Marky Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Bol som dnes na geometrii s tým, že sa mi zjazďujú vnútrajšky predných gúm, viac ľavá ako pravá a v zákrute na nerovnostiach mám pocit odskakovania zadku. Pripájam protol z geo. Jedná sa mi o označené hodnoty. Červená je aj po geo mimo tolerancie (odklon PZ kolesa). Žlté sú síce v norme, ale je veľký rozdiel medzi P a Ľ kolesom (ide o predok). Technik to skúšal nastavovať, ale zostal len pri snahe. Moja otázka je nakoľko je to zlé, na čo to má vplyv a či s tým niečo treba urgentne robiť. Ďakujem. [upravil dne 20.8.2010 Marky] Citovat
P607Olda Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Mal si ich rozbiehavé (červená elipsa), teraz sú OK (zelená elipsa). Odklony sa obvykle nenastavujú (neviem, ako pri 407), ale na zjazdenie gúm nemajú vplyv. Predpokladám, že pred nastavovaním skontroloval vôle na nápravách. [upravil dne 20.8.2010 P607Olda] Citovat
Marky Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 To o tej rozbiehavosti viem, len ma zaujímali tie parametre mimo normu. Takže podľa teba to mám nechať tak, je to ok? Áno vôle mi kontrolovali. Citovat
Budhas Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Odklony jsou danný, neseřiztujou se obyčejně, to už by muselo bejt a muselo by to jít...jinak sbíhavost po seřízení libovka...můžeš bejt v klidu, máš to v cajku... Citovat
Budhas Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 A pokud by byla na nápravě jakákoliv vůle, buď na čepu, nebo na silenblokách, tak by geometrii servis nedoporučil a dělala by se až po výměně vadných dílů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.