Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já fakt ale nevím, co se stalo, jenom tipuji z těch indicií, které se tu objevují ... doufám, že po cestě do Senice se nic nestane ...

EDIT: S dobou taky nejdu, FB nemám ani nechci ...

[upravil dne 3/11/12 21:24 od MilanF1]

Odesláno
nejdeš s dobou , i taková konzerva Medvěd má facebook a je na něm i aktivní :D

Tak už mi je jasné, proč tu bývá takové mrtvo, když je každá na fackabuku. Tak proč máme forum?

Odesláno

já čekal půl zrušenýho auta a vy naděláte kvůli pár škrábancům :D Jinak tvrdit, že kdo nemá Facebook, nejde s dobou, mi přijde docela zvláštní.Nedovedu si představit dobu, že bude jednou účet na Facebooku povinný např. pro komunikaci s úřady apod. Nemít Facebook neznamená jít s dobou, ale uchránit se od používání této zbytečnosti, která je dobrá leda tak pro páchání kriminality. :roll

Odesláno

Nesmis brat vsechno vazne a ad kriminalita to je spise o celem internetu ne?

Pro mne ty skrabance jsou jako by tobe na 306 urval zrcatko, zadni sterac a na kapotu vyryl klicem geometricky obrazec s carkou.

Odesláno

Každý to cítí jinak, zvláště u relativně nového auta ... já čekal něco v tom smyslu, co jsem psal výše (buchlá guma a obouchané auto).

Odesláno

Pe:Tře: jasně, kriminalita je na celém Internetu, ale poslední dobou na Facebooku vzrůstá díky anonymitě, kterou jinde člověk nenajde. ;) Co se týče \"bebíčka\", je jasné, že každej cítí jinak každou drobnost. Mně taky mrzí cokoliv, co by se na autě mohlo vyskytnout, ale když člověk nemá prachy na to ,aby si z toho dělal leštěnku v A++ stavu, tak holt jezdí i s těma škrábancema a nedá se nic dělat. ;)

Odesláno

Když šetříš, tak prodej leštěnku a kup obouchanej spolehlivej daily car, kde tě to nebude tolik mrzet a až zase budeš mít vatu, tak kup leštěnku ... :)

Jinak samo, že to nasére, o tom žádná ... :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak dnes vyzkoušen antiradar na laserovém ručním radaru:

dobrá zpráva je že ten antiradar to umí detekovat

špatná je že když to začne pípat jste už změřeni :D

s policisty jsem to pak rozebíral a říkali že jedině při prvním pípnuti škubnout volantem nebo dupnout na brzdu , jenže nikdy neviš kdo jede za tebou či vedle. no naštěstí lasery se používaj na vesnicich typu neratovice a menší a tam jezdim vždy předpisově. :D

Odesláno
Pe:Tře: jasně, kriminalita je na celém Internetu, ale poslední dobou na Facebooku vzrůstá díky anonymitě, kterou jinde člověk nenajde. ;)

Ha ha jasny a tady je anonymita jeste vetsi 99% lidi je tu pod prezdivkou ne pod celym jmenem, mail adresa taky nic nerikajici ... vy me fakt bavite vsichni priposrany z Facebooku ze by se neco mohlo stat .... :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...