Guest Džůny Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Zdravím pánové, protože se budu stěhovat do Brna a v rámci práce budu hodně popojíždět po celém městě, budu potřebovat navigaci. Problém je, v navigacích se vůbec nevyznám. Nevím jak to funguje, nevím jaké a podle čeho vybírat. + kdyby někdo věděl, jak a kam navigaci přidělat na 306 na rozumné místo, byl bych jenom rád. Díky moc za každou radu/info. Třeba tahle: http://aukro.cz/item1190994071_luxusni_gps_navigace_ceske_meny_hlasy_4_3_dis.html Proč ano / proč ne? Citovat
Jindras Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 KUP SI NĚJAKÝ KLASICKÝ KLASICKÝ NAVIGON NOVÝ Z INTERNETU-NĚMECKÁ KVALITA ZA DOBROU CENU.... Citovat
miroja Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Ja som pred nedavnom kupil uplny noname z Ciny a max spokojnost. Dost dolezite je,aby sa ti dali aktualizovat mapy, co v znackovych byva casto schvil si ce zadara,ale potom len za dalsie peniaze a nie male. V tychto noname ide napriklad aj \"IGO8 z netu\". Momentalne tam mam Q2/2010 Natrvalo by som to do auta nedaval, iba by to zbytocne lakalo zlodejov, nakoniec vsetky navigacie maju prisavku na sklo ... Citovat
Guest Džůny Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Je jasné že ji budu brát z auta pryč. Nějaké tipy na konkrétní modely by byly? Nepotřebuju žádné extra-vychytávky, ideální cena by byla kolem 3k. Citovat
Malinda59 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Ahoj, já bych ti doporučil tuhle: http://www.entershop.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=-572308 navigace NAVON nejsou tak profláknutý, ale občas si ji půjčuju a spokojenost, má i mód pro začatečníky, kde je opravdu jen to nejnutnější. Anebo potom tuhle, pokud ti zatím stačí jen ČR: http://www.entershop.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=322515 GARMIN je dobrá značka a tahle má navíc tzv. LIFETIME, což znamená, že po zaplacení jednorázového poplatku máš doživotní přístup k aktualizacím map. Citovat
Guest Džůny Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Díky za doporučení. Jen ČR bude nejspíš stačit, na delší cesty plánuju pořídit 607 / Mondeo, tam už bude, doufám, navigace zabudovaná. Nezdá se mi ta doba výdrže na baterie - v jakém rozmezí se pohybují, dá se sehnat něco, co by vydrželo dejme tomu 5-6 hodin? Citovat
miroja Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Co naprikald toto: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41574 [upravil dne 19/8/10 miroja] Citovat
kaper Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Nezdá se mi ta doba výdrže na baterie - v jakém rozmezí se pohybují, dá se sehnat něco, co by vydrželo dejme tomu 5-6 hodin? Ale ved ku každej navigácii máš aj nabíjačku. problem by bol v tom že by si nemala zastrčku v aute ale o tom pochybujem Citovat
Fosil Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Teď jsem kupoval tuhle: http://interlink.tsbohemia.cz/dynavix-navigace-nano-4-3-display-mapy-sk-d-cr-ma-99-pokryti-cisly-popisnymi_d103512.html Nainstaloval jsem do ní iGo8. Mám s ní za sebou cestu do Chorvatska. Zatím spokojenost. Pro: cena, záruka 2 roky (s tou u nav. z Číny a Aukra počítat nemůžeš) Proti: chybí bluetooth, FM transmitter Citovat
miroja Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Původně zaslal: Fosil Teď jsem kupoval tuhle: http://interlink.tsbohemia.cz/dynavix-navigace-nano-4-3-display-mapy-sk-d-cr-ma-99-pokryti-cisly-popisnymi_d103512.html Nainstaloval jsem do ní iGo8. Mám s ní za sebou cestu do Chorvatska. Zatím spokojenost. Pro: cena, záruka 2 roky (s tou u nav. z Číny a Aukra počítat nemůžeš) Proti: chybí bluetooth, FM transmitter Win CE5.0 odblokovane, IGO8, Sygic, TomTom..prehrava AVI, MP3,obrazky,tiez word, excell,pdf, BT, FM transniter, obrazovka 5.0\", 4GB karta,... za 65 eciek. No nekup to Citovat
Guest Džůny Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Má ta Dynavix dotykový displej? A původní dodávané mapy jsou jiné? Jak nahraju iGo8, za kolik a jak je to s aktualizacemi? Citovat
Guest Džůny Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Mimo to - s navigací dostanu koncovku na zapojení do zapalovače, nebo ji budu muset sehnat jinde? Nejsou s tím u 306 problémy, má \"moderní\" zapalovač? Citovat
miroja Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Pokial viem, vsetky aktualne GPS maju dotykovy display a ako prislusenstvo byva minimalne drziak na sklo (alebo palubovku) a aj napajanie z autozapalovaca. Niekdey aj USB kabel na pripojenie do PC, sluchatka, sietovy zdroj ... Moznost zmeny povodneho SW na IGO zalezi od konkretneho vyrobku, Dynavix nepoznam, neviem sa k tomu vyjadrit. 306-ka ma standardne rozmery tohto konektora. Citovat
Qcko Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 No ja som mal v 306 autozapalovac plytky a nedalo sa mi donho nic zapojit, tak som ho vymenil za zasuvku .... rocnik 98 Citovat
Fosil Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Popis Dynavixu je v tom odkazu, je tam i odkaz na stránky výrobce. iGo se dá nahrát na SD kartu a v navigaci se upraví spouštěcí soubory, nebo se použije unlock, který odemkne Windows a pak se dá nahrát jakýkoli nav. software. Pokud se unlock umístí na SD kartu, tak po jejím vyndání a restartu funguje nav. v původní podobě. Ve 306 r.95 jsem měl zásuvku zap. stejnou jako teď ve 406. Citovat
Guest Džůny Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Díky všem za info, vzal jsem tu Dynavix. Ve středu by měla dorazit nejpozději, takže jakmile vyzkouším, napíšu něco sem. Ještě jednou dík. Doufám jen, že bude sedět konektor do zapalovače (r.v. 97). Citovat
Guest Džůny Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Tákže přišla, funguje, konektor sedí. Musím přístroj někde registrovat / dělat cokoliv jiného než ho prostě používat? Citovat
ferrari Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 No, a ja mám problém, že hoc zapaľovač funguje, tak navigácia nenabíja ...ale dávam to za vinu častému používaniu zapaľovača predchádzajúcim majiteľom a možno sú teda opálené kontakty... Citovat
miroja Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Co ine spotrebice v tej zasuvke? Funguju? Ak ano, tak to bude mozno nabijackou GPS. Moze mat naprikald niekde prelomeny vodic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.