Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaký barevný vosk na auto?

Recommended Posts

Odesláno

vyděl jsem něco od sonaxu i turtle wax oba mněli v balení korekční tužku na škrábance, jen který znich zvolit cena je myslím za 500ml podobná, odstín tmavě modrý, snad ten barevný bude lepší jak ten obyč....

děkuji za názory

[upravil dne 21/8/10 extom]

[upravil dne 21/8/10 extom]

Odesláno

S tychto 2 och urcite TURTLE WAX, ta znacka je troska niekde inde ako SONAX, ktory je sice v pohode, ale na turtle nema ...

Na tu korekcnu ceruzku sa nedavaj, je to viacmenej blbost ... Radsej vybehni do autolakov, a daj si namiesat tvoju farbu do takej male korekcnej nadobky s malim stetcom, u nas to stoji 4 Eur ...

Odesláno

jo, tu barvu mam na auto, jen me vzdy stve se ten normal vosk dostane do nejmensiho mozneho prostoru tam zbělá, a to mně nebaví čistit

Odesláno

presne tu tmave modrou mam doma... dostal sem ji k jednomu nakupu navic a nevim co s tim.. nebo ji mam mozna v kanclu.. pokud ji chces za davidoff je tvoje... a prerov to mas docela kousek... ;)

Odesláno

Tak já si zase tu korekční tužku od turtlewaxu oblíbil sjedu místo s škrábancem horkovzduškou přejedu tužkou sjedu horkovzduškou a škrábanec je zalitý :-) Když jsem to dělal jen natřenním bylo to na nic ale když ten vosk s korekční tužky zalijete roztavením horkovzduškou to je paráda :-)

Nahřeju škrábanec parkrat přičně přejedu tužkou ještě když se sama topí na škrábanci pak trošku nastrouhám na lak a jen to přejedu horkovzduškou a ono se to sleje do té rýhy

[upravil dne 22/8/10 Cinci]

Odesláno
Původně zaslal: Cinci

Tak já si zase tu korekční tužku od turtlewaxu oblíbil sjedu místo s škrábancem horkovzduškou přejedu tužkou sjedu horkovzduškou a škrábanec je zalitý :-) Když jsem to dělal jen natřenním bylo to na nic ale když ten vosk s korekční tužky zalijete roztavením horkovzduškou to je paráda :-)

Nahřeju škrábanec parkrat přičně přejedu tužkou ještě když se sama topí na škrábanci pak trošku nastrouhám na lak a jen to přejedu horkovzduškou a ono se to sleje do té rýhy

to zní lákavě, mám ale strach abych nepoškodil lak tou horkovzduškou, jo a jak jsi udělal ten gif obrazek co máš jako avatar
Odesláno

Horkovzduška laku nikdy nic neudělala takže to vyzkoušej a uvidíš :-)

To dělal syn :-D i ted píšu ja syn :-) je to normální animace dvou jpg obrázku na tom druhém kde jakoby svítí světla jsem si trpchu hrál v photoshopu je tam na to nějaký filtr je to strašně dávno už si to nepamatuju :-)

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

presne tu tmave modrou mam doma... dostal sem ji k jednomu nakupu navic a nevim co s tim.. nebo ji mam mozna v kanclu.. pokud ji chces za davidoff je tvoje... a prerov to mas docela kousek... ;)

a maš sonax nebo tu turtle wax nejlépe tmavě modrou... kdyžtak bych si dojel a davidoff jaké tmavé / světlé

Odesláno

A tyhle vosky se dají používat i na metalízy? :myslim mam dojem, že jsem někde slyšel, že to nejde, ale takových a podobných drbů jsem už slyšel.... :D

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

A tyhle vosky se dají používat i na metalízy? :myslim mam dojem, že jsem někde slyšel, že to nejde, ale takových a podobných drbů jsem už slyšel.... :D

vyrobce udáva že může byt použit na metalizu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...