaký ložisko, který by mohlo být v kopru...nemohla by to taky dělat elektromagnetická spojka?co vy na to?

Jinak klimatizace v tomto stavu funguje normálně.

[upravil dne 9/9/13 07:05 od milhaus]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

tak spojka vyměněna doslova za 5minut 12...promazáno ložisko volnoběžky klimatizace, takže vrzání je pryč...a čeká mne výměna vlnovce a asi rovnou i toho ložiska volnoběžky

• O 4 měsíce později...
Odesláno

takže vlnovce moje autí nemá, ale zato mám svody na výměnu:roll...dnes proběhla výměna řemenice klikového hřídele, která způsobila veškeré vrzání a jiné pazvuky výše uvedené, které jsem dával za vinu klimě:roker Ještě dořešit vypínání dálek a zapínání potkávaček a je snad na nějakou dobu klid

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

tak už můžu také táhnout :roker ...sice menší problém při montáži, ale nakonec to dopadlo dobře....navíc od včera nová baterka, proběhla výměna oleje...teď už jen vyměnit to paroží a mrknout na páčku blinkrů :bojim

post-235-0-95966500-1413735952_thumb.jpg

Upraveno uživatelem milhaus
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

vzal jsem Ceeda SW...důstojný nástupce 307ky to rozhodně není (co se týče prostoru a variability), ale mně se líbí a pro mé účely plně dostačující...Peugeot už mě bohužel s modely po 307čce ničím neoslovil :fnuk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...