Jump to content

vosky na auto

Majk006
 Share

Recommended Posts

• 5 weeks later...

Tak je zatim nejlepsi rada jakou jsem mel, mam vse z rady TURTLE WAX ICE a vse dokonale! Aautosampon bez smouh po umyti a vosk nezanechava zadne bile skvrny na plastech ba naopak vse se da voskovat, jak plast tak guma a pod. Super! :super

vsetky vosky su super hned po naneseni ale kolko vydrzia byt funkcne?? na kazdom sa pise ze vydrzia 6 mesiacov a moja skusenost je taka ze po cca 3 mesiacoch voskujem lebo vosk je podla mna uz davno dole. /ked prsi a mam naneseny vosk tvoria sa na karoserii gulicky a po 3mesiacoch uz nie:myslim/ mam skusenosti s TurtleWax, Sonax a KOREK - tekute nie tuhe.

Původně zaslal: robozv

vsetky vosky su super hned po naneseni ale kolko vydrzia byt funkcne?? na kazdom sa pise ze vydrzia 6 mesiacov a moja skusenost je taka ze po cca 3 mesiacoch voskujem lebo vosk je podla mna uz davno dole. /ked prsi a mam naneseny vosk tvoria sa na karoserii gulicky a po 3mesiacoch uz nie:myslim/ mam skusenosti s TurtleWax, Sonax a KOREK - tekute nie tuhe.

Kup so Dodo juice a uvidíš jak dlouho vydrží a hlavně co dokáže:)

...z vlastnej skúsenosti môžem odporučiť vosk AUTOGLYM HD WAX... Akurát včera som bol \"voskovať\" auto a na strechu som si položil papierové utierky, s ktorými som leštil okná. Načiahol som sa pre ne a nič som nenahmatal. Vlastnou váhou (asi 0,001 g) skĺzli po navoskovanej streche dole... :roker

Dnes v noci pršalo - jediné suché auto na parkovisku bolo moje, na ostatných sa držala voda...

Len pre ukážku - voda sa na aute správa takto:

Za seba dávam :super

[upravil dne 15/8/10 Modzillo]

...takže chlapi, vec sa má takto: v SR ani ČR sa to zohnať zatiaľ nedá. Pred časom nám tu však jeden chlapík nechal vzorku a ja som ju v sobotu odskúšal na svojom aute - paráda!!! S kolegom (vedúci predaja doplnkov a ND) sme sa dohodli, že začneme túto značku predávať (čističe okien, vosky a podobné srandy)... Takže teraz prebehnú klasické rokovania o cenách, o dodaní atď. Akonáhle budem vedieť niečo viac, hodím sem info.

vendi.stejskal: je to tuhý vosk, na auto ho nanášaš pomocou namáčania priloženej vlhkej hubky do tohto \"tuhého krému\". Potom len \"švédskou\" handričkou vyleštíš auto. Malo by to zakonzervovať lak na 1 rok.

http://www.fastcardirect.co.uk/cart/images/HDWAX.jpg