Moral3z Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 Tak to je fakt luxus.... vypada to peckove Citovat
JaraKara Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 tak a teď do konce červa bude po republice jezdit 20x Peugeot 307 s kulatými světly pro denní svícení a já samozřejmě mezi nima Citovat
milhaus Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 alespoň se poznáme . Podruhý už bych to nedělal, nárazník se nejspíš od výroby nesundaval, takže ty dva šrouby, co ho drží přichycenej k blatníku jsem musel uříznout (ani nechtějte vědět jak ). Jinak pokud mohu doporučit, nevyřezávejte pro světla kulatý otvory, řízněte to rovně, stejně to nebude vidět Citovat
Smety Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 a denní svícení...inspirace u kolegy Smetyho...akorát jsem světla posunul víc do koutků . Zatím nezapojeno, nemůžu se doměřit + po otočení zapalování chválím, takhle posunutá do ruhu vypadají lépe... Citovat
milhaus Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 tož jsem si udělal radost za 120Kč a koupil na Aukru \"origo changer\" Blaupunkt na 5cd pod stávající rádio ...chtěl trochu poopravit, ale už funguje...fotku musim udělat novou, nějak mi zmizla z telefonu (se spoustou dalších )...když se podělá, už se s tim nebudu párat a hodim tam Xcarlink... jinak diagnostika bez závad, měl jsem radost, byl jsem na ní poprvé od koupě vozu Citovat
lukaro Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Na ten changer jsem zvědavý a já měl tenkrát taky dia bez závad až na airbagy, kde mám urvaný kablík na volantu, tak sháním teď nové páčky. Ale je zajímavé, že při koupi žádná chyba nebyla, až po napojení na dia, od té doby mi to pořád píše airbag fault... To kdybych věděl při koupi, tak asi hodně váhám. Citovat
Moral3z Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Tak dia bez zavad potesi... ja si pro radost koupil bluetooth diagnostiku a taky sem bez zavad, protoze zavada je, ze to nejde spojit koukam, rok, motor a +/- km mas stejny, kolik mas prumernou spotrebu? Citovat
Moral3z Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 ježiš ajo, sorry.. ja viděl těch 80kw, 2002... i tak, kolik mas? Citovat
lukaro Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Jinak já při 2.0i a 100kw, rok 2002, spotřeba 7,5l/100km Citovat
milhaus Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 kombinovaná kolem 7l...ale snažím se po městě moc nejezdit, takže ta kombinovaná spotřeba jsou spíš \"couračky\" kolem města do 25km...jinak dálky po okreskách (cca 400Km) jsem dal za 6,1l (dle PP), zatím můj rekord... Citovat
JaraKara Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 to je velmi luxusní spotřeba, protože já v naftě mám cca to samé Citovat
milhaus Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 naučil jsem se jezdit s lehkou nohou a přitom nebejt brzda provozu Tady je ten changer...klasika, co se dávala do 307ček...lepší, než to co jsem měl předtím a za tu cenu... Citovat
Roman Bazi Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Za tu cenu skvělé, a vypadá to lépe než přihrádka. Citovat
milhaus Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 já tam měl zásobník na 4cd, viz. foto na první straně...k ničemu [upravil dne 18/7/12 09:01 od milhaus] Citovat
milhaus Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 tož jsem včera úspěšně prošel STK...jedna lehká závada - odchází koncový díl výfuku, o kterém ale vím...o kterém mi mimochodem před 2 roky bylo v servisu Peugeot v Litoměřicích řečeno, že se musí nutně vyměnit . Takže s tím odjezdím zimu a pak jdu do nového. Máte nějakou osvědčenou značku? Je mi jasný, že zrezne každej ...Koukal jsem jen do Autokelly, Starline moc nedůvěřuju, pak je tam Bosal a jakýsi Walker...ročně najedu cca 10tis km, takže by možná i ten Starline stačil Citovat
MilanF1 Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Walker bych nenazýval jakýsi, vidím to jako kvalitní značku. Nicméně při tvém nájezdu by stačil nějaký polský. Mohlo by to odpovídat tomu Starline Citovat
negrbob Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Dovolim si citovat muj prispevek z jineneho tematu. Loni a predloni byl tady na foru prosazovanej Walker. Menil jsem ho loni na jare na 307me ve www.spei.cz a na klubovou karticku jsem dostal slevu 20%. Celkem i s praci jsem platil 2950,- Jinak se samozrejme dozvis ze zadnej uz nevydrzi dele nez dva roky takze staci i polskej za par kacek. Tezko rict. Citovat
milhaus Odesláno 23. červenec 2012 Autor Odesláno 23. červenec 2012 obšas se mi stává, že když přijdu do auta a nastartuju, tak mi svítí potkávací světla...stačí klepnout do páčky (nebo přejet nerovnost) a zhasne to...když se to stane, svítí i kontrolka na palubce - denní svícení nesvítí...jak zhasnou potkávačky, rozsvítí se denní svícení...všiml jsem si toho od té doby,co jsem dodělával denní svícení, ale možná je to jen blbá náhoda...předpokládám, že mi napíšete, že je v háji kontakt na světla v páčce ...už dlouho mi blbnou i mlhovky, sami se zhasínaj...dálkové světla mi občas taky zhasnou...už někdo z Vás rozebíral tu páčku? nerad bych, aby mi to po rozebrání všechno vyskákalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.