milhaus Odesláno 24. říjen 2012 Autor Odesláno 24. říjen 2012 kucí,tam není co promazat...ty desky prostě leží na sobě a postupným vysouváním do sebe zapadá konec jedné a začátek druhé desky...ta poslední se mi tam nějak šprajcla a druhá clona ji nevytáhla... Romane, myslím že tím \"zalehnutím\" to nebude...já ji sice tolik nepoužívám, ale mám pořád střechu zataženou...tedy nemám průhlednej strop, aby bylo rozuměno Citovat
milhaus Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 pánové, dneska se mi stalo to, že po vypnutí zapalování mi nezhasnul displej PP (prostě pouze podsvícení)...zhasnul až po několika (fakt nevím kolik, 3-4?) zapnutí a vypnutí zapalování...řešil jste někdo něco podobného? Citovat
milhaus Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 natankováno za 500,- a dodáno tlačítko ESP :papa [upravil dne 7/2/13 14:53 od milhaus] Citovat
Moral3z Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Jojo, taky sem konečně talčítko nandal... akorát jsem si u toho odřel panel kolem kolik stálo? Jestli to neni tajný Citovat
milhaus Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 panel jsem si neodřel, ale otlačil hrany od šroubováčku, kterým jsem to dloubal ven (a to jsem to měl vypodložený ). Stalo mně 200Kč, od člena \"Bronak\", který v inzerci rozprodává bouchlý SW a kterýmu ještě jednou děkuju Citovat
Moral3z Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Jasný tak to je luxusní cena... teď se snažím sehnat to tlačítko vlevo alarmu... když koukneš ke mě do vlákna, tak tam mám krásně vidět jednu krásnou rejhu Citovat
Silver 307sw Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 Zdravím pánové,s toho si nic nedělejte pořídil jsem swčko 6/2003 premium 1,6i16V80kw najeto udajně 116xxxkm a hned jsem měnil sáknoucí chladič vody,pak řemenici na klikové hřídeli která byla utržená na vibrační gumě a pískalo to k nevydržení,a těd jsem zjistil že jsou prasklé svody výfuku pěkně u lamdasondy a k tomu ještě pozoruji divný zvuk při pomalé jízdě spíš když dám nohu s plynu tak zvuk jako lehce tramvaj:o Citovat
milhaus Odesláno 9. březen 2013 Autor Odesláno 9. březen 2013 Antipollution Fault auto jede jak má, akorát mi svítí kontrolka...už jste to někdo na benzínové 1.6ce řešil? Citovat
hawkey Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Jedna z možností je katalyzátor Žena má SWčko 1.6, auto hlásilo tuhle chybu ale jinak normálně jelo .. byl to katalyzátor Citovat
hawkey Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Jinak co se týká té střechy, tak sice si teď neuvědomuji, jak je to dělané na 307, ale myslím, že to bude stejné jako na 407 a pak bych to rozhodně namazal .. celé se to pohybuje v drážkách a když to neklouže dobře, tak se to rozláme (vlastní zkušenost Citovat
milhaus Odesláno 9. březen 2013 Autor Odesláno 9. březen 2013 táák, ještě jsem u známého píchnul auto na diagnostiku, po smazání chyba opět naskočila...chyba P0443 - EVAP Emission, Control System Purge, Valve C Fault Citovat
Smety Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Já když zadám tuto chybu na diagnostice, píše mi to : Systém odvětrání palivové nádrže... Citovat
milhaus Odesláno 10. březen 2013 Autor Odesláno 10. březen 2013 Ze by byl vadny zpetny ventil? http://cs.autolexicon.net/articles/eec-evaporative-emission-control-system/ Citovat
Roman Bazi Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Tož mě Antipollution Fault vyskočí začátkem zimy, a koncem zimy zmizí. Už tři týdny ho tam letos nemám. Přez léto je klid. Údajně mě tam skáče, protože mám LPG. Takže Ti moc neporadím. Citovat
petan307SW Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 [upravil dne 28/8/10 milhaus] tohle jsem měl taky. trocha jsem si pohrál a z gruntu tyhle koncovky hagusů nastříkal. teď už OK Citovat
milhaus Odesláno 15. březen 2013 Autor Odesláno 15. březen 2013 tak včera dorazil pohlcovač benzínových par, samozřejmě starší. Má to v sobě konektor (což jsem si nebyl jistý), tedy pravděpodobně na onen vadný ventil...o víkendu to zkusím vyměnit...fakt se těším, přístup je tam hroznej:bojim . Dofám, že tím se chyba vyřeší [upravil dne 27/4/13 14:08 od milhaus] Citovat
Moral3z Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Jo, snad to bude tím...bylo by naprd, kdyby to tak nebylo... :/ Citovat
milhaus Odesláno 17. březen 2013 Autor Odesláno 17. březen 2013 opraveno výměnou:papa skutečně byl vadný ventil (odskoušeno na 12V). Zase jsem ušetřil, už jen na materiálu, ten absorbér par stojí cca 2500tis., já ho sehnal za 300. Je mi jasný, že to aktivní uhlí nebude jako nové, nicméně zápach benzínu v autě mám již vyřešen o pár stran dříve. Musím si koupit nějakou diagnostiku, teď jsem měl půjčenou Autel VAG405. Máte někdo nějakej tip na funkční diagnostiku, která vyčte/smaže chyby a moc nestojí? Citovat
Smety Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Já mám tuhle, ale stála mě 5 piv... http://www.torriacars.cz/www-torriacars-cz/eshop/1-1-Autodiagnostika/92-2-Diagnostika-AUTOSNAP/5/849-Diagnostika-Autosnap-CR802-CZ Z ní jsem ti vyčetl tu chybu, jsou na ni specifické chybové kódy automobilek a dá se s ní i mazat poruchy... A hlavně nemusím k autu tahat žádný noťas... Ale kdybych za ni měl dát plnou cenu, asi bych do ni nešel. Už zjistila a vymazala - P307, Opel Vectra (2005), BMW E46, Citroen C5 a Fiat Stilo... Tak je opravdu univerzální [upravil dne 17.3.2013 20:38 od Smety] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.