MilanF1 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 já fakt ale nevím, co se stalo, jenom tipuji z těch indicií, které se tu objevují ... doufám, že po cestě do Senice se nic nestane ... EDIT: S dobou taky nejdu, FB nemám ani nechci ... [upravil dne 3/11/12 21:24 od MilanF1] Citovat
pipistrel Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 tak snad to vsetko lenivy predseda vyjasni aj tu lebo to urobime za neho Citovat
MilanF1 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Udělat CTRL+C a CTRL+V z FB snad není takový problém FB nemám a nelituji, kvůli předsedovi si ho zakládat nehodlám Citovat
pipistrel Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 neni to problem ale nemam zvolenie Citovat
elton Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 nejdeš s dobou , i taková konzerva Medvěd má facebook a je na něm i aktivní Tak už mi je jasné, proč tu bývá takové mrtvo, když je každá na fackabuku. Tak proč máme forum? Citovat
pipistrel Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 eltonku jake mrtvo? ja to tu stale sledujem Citovat
pipistrel Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 ze dakujem idem na to edit: prve foto zadny naraznik [upravil dne 3/11/12 21:42 od pipistrel] Citovat
elton Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 eltonku jake mrtvo? ja to tu stale sledujem No to sleduje kde kdo, ale žije to na fejsu:( [upravil dne 3/11/12 21:40 od elton] Citovat
pipistrel Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 eltonku ja to tu sledujem ale ked nemam co rozumne napisat tak nepisem. nie ako niektori tu. Citovat
Stifler Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 já čekal půl zrušenýho auta a vy naděláte kvůli pár škrábancům Jinak tvrdit, že kdo nemá Facebook, nejde s dobou, mi přijde docela zvláštní.Nedovedu si představit dobu, že bude jednou účet na Facebooku povinný např. pro komunikaci s úřady apod. Nemít Facebook neznamená jít s dobou, ale uchránit se od používání této zbytečnosti, která je dobrá leda tak pro páchání kriminality. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 Nesmis brat vsechno vazne a ad kriminalita to je spise o celem internetu ne? Pro mne ty skrabance jsou jako by tobe na 306 urval zrcatko, zadni sterac a na kapotu vyryl klicem geometricky obrazec s carkou. Citovat
MilanF1 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Každý to cítí jinak, zvláště u relativně nového auta ... já čekal něco v tom smyslu, co jsem psal výše (buchlá guma a obouchané auto). Citovat
Stifler Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Pe:Tře: jasně, kriminalita je na celém Internetu, ale poslední dobou na Facebooku vzrůstá díky anonymitě, kterou jinde člověk nenajde. Co se týče \"bebíčka\", je jasné, že každej cítí jinak každou drobnost. Mně taky mrzí cokoliv, co by se na autě mohlo vyskytnout, ale když člověk nemá prachy na to ,aby si z toho dělal leštěnku v A++ stavu, tak holt jezdí i s těma škrábancema a nedá se nic dělat. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 pravě že když za posledni penize ktere setris kde se da, mas lestenku tak te ty skrabance o to vic serou Citovat
Neon Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Když šetříš, tak prodej leštěnku a kup obouchanej spolehlivej daily car, kde tě to nebude tolik mrzet a až zase budeš mít vatu, tak kup leštěnku ... Jinak samo, že to nasére, o tom žádná ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 tak dnes vyzkoušen antiradar na laserovém ručním radaru: dobrá zpráva je že ten antiradar to umí detekovat špatná je že když to začne pípat jste už změřeni s policisty jsem to pak rozebíral a říkali že jedině při prvním pípnuti škubnout volantem nebo dupnout na brzdu , jenže nikdy neviš kdo jede za tebou či vedle. no naštěstí lasery se používaj na vesnicich typu neratovice a menší a tam jezdim vždy předpisově. Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Pe:Tře: jasně, kriminalita je na celém Internetu, ale poslední dobou na Facebooku vzrůstá díky anonymitě, kterou jinde člověk nenajde. Ha ha jasny a tady je anonymita jeste vetsi 99% lidi je tu pod prezdivkou ne pod celym jmenem, mail adresa taky nic nerikajici ... vy me fakt bavite vsichni priposrany z Facebooku ze by se neco mohlo stat .... :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.