Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
chcem si objednat predne lozisko podla SB je cislo 3350 82 to sa musi objednat presne podla toho cisla? nasiel som tu http://www.mk-rozvody.but.sk/loziska SNR ale nesedi cislo 3350.85 Dakujem

Zdar. Pokial som to dobre pochopil 335082 a 335085 je to iste lozisko, len jedno je oznacenie pre Peugeot a druhe pre Citroen. Inak si myslim, ze FAG (nemci), SKF (svedi) aj SNR (francuzi) su asi rovnakej kvality a je to spicka medzi loziskami.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

mozte mi poradit chcem si objednat lozisko skf na prednu napravu a nechcel by som sa popalit takze ake ma byt oznacenie na lozisku lebo to co ja chcem objednat ma SNR xgb 41225 france A predavajuci mi napisal ze to oni tak oznacuju moze to byt tym ze je to pre francuzsky trh? Inak na krabici je made in france

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravicko,

vedel by mi niekto poradit v Bratislave sikovneho automechanika, ktory by mi vedel vymenit predne lozisko kolesa na strane spolujazdca -auto Peugeot 407, 2.2.hdi, 125kw. Diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...