Michael coupé Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 tohlr vlákno je asi úplně zbytečné ,ale i tak se rád podělím o zkušenost : Včera jsem narazil na inzerát (opis) Sony clie Cena: dohodou Možnost výměny: ne Stav: málo používaný bez záruky Balení: kompletní originální Platby a předání: osobní předání, dle dohody Region: Břeclav, Brno, jihomoravský kraj Prodám tento přístroj, v moc pěkném stavu. Příslušenství: karta 64MB, pero, nabíječka, datový kabel¨kolébka, cdčka a nějaké papíry, redukci na jiný typ zásuvky, kabel na modem, dálkové ovládání na hudbu, nálepky s grafiti. I krabici mám. Baterka je slabší. Líbil se mi, ale nevyužiju ho, leží mi zbytečně na poličce Můžete nabídnou i nějaké starší telefony, které sbírám, to preferuju xxxxxxxxxxx@centrum.cz Foto mailem Tak píšu,že mám o telefon zájem,že nabízím výměnousvojí nokii atd... první odpověď : Žádnej telefon na prodej nemám a kupovat nechci ok,tak přeposílám odkaz inzerátu a dosla odpoved menit za elektronickej odpad nehodlám , tak píšu ,dobrá mám zájem tel koupit,jsem z Chomutova je problem pošta? odpoved . prodám za 800 tak pisu super poslete mi to na adresu matky (adresa xxxxxx) ,ta je více doma a prebere to hned jak to doveze postacka a nebude to lezet na poště ,cena je tedy 800 a posta , velice dekuji odpoved : ja ale nic neposílam,tohle vase jednani je divne,mam v inzerátu osobní odber,tak nevim proc jste vubec na izerát odpovidal a jeste si to nechate poslat na nekoho jiného a ne na sebe ..... To uz jsem nevydržel a napsal panovi ,že je debil nebo nevim [upravil dne 18/8/10 Michael coupé] [upravil dne 18/8/10 Michael coupé] [upravil dne 18/8/10 Michael coupé] Citovat
Michael coupé Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 jsem blazen ja nebo prodávající? Citovat
godzila.01 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Jo to se dá těžko posoudit.... :D Každopádně on asi velkej inteligent nebude... Citovat
godzila.01 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Ale jinak celkem zajímavá diskuze.... Citovat
marko306 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 predávajúci má IQ húpací koník bez dreva:bojim Citovat
Michael coupé Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 taky si rikam,ale stve me to,ten telefonek jsem zrovna chtel :-( / Citovat
godzila.01 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Spíš bych si pro něj zajel osobně, bych docela rád viděl co je to za v*la.... Citovat
.mycTD Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Demo: myslim, ze je z breclavi a tady na klubu ma ID 12041 Citovat
Michael coupé Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 on je z klubu? ma email mocakardiag@centrum.cz na další email nereagoval,tak nevím Citovat
FrantaCV Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Původně zaslal: .mycTD Demo: myslim, ze je z breclavi a tady na klubu ma ID 12041 Třeba by se mohli potkat na srazu v Lednici:bacha Citovat
Michael coupé Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 holky nemlatim .-D ale jestli,tak se budu branit :-) , kurna,jestli jsi z klubu,tak nedelej a posilej Citovat
Michael coupé Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 tak stale bez reakce,cekal jsem,ze pokud je z klubu,tak pripoji komentar proc se chova jak se chovala,ale nereaguje na email ani tady.... Citovat
Vvitty Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 ze se ti chce to vubec resit... nad takovymi lepe mavnout rukou a jit dal. Citovat
jozefsv Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 od takej osoby by som hlavne nic nekupil po takomto jednani.ten telefon moze mat podobny styl funkcnosti po zapnuti. Citovat
oddie Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 No co, kdybyste věděli, co inzerujících nabízející i tady auta jsou ještě větší... Citovat
.mycTD Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 nehledal bych zbytecne rozdily mezi prodavajicimi a kupujicimi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.