Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím chlapi, stáhl jsem si z francouzkého citroen fóra mapy do rt4 údajně 2014-2015, ale nechápu tam některé položky můžete mi to někdo osvětlit? Děkuju :super

edit:Tak už jsem to zjistil

post-48511-0-17072500-1417797986_thumb.j

Upraveno uživatelem RomsEvil
Odesláno

Zdravím chlapi, stáhl jsem si z francouzkého citroen fóra mapy do rt4 údajně 2014-2015, ale nechápu tam některé položky můžete mi to někdo osvětlit? Děkuju :super

edit:Tak už jsem to zjistil

attachicon.gifRT4 mapy 2014-2015.jpg

Ahoj mohl bys mi poskytnout ten odkaz na ty radary a alert zony díky :-)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nič v zlom páni ,ale sem tam aj čítate ,alebo iba bezmyšlienkovite napíšete čo potrebujete ,lebo hneď nad vašími príspevkami je odkaz na mapy :myslim

Odesláno

Nič v zlom páni ,ale sem tam aj čítate ,alebo iba bezmyšlienkovite napíšete čo potrebujete ,lebo hneď nad vašími príspevkami je odkaz na mapy :myslim

:super:potlesk

• O 4 týdny později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahoj lidi, dnes jsem pořídil 407SW a je tam (asi) RT4. menu v cz, hlas aj a mapy 2013. Chtěl bych poprosit o nějaký link na mapy 2015, ty co jsou zde, jsou sice funkční, ale ... Takovej torrentík nebo uloz.to by nebylo ??? Díky. (verzi firmware nevím, ale zítra mrknu a popř. nainstaluju novější)  Díky ;)
Popřípadě CZ hlas, ae to už chci asi moc :)

Odesláno

Gpsunerground.com tam si v sekci peugeot-citroen najdes co potrebujes. Na hlas do RT4-5 zapomen. Pokud budes instalovat novej system je cestina i na 8.31. Tam sedi verze 8.20, bohuzel nevim jak je na tom preklad pro BT. Ten v RT4 nemam.

Odesláno

Nahrával si někdo z vás mapy z linku na této stránce? Co vám to ukazuje za rok a edici? Nevím jestli to mám správně, ukazuje to 2013-2014 1ed. Ale možná to jen nefungovalo a mám ty původní.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...