Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem dnes odpojil radio podle tvého návodu a šlo to lehce, ale nic se nestalo vše při starém a ještě jsem si všiml jedné další veci nejde mi RDS, ale to bych přežil. Ted jsem ještě našel zesilovač je v kufru po levé straně na podběhu ten jsem taky odpojil ale pořád vše při starém přední repro jsou nastavené na maximum a nejde s tím hnout zadní nehrajou. fakt nevím co stím...?

[upravil dne 19.8.2010 hakavcak]

Odesláno

jj to bude radiem mluvil jsem s člověkem co dává jednotky do češtiny a ten mi potvrdil že to jednotkou nemůže být.. Ještě zkusím rádio znovu vyndat a zkusit ho v jiném autě jestli pujde to nastavování balance mezi přední a zadní repro. Jinak nějaký soft jsem nainstaloval snad to bylo pro rádio OS8 ..?

Odesláno

V inom aute nepojde. Musi byt sparovane s autom. Akurat keby si dal do 607 a tam by mohlo ist, ale bude pipat a robyt haluze.

Ono asikaj nema vyznam to pchat inde. To vyzera fakt na blbe radio.

No ked sa nieco dari tak sa dari.

Odesláno

byl jsem tam dnes a taky mají zato že je porucha radia zkusí to proměřít a udělat diagnostiku, ale raději bych se tomu všemu vyhnul jsem objednán na uterý a to zas bude ranec a ve finále řeknou že je radio rozbitý. Ještě jsem se chtěl zeptat jsi tady něco psal že se zablokuji při skratu nebo jiné poruše když se jedná o JBL nemůže to být nějek bloklé?

Odesláno

pravdepodobne mas aktivovany faader v konfiguracii, potrebujes to dat na orig. diagnostiku a v konfiguracii radia deaktivovat faader a nastavit vystupy na hifi a nie repro.

Odesláno
Původně zaslal: robo111

pravdepodobne mas aktivovany faader v konfiguracii, potrebujes to dat na orig. diagnostiku a v konfiguracii radia deaktivovat faader a nastavit vystupy na hifi a nie repro.

Ahoj vidím, že o tom něco víš tak myslíš že to bude ono to by bylo lepší než někde kupovat radio. Prostě všechno jde jen nehrajou zadní bedny a v nastavení se s tím nedá hnout je to na maximum nastaveno na přední a nemůžu ubrat ani čárku
Odesláno

ano presne tak sa to sprava, treba to nastavit v konfiguracii radia, len treba skusit lebo niektora verzia diag.planet ma prehodene ano a nie v konfiguracii

Odesláno

Ahoj. Co sa tyka toho blokovania tak to sa blokuje samotny zosilnovac co je vo vnutry. Ale cely JBL system nekomunikuje s radiom o takejto chybe. Cize ked by bolo nieco nafigu v tom koncaku tak nepojde zvuk, ale nastavovanie ide normalne.

Pre robo111. Na diagnostike nemusi nastavovat vystup na repro , alebo na zosik. Ano ak ma zosilnovac tak to ma byt nastavene na zosilnovac, ale ak to ma nastavene ako bez zosiku tak to bude hrat aj tak , ale o 50 percent viacej. Pri nastaveni na zosilnovac sa akurat zapise do konfiguracie zvukoveho procesora v radiu ze hlasitost ma byt mensia koly budeniu zosilnovaca.

Ja si tiez myslim ze to je len konfiguraciou, alebo sa nieco stalo s hlavnym programom v radiu.

Odesláno

Hotovo bylo to asi za 5min stálo to 200 bez dokladu hraje jak má jen ještě nejde RDS to by už, ale nezvládli i tak na to koukal jak jelito a musel jsem mu řikat co má dělat.:roll

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Dobre a co teda spravili? Vypada to ze si bol pri nich.

Připojili noťas zaptali se jestli 407 nebo 607 :D no a najeli v diagnostice na radio konfigurace a najednou to hraje. Ale pořád nejde RDS ale s tím už jsem je nemohl zatěžovat už tak by ten u toho celej spocenej a druhej raději utek hihi
Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

To je docela zvláštní když se v 607mě ptali zda 407 nebo 607. To RDS ti na radiu nejde nastavit? Anebo spíše by to mělo fungovat normálně.

Moc zvláštní to není prostě tam naskošila obrazovka s peugeoty a tam si vybral model a oni jen nevěděli co to vlastně za auto je :-DDD. No to RDS nefungu jako když ho zapneš tlačítko jako kdyby nebylo to samé mi to dělalo když jsem chtěl stahnout zvuk z předních na zadní. Ale tak čert vem RDS možná časem celkem uvažuju že bych si tu diagnostiku koupil
Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Máš na displeji přeškrtnuté RDS?

Na displeji není RDS vubec a čudlík s RDS jako kdyby byl nefunkční a nai TA nejde to samé tak TA jsem stejně nepoužíval. Ale RDS celkem škoda i když se bez toho dá žít. Buď to bude telematikou co jsem měnil jestli nešlo o auto z Anglie to nemá RDS tuším nebo je to někde v diagnostice zakázané..
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

nieco podobne som riesil, ale mne vsetko slapalo ok, len som sa hral s diagnostikou a zmenil som v nastaveniach radia krajinu, fungovali len predne repro, rds a ani ta vobec nereagovalo, zmenil som to spet ale uz si nepametam co som tam dal, ak chces mozem to pozriet, ale situacia ta ista... nozno pomozem :)

[upravil dne 25/12/10 20:21 pistinko]

Odesláno
nieco podobne som riesil, ale mne vsetko slapalo ok, len som sa hral s diagnostikou a zmenil som v nastaveniach radia krajinu, fungovali len predne repro, rds a ani ta vobec nereagovalo, zmenil som to spet ale uz si nepametam co som tam dal, ak chces mozem to pozriet, ale situacia ta ista... nozno pomozem :)

[upravil dne 25/12/10 20:21 pistinko]

to by bylo fajn dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...