Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ty seš dobrej blázen jestli jsi mu to auto dal zpět na reklamaci, spíš bych od toho vola chtěl peníze jako kompenzaci a dal to opravit někam jinam

Odesláno

Jsem docela i pochyboval, že by mi vrátil peníze... Dokonce i ten v servise mi říkal, zda ten člověk opravdu ten motor vyměnil... Zda jsem to viděl fyzicky... Že to u něho klidně mohu nechat opravit, ale říkal, že neví co tomu bude, ale odhadem bych tam prý nechal 3-5tisíc... Zda těsnění či něco jiného.. Že ať si pro to přijede.. Jsem byl nadšenej, že už mám auto a konečně mohu odjet pryč... Jsem i uvažoval, že zapnu větráky a zkusím ujet 200km dom a dát ke svým servisákům, ale mechanik mi to rozmluvil..Ať to pošlu na reklamaci a ať si to on odtáhne a vyřeší.. Abych nemusel plýtvat dalšími penězi... Jsem se ptal, kam to poveze, tak říkal, že na Prahu 6... Že má pod sebou vícero servisů... Tak jsem zvědavý..Snad to bude OK.. A nic nebudu platit a konečně od něho vypadnu...

Jsem uvažoval, že to nechám opravit jinde a náklady mu zašlu a potom přes právníky..soudy..apod.. To mi nakonec i přítelkyně rozmluvila, že by se to potáhlo a nemusel bych z toho mít nic a jenom platit zbytečně.. Ať si to raději odveze a potom se uvidí...

Podle jeho faktury ten olej stál..

Delphi 5W/40 (1-60) 1ks 398Kč...4,5l..1791,01 Kč

Odesláno

jestli byl motor venku, určitě hejbal s převodovkou a vyndal poloosy ze skříně převodovky a tudy mu to uteklo, buď rád, že to alespoň dolil

ALE po předchozí zkušenosti bych si auto pohlídal a klidně mu stál za prdelí, až to bude měnit

Odesláno

ja som to hovoril,nic neplatit.hlavne by som mu neveril ze s tym nieco robil a urobil to dobre pokial oblbuje.kludne to mohlo byt tak ze nevedel co s tym a az ked bolo horuco tak dal auto.

Odesláno

Tak hlavně, že se auto našlo ;) Trošku mi to připomíná Libora Kuťáka alias Kruťáka - opraváře Hond :D

Doporučuju vyhledat na netu a přečíst si pár příběhů ;) Kolega z práce měl u něj svojí hondu víc, jak rok :aut:D

Odesláno

Tak nevim,nevim,jak to tak pročítám,měl bych asi odpor vubec s nim komunikovat,natož čekat až mi zavolá co je špatný a je potřeba vyměnit:bojim

muj názor: sebral bych se a dal to do jinýho a seriozního servisu:(

Odesláno

nevím, já bych mu nevěřil, nakonec ti díru do chladiče udělal on, spraví to akorát tím sajrajtem na chladiče a ještě si řekne o peníze na novej

Odesláno

Takže mi sdělil, že prý nový chladič mě stát bude 2200 - 5800 a že prý můj typ má za 5600Kč...

Že prý to ničím jiným není..Že na tom najel 40km naprosto v pohodě...A já dojedu na křižovatku, minutka zácpa a už vařím... Že prý mi nejspíše nesepnul větrák...A stále dělá ze mě debila, že dělá auta 50let apod...:o(

Zajel jsem do servisu, kde mě na první nouzi pomohli... A řekli, že nejspíše, jak nandaval motor, tak nepročistil soustavu a pak se to tam všechno ucpalo a proto byl tlak a praskl spoj... Tu dirku mi opravovali tim sajrajtem kdysi a asi jak to vřelo, tak se to sundalo...

Navrhli mi, abych k nim dotáhl auto, že se na to přesně podívá, zda to všechno pročistil a pokud ne, tak mi to všechno opraví a jestli mi on dává stále záruku, tak po něm budou vymáhat ty peníze za opravu....

Neb neznám důvod, jak ho přinutit, aby uznal svoji chybu a opravil to na svoje náklady.

sakra..:o( asi už to auto snad prodám na díly..:o( pokud ho nezprovozním už bez další kačky

Odesláno

Ty někomu takovýmu dáš to auto znovu, aby se v tom vrtal, poničil toho ještě víc a natáhl tě o další nesmyslné prachy? Sorry, ale ty jsi fakt mágoš.

Odesláno

naopak...já už mu nechci dát ani korunu, ale ty koruny z něho dostat.... a abych nechával jinde za nový chladič, orpavu apod peníze..to nejsem tak bohat...takže to chci z tohoto chlapa pořádně dostat

Odesláno

zatial dostava na celej ciare on teba,ma ta za debila ked si si nevsimol.ked myslis ze ti kupi novy chladic a ty mu nezaplatis a auto ti da tak si na omyle.omyl bol mu vyplatit peniaze.vraj slusni ludia,mch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...