Guest extom Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 vyděl jsem něco od sonaxu i turtle wax oba mněli v balení korekční tužku na škrábance, jen který znich zvolit cena je myslím za 500ml podobná, odstín tmavě modrý, snad ten barevný bude lepší jak ten obyč.... děkuji za názory [upravil dne 21/8/10 extom] [upravil dne 21/8/10 extom] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 S tychto 2 och urcite TURTLE WAX, ta znacka je troska niekde inde ako SONAX, ktory je sice v pohode, ale na turtle nema ... Na tu korekcnu ceruzku sa nedavaj, je to viacmenej blbost ... Radsej vybehni do autolakov, a daj si namiesat tvoju farbu do takej male korekcnej nadobky s malim stetcom, u nas to stoji 4 Eur ... Citovat
David Plundr Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Taky používám barevnej vosk od Turtle wax je super akorát ta korekční tužka je k ničemu. Citovat
abio Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 jo, tu barvu mam na auto, jen me vzdy stve se ten normal vosk dostane do nejmensiho mozneho prostoru tam zbělá, a to mně nebaví čistit Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 No samotné voskovanie je dosť prácne, ale 2x za rok to treba spraviť. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Ja som tiež podľahol korekčnej tyčinke a je to blbosť. Nedrží to tam. Citovat
Chepp Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 presne tu tmave modrou mam doma... dostal sem ji k jednomu nakupu navic a nevim co s tim.. nebo ji mam mozna v kanclu.. pokud ji chces za davidoff je tvoje... a prerov to mas docela kousek... Citovat
wooody Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 zkuste meguers, to je jiná kvalitka než želva :-D Citovat
hudy Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 tady se resi i trosku lepsi vosky:super http://www.peugeot-club.com/topic/55866-vosky-na-auto/ Citovat
Cinci Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Tak já si zase tu korekční tužku od turtlewaxu oblíbil sjedu místo s škrábancem horkovzduškou přejedu tužkou sjedu horkovzduškou a škrábanec je zalitý :-) Když jsem to dělal jen natřenním bylo to na nic ale když ten vosk s korekční tužky zalijete roztavením horkovzduškou to je paráda :-) Nahřeju škrábanec parkrat přičně přejedu tužkou ještě když se sama topí na škrábanci pak trošku nastrouhám na lak a jen to přejedu horkovzduškou a ono se to sleje do té rýhy [upravil dne 22/8/10 Cinci] Citovat
abio Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Původně zaslal: Cinci Tak já si zase tu korekční tužku od turtlewaxu oblíbil sjedu místo s škrábancem horkovzduškou přejedu tužkou sjedu horkovzduškou a škrábanec je zalitý :-) Když jsem to dělal jen natřenním bylo to na nic ale když ten vosk s korekční tužky zalijete roztavením horkovzduškou to je paráda :-) Nahřeju škrábanec parkrat přičně přejedu tužkou ještě když se sama topí na škrábanci pak trošku nastrouhám na lak a jen to přejedu horkovzduškou a ono se to sleje do té rýhy [upravil dne 22/8/10 Cinci] to zní lákavě, mám ale strach abych nepoškodil lak tou horkovzduškou, jo a jak jsi udělal ten gif obrazek co máš jako avatar Citovat
Cinci Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Horkovzduška laku nikdy nic neudělala takže to vyzkoušej a uvidíš :-) To dělal syn :-D i ted píšu ja syn :-) je to normální animace dvou jpg obrázku na tom druhém kde jakoby svítí světla jsem si trpchu hrál v photoshopu je tam na to nějaký filtr je to strašně dávno už si to nepamatuju :-) [upravil dne 22/8/10 Cinci] Citovat
Fusion Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Horkovzduška klidně udělá na laku puchýře popř. lak spálí. Nesmí se držet moc blízko a na jednom místě moc dlouhou dobu. Citovat
abio Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Původně zaslal: Chepp presne tu tmave modrou mam doma... dostal sem ji k jednomu nakupu navic a nevim co s tim.. nebo ji mam mozna v kanclu.. pokud ji chces za davidoff je tvoje... a prerov to mas docela kousek... a maš sonax nebo tu turtle wax nejlépe tmavě modrou... kdyžtak bych si dojel a davidoff jaké tmavé / světlé Citovat
Chepp Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 mam turlte wax tmave modrou.. co je na obrazku vyse. Citovat
Stifler Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 A tyhle vosky se dají používat i na metalízy? mam dojem, že jsem někde slyšel, že to nejde, ale takových a podobných drbů jsem už slyšel.... Citovat
abio Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: Stifler A tyhle vosky se dají používat i na metalízy? mam dojem, že jsem někde slyšel, že to nejde, ale takových a podobných drbů jsem už slyšel.... vyrobce udáva že může byt použit na metalizu... Citovat
Stifler Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 abio: Který výrobce? oba nebo jen želva? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.