Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Oddie no pockaj ked budes mat fotky uz realne. Ja neviem akoostatny ale mne sa vsetko uplne zmenilo. Teraz babatko je na prvom mieste a vsetko ostatne je na druhom.

S tym nedavanim pozor mas trochu pravdu. snazili sme sa o babo ale zas nie az tak moc a stale nic. A potom ked sme sa rozhodli ze ideme prec ze to nechame tak aha ho. Boli sme s toho trochu mimo, ale ja som sa tesil a teraz som neskutocne stastny a mam pocit ze zivot sa mi nejako naplnil.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Oddie no pockaj ked budes mat fotky uz realne. Ja neviem akoostatny ale mne sa vsetko uplne zmenilo. Teraz babatko je na prvom mieste a vsetko ostatne je na druhom.

S tym nedavanim pozor mas trochu pravdu. snazili sme sa o babo ale zas nie az tak moc a stale nic. A potom ked sme sa rozhodli ze ideme prec ze to nechame tak aha ho. Boli sme s toho trochu mimo, ale ja som sa tesil a teraz som neskutocne stastny a mam pocit ze zivot sa mi nejako naplnil.

Jofo asi presne viem o čom hovoríš ja som síce stale len čakatel ale už v novembry ak boh dá a všetko pojde tak ako doteraz, budem písať takéto vlákno ja. Ešte raz gratulujem a už teraz sa teším ako sa budú malý peugetáci hravať na zrazoch. Pozdravujem aj mamičku a tiež prajem vela zdravia a hlavne síl:papa :papa:super:super

Odesláno

Kaper to cakanie je najhorsie. My sme mali uz 14 ty den po termine. No ale teraz je malinka domka aj s maminkou a ja sa vytesujem. A dneska idem do krcmy.

Uvidis ze sa dockas a stoji to zato.

A istotne to bude pezotacka. Dnes sa viezla v 3 autach a v peugeote bola najtichsie a aj sa usmievala.

Lubim ju.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...