jozefsv Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 pripajam sa s gratulaciou,ani si sa nepochvalil ze cakate Citovat
muškát HC Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 taktiez \" congratulations \" vela zdravia..... Citovat
vendelinek Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Připojuji se k gratulaci,hodně zdraví,štěstí,ať roste jak z vody a přináší jen radost a v duši Citovat
jofo Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 Dakujeme vsetkym. Akurat som sa vratil z nemocnice. Citovat
HonzaZ Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Gratuluji, a ať dělá jenom samou radost. Citovat
oddie Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 To máte z toho, že si nedáváte pozor Já mám fotky zatím jen z ultrazvuku Citovat
Radka S. Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 taky gratuluji a přeji všem hodně zdraví, ať vám dělá jen a jen radost Citovat
jofo Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 Oddie no pockaj ked budes mat fotky uz realne. Ja neviem akoostatny ale mne sa vsetko uplne zmenilo. Teraz babatko je na prvom mieste a vsetko ostatne je na druhom. S tym nedavanim pozor mas trochu pravdu. snazili sme sa o babo ale zas nie az tak moc a stale nic. A potom ked sme sa rozhodli ze ideme prec ze to nechame tak aha ho. Boli sme s toho trochu mimo, ale ja som sa tesil a teraz som neskutocne stastny a mam pocit ze zivot sa mi nejako naplnil. Citovat
kaper Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Původně zaslal: jofo Oddie no pockaj ked budes mat fotky uz realne. Ja neviem akoostatny ale mne sa vsetko uplne zmenilo. Teraz babatko je na prvom mieste a vsetko ostatne je na druhom. S tym nedavanim pozor mas trochu pravdu. snazili sme sa o babo ale zas nie az tak moc a stale nic. A potom ked sme sa rozhodli ze ideme prec ze to nechame tak aha ho. Boli sme s toho trochu mimo, ale ja som sa tesil a teraz som neskutocne stastny a mam pocit ze zivot sa mi nejako naplnil. Jofo asi presne viem o čom hovoríš ja som síce stale len čakatel ale už v novembry ak boh dá a všetko pojde tak ako doteraz, budem písať takéto vlákno ja. Ešte raz gratulujem a už teraz sa teším ako sa budú malý peugetáci hravať na zrazoch. Pozdravujem aj mamičku a tiež prajem vela zdravia a hlavne síl:papa :super:super Citovat
deddo306Break Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 tiež sa pripájame a gratulujeme... Citovat
Durko Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 pripájam sa ku gratuláciam ps:zas bude zraz o niečo početnejší Citovat
jofo Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 Kaper to cakanie je najhorsie. My sme mali uz 14 ty den po termine. No ale teraz je malinka domka aj s maminkou a ja sa vytesujem. A dneska idem do krcmy. Uvidis ze sa dockas a stoji to zato. A istotne to bude pezotacka. Dnes sa viezla v 3 autach a v peugeote bola najtichsie a aj sa usmievala. Lubim ju. Citovat
dzana.m Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 moc moc krasná gratuluju:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.