Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Znalci geometrie prosím o vysvetlenie protokolu

Recommended Posts

Odesláno

Bol som dnes na geometrii s tým, že sa mi zjazďujú vnútrajšky predných gúm, viac ľavá ako pravá a v zákrute na nerovnostiach mám pocit odskakovania zadku. Pripájam protol z geo. Jedná sa mi o označené hodnoty. Červená je aj po geo mimo tolerancie (odklon PZ kolesa). Žlté sú síce v norme, ale je veľký rozdiel medzi P a Ľ kolesom (ide o predok). Technik to skúšal nastavovať, ale zostal len pri snahe. Moja otázka je nakoľko je to zlé, na čo to má vplyv a či s tým niečo treba urgentne robiť. Ďakujem.

[upravil dne 20.8.2010 Marky]

Odesláno

Mal si ich rozbiehavé (červená elipsa), teraz sú OK (zelená elipsa).

Odklony sa obvykle nenastavujú (neviem, ako pri 407), ale na zjazdenie gúm nemajú vplyv.

Predpokladám, že pred nastavovaním skontroloval vôle na nápravách.

[upravil dne 20.8.2010 P607Olda]

Odesláno

To o tej rozbiehavosti viem, len ma zaujímali tie parametre mimo normu. Takže podľa teba to mám nechať tak, je to ok? Áno vôle mi kontrolovali.

Odesláno

Odklony jsou danný, neseřiztujou se obyčejně, to už by muselo bejt a muselo by to jít...jinak sbíhavost po seřízení libovka...můžeš bejt v klidu, máš to v cajku...

Odesláno

A pokud by byla na nápravě jakákoliv vůle, buď na čepu, nebo na silenblokách, tak by geometrii servis nedoporučil a dělala by se až po výměně vadných dílů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...