koblih69 Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Takovouhle diag koupíš za 1000,- ale u Pežo je ti celkem k prdu. Obecné kódy OBD II a nenakonfiguruješ nic. Citovat
milhaus Odesláno 18. březen 2013 Autor Odesláno 18. březen 2013 to koblih69: já toho ani víc nečekám (dotaz zněl \"vyčte/smaže chyby\"), obecný kód mi v tomhle případě stačil, pokud by to bylo něco složitějšího, na co bych si netroufl nebo to nemohl dohledat, dám to do servisu \"odborníkům\". Když bych v tom chtěl rejpat víc,dá se sehnat za cca 2,5tis...ale co jsem se dočetl, neběhá to pod W7 64bit (o VirtualModu vím)... Citovat
Smety Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 koblih69: jestli umíš číst, psal dia, která vyčte/smaže chyby... O žádné konfiguraci nic nepsal... A ani já netvrdím, že to tahle umí. Jen jsem mu napsal zkušenost, že je v Českém jazyce, čte a maže chyby, jsou tam nahrané spec.chyb.kódy různých automobilek, máš \"doživotní\" aktualizace na další, nemusíš do auta tahat noťas... Prostě mě stála 5 piv tak jsem ji vzal a mě stačí. Nepotřebuju nic konfigurovat... Citovat
milhaus Odesláno 25. květen 2013 Autor Odesláno 25. květen 2013 tááák...po zhruba dvoutýdenní jízdě ala šílený tuzer jsem včera vyměnil výfuk a závěsy...všechno zarezlý, na sponu jsem musel použít i hrubou řeznou sílu karboflexy ...konečně zas skoro není v autě slyšet motor, ten zvuk s prorezlým výfukem byl na palici. Výfuk je značky MTS, koupeno přes jednoho známého zdejšího člena [upravil dne 25/5/13 07:56 od milhaus] Citovat
Otan Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 A ta spotřeba, říká se, že i +30%.:papa Citovat
milhaus Odesláno 1. červen 2013 Autor Odesláno 1. červen 2013 spotřebu jsem neřešil, páč to slyším/čtu prvně...ale subjektivní pocit byl, že to vůbec nejelo...no, výfu.k je prostě vyřešen...teď řeším to, že mi něco při nizkých otáčkách (...nebo při rozjezdu) vrže v motorovém prostoru, jako by se něco přidíralo...myslel jsem, že jde kompresor do kopru, ale dělá to i při vyplé klimě...vůbec netuším, jak takovou závadu hledat:myslim Citovat
milhaus Odesláno 9. září 2013 Autor Odesláno 9. září 2013 tak...vrzání jde skutečně z kompresoru...když klima nejede, většinou se to ozve jen při nižších otáčkách (např. rozjezd), ozve se to i při startování. Pokud klimu pustím, je to souvislé...jak jsem psal, je to něco, jako by se to přidíralo...nevím, jak kompresor uvnitř vypadá, ale pravděpodobně tam bude nějaký ložisko, který by mohlo být v kopru...nemohla by to taky dělat elektromagnetická spojka?co vy na to? Jinak klimatizace v tomto stavu funguje normálně. [upravil dne 9/9/13 07:05 od milhaus] Citovat
milhaus Odesláno 21. únor 2014 Autor Odesláno 21. únor 2014 spojka v ř.ti...no asi má při 170tis km nárok, pokud je teda původní Citovat
milhaus Odesláno 24. únor 2014 Autor Odesláno 24. únor 2014 tak spojka vyměněna doslova za 5minut 12...promazáno ložisko volnoběžky klimatizace, takže vrzání je pryč...a čeká mne výměna vlnovce a asi rovnou i toho ložiska volnoběžky Citovat
milhaus Odesláno 21. červenec 2014 Autor Odesláno 21. červenec 2014 takže vlnovce moje autí nemá, ale zato mám svody na výměnu:roll...dnes proběhla výměna řemenice klikového hřídele, která způsobila veškeré vrzání a jiné pazvuky výše uvedené, které jsem dával za vinu klimě Ještě dořešit vypínání dálek a zapínání potkávaček a je snad na nějakou dobu klid Citovat
milhaus Odesláno 19. říjen 2014 Autor Odesláno 19. říjen 2014 (upraveno) tak už můžu také táhnout ...sice menší problém při montáži, ale nakonec to dopadlo dobře....navíc od včera nová baterka, proběhla výměna oleje...teď už jen vyměnit to paroží a mrknout na páčku blinkrů Upraveno 19. říjen 2014 uživatelem milhaus Citovat
Tony Stark Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 to je smutné, pročpak prodej, že by obměna voz.parku? Citovat
Veverka Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Já bych tu svoji neprodal snad ani "za zlatý prase" Citovat
milhaus Odesláno 29. březen 2015 Autor Odesláno 29. březen 2015 ano, změna vozového parku...bohužel Peugeot nenabídl důstojného nástupce P307 SW (308čkáři prominou), tak jsem zběhl k jiné značce. Citovat
milhaus Odesláno 29. březen 2015 Autor Odesláno 29. březen 2015 http://www.peugeot-club.com/index.php?/classifieds/item/834-letní-alu-kola-r15-na-p307/ Citovat
milhaus Odesláno 30. březen 2015 Autor Odesláno 30. březen 2015 vzal jsem Ceeda SW...důstojný nástupce 307ky to rozhodně není (co se týče prostoru a variability), ale mně se líbí a pro mé účely plně dostačující...Peugeot už mě bohužel s modely po 307čce ničím neoslovil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.