punkac Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 ty seš dobrej blázen jestli jsi mu to auto dal zpět na reklamaci, spíš bych od toho vola chtěl peníze jako kompenzaci a dal to opravit někam jinam Citovat
BV406 Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 tyyy vole, to jsou ceny za ty oleje ... Citovat
ThorR Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 No asi by ti sice penize zadny nevratil, ale to auto bych mu uz nedal. Adrenalin se da vyvolat i jinak... [upravil dne 26.8.2010 ThorR] Citovat
Dandy123 Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 Jsem docela i pochyboval, že by mi vrátil peníze... Dokonce i ten v servise mi říkal, zda ten člověk opravdu ten motor vyměnil... Zda jsem to viděl fyzicky... Že to u něho klidně mohu nechat opravit, ale říkal, že neví co tomu bude, ale odhadem bych tam prý nechal 3-5tisíc... Zda těsnění či něco jiného.. Že ať si pro to přijede.. Jsem byl nadšenej, že už mám auto a konečně mohu odjet pryč... Jsem i uvažoval, že zapnu větráky a zkusím ujet 200km dom a dát ke svým servisákům, ale mechanik mi to rozmluvil..Ať to pošlu na reklamaci a ať si to on odtáhne a vyřeší.. Abych nemusel plýtvat dalšími penězi... Jsem se ptal, kam to poveze, tak říkal, že na Prahu 6... Že má pod sebou vícero servisů... Tak jsem zvědavý..Snad to bude OK.. A nic nebudu platit a konečně od něho vypadnu... Jsem uvažoval, že to nechám opravit jinde a náklady mu zašlu a potom přes právníky..soudy..apod.. To mi nakonec i přítelkyně rozmluvila, že by se to potáhlo a nemusel bych z toho mít nic a jenom platit zbytečně.. Ať si to raději odveze a potom se uvidí... Podle jeho faktury ten olej stál.. Delphi 5W/40 (1-60) 1ks 398Kč...4,5l..1791,01 Kč Citovat
Dandy123 Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 Do manuálu se lije taky nějaký převodový olej ? Já myslel, že ne... Citovat
peugeot09 Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Převodový olej do převodovky ano, ale netušil jsem, že je ho tam tolik. Citovat
Dandy123 Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 Dolejval tam 1litřík... Mi není nějak vůbec jasné, že by ho tam tolik chybělo.. Citovat
punkac Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 jestli byl motor venku, určitě hejbal s převodovkou a vyndal poloosy ze skříně převodovky a tudy mu to uteklo, buď rád, že to alespoň dolil ALE po předchozí zkušenosti bych si auto pohlídal a klidně mu stál za prdelí, až to bude měnit Citovat
jozefsv Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 ja som to hovoril,nic neplatit.hlavne by som mu neveril ze s tym nieco robil a urobil to dobre pokial oblbuje.kludne to mohlo byt tak ze nevedel co s tym a az ked bolo horuco tak dal auto. Citovat
Dandy123 Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 Tak mi dneska telefonoval, že prý mám prasklý chladič, že mi ještě zatelefonuje cenu... Citovat
MJSytic Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Tak hlavně, že se auto našlo Trošku mi to připomíná Libora Kuťáka alias Kruťáka - opraváře Hond Doporučuju vyhledat na netu a přečíst si pár příběhů Kolega z práce měl u něj svojí hondu víc, jak rok Citovat
vendelinek Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Tak nevim,nevim,jak to tak pročítám,měl bych asi odpor vubec s nim komunikovat,natož čekat až mi zavolá co je špatný a je potřeba vyměnit:bojim muj názor: sebral bych se a dal to do jinýho a seriozního servisu:( Citovat
Dandy123 Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 Sebrat a dát jinam, to bych rád..ale přeci jenom je už vtom dost peněz a další moc nejsou... tak at hezky všechno opraví za svoje... Citovat
punkac Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 nevím, já bych mu nevěřil, nakonec ti díru do chladiče udělal on, spraví to akorát tím sajrajtem na chladiče a ještě si řekne o peníze na novej Citovat
Dandy123 Odesláno 31. srpen 2010 Autor Odesláno 31. srpen 2010 Takže mi sdělil, že prý nový chladič mě stát bude 2200 - 5800 a že prý můj typ má za 5600Kč... Že prý to ničím jiným není..Že na tom najel 40km naprosto v pohodě...A já dojedu na křižovatku, minutka zácpa a už vařím... Že prý mi nejspíše nesepnul větrák...A stále dělá ze mě debila, že dělá auta 50let apod...( Zajel jsem do servisu, kde mě na první nouzi pomohli... A řekli, že nejspíše, jak nandaval motor, tak nepročistil soustavu a pak se to tam všechno ucpalo a proto byl tlak a praskl spoj... Tu dirku mi opravovali tim sajrajtem kdysi a asi jak to vřelo, tak se to sundalo... Navrhli mi, abych k nim dotáhl auto, že se na to přesně podívá, zda to všechno pročistil a pokud ne, tak mi to všechno opraví a jestli mi on dává stále záruku, tak po něm budou vymáhat ty peníze za opravu.... Neb neznám důvod, jak ho přinutit, aby uznal svoji chybu a opravil to na svoje náklady. sakra..( asi už to auto snad prodám na díly..( pokud ho nezprovozním už bez další kačky Citovat
jozefsv Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 chladic za 5600 czk to je vtip.vezmi auto prec,kup novy ak je deravy a daj to opravit inde.vykasli sa nato ze to chces reklamovat. Citovat
oddie Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 Ty někomu takovýmu dáš to auto znovu, aby se v tom vrtal, poničil toho ještě víc a natáhl tě o další nesmyslné prachy? Sorry, ale ty jsi fakt mágoš. Citovat
Dandy123 Odesláno 31. srpen 2010 Autor Odesláno 31. srpen 2010 naopak...já už mu nechci dát ani korunu, ale ty koruny z něho dostat.... a abych nechával jinde za nový chladič, orpavu apod peníze..to nejsem tak bohat...takže to chci z tohoto chlapa pořádně dostat Citovat
jozefsv Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 zatial dostava na celej ciare on teba,ma ta za debila ked si si nevsimol.ked myslis ze ti kupi novy chladic a ty mu nezaplatis a auto ti da tak si na omyle.omyl bol mu vyplatit peniaze.vraj slusni ludia,mch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.