Majk006 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 pouzivate nekdo Turtle Wax ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Áno. S obsahom PTFE a som spokojný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk006 Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Ok....mam uplne ten stejny a taky spokojenost..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk006 Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 jen je potreba davat pozor na cerne plasty pri nanaseni..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Jojo,želva je super,používám mnoho let a spokojenost.Z těch plastů to jde opravdu blbě dolů,na ně používám Armor all a super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matii Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Souhlas, želva je super. Na ty plasty stačí starý známý Renoplast, ale bacha, začali ho dělat s černidlem. Omylem jsem ho koupil místo klasiky a ten zase nejde dolu z laku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Turtle Wax PTFE mám už 3 roky ,nedám na něj dopustit,jen doporučuji:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk006 Posted August 10, 2010 Author Share Posted August 10, 2010 Tak jsem jsi obednal TURTLE WAX radu ICE tak uvidime co je to za zazrak.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk006 Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 Tak je zatim nejlepsi rada jakou jsem mel, mam vse z rady TURTLE WAX ICE a vse dokonale! Aautosampon bez smouh po umyti a vosk nezanechava zadne bile skvrny na plastech ba naopak vse se da voskovat, jak plast tak guma a pod. Super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robozv Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 vsetky vosky su super hned po naneseni ale kolko vydrzia byt funkcne?? na kazdom sa pise ze vydrzia 6 mesiacov a moja skusenost je taka ze po cca 3 mesiacoch voskujem lebo vosk je podla mna uz davno dole. /ked prsi a mam naneseny vosk tvoria sa na karoserii gulicky a po 3mesiacoch uz nie:myslim/ mam skusenosti s TurtleWax, Sonax a KOREK - tekute nie tuhe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub106GTI Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Původně zaslal: robozv vsetky vosky su super hned po naneseni ale kolko vydrzia byt funkcne?? na kazdom sa pise ze vydrzia 6 mesiacov a moja skusenost je taka ze po cca 3 mesiacoch voskujem lebo vosk je podla mna uz davno dole. /ked prsi a mam naneseny vosk tvoria sa na karoserii gulicky a po 3mesiacoch uz nie:myslim/ mam skusenosti s TurtleWax, Sonax a KOREK - tekute nie tuhe. Kup so Dodo juice a uvidíš jak dlouho vydrží a hlavně co dokáže:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Ten Dodo Juice je tady a dost kvalitni autokosmetiky, ale za kvalitu se plati http://shop.mvservice.cz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modzillo Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 ...z vlastnej skúsenosti môžem odporučiť vosk AUTOGLYM HD WAX... Akurát včera som bol \"voskovať\" auto a na strechu som si položil papierové utierky, s ktorými som leštil okná. Načiahol som sa pre ne a nič som nenahmatal. Vlastnou váhou (asi 0,001 g) skĺzli po navoskovanej streche dole... Dnes v noci pršalo - jediné suché auto na parkovisku bolo moje, na ostatných sa držala voda... Len pre ukážku - voda sa na aute správa takto: Za seba dávam [upravil dne 15/8/10 Modzillo] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirec-308 Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 To: Modzillo kuk som to video,ak to tak funguje tak to beriem hned. Este by si mohol hodit link ne e-shop,pripadne kde sa to da zohnat. Vdaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 To je tekutej vosk,anebo pasta:myslim AUTOGLYM HD WAX nemůžu to nikde najít,je nějakej odkaz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buga Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 fiha, dobre to je... kde sa to da zohnat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modzillo Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 ...takže chlapi, vec sa má takto: v SR ani ČR sa to zohnať zatiaľ nedá. Pred časom nám tu však jeden chlapík nechal vzorku a ja som ju v sobotu odskúšal na svojom aute - paráda!!! S kolegom (vedúci predaja doplnkov a ND) sme sa dohodli, že začneme túto značku predávať (čističe okien, vosky a podobné srandy)... Takže teraz prebehnú klasické rokovania o cenách, o dodaní atď. Akonáhle budem vedieť niečo viac, hodím sem info. vendi.stejskal: je to tuhý vosk, na auto ho nanášaš pomocou namáčania priloženej vlhkej hubky do tohto \"tuhého krému\". Potom len \"švédskou\" handričkou vyleštíš auto. Malo by to zakonzervovať lak na 1 rok. http://www.fastcardirect.co.uk/cart/images/HDWAX.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Taky používám ,,želvu\", ale AUTOGLYM HD WAX mě docela zajíma. Nikde jsem na internetu nenašel prodejce v ČR. Kdo je výrobcem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modzillo Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Made in Great Britain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Původně zaslal: Modzillo Made in Great Britain Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts