hakavcak Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 tak jsem dnes odpojil radio podle tvého návodu a šlo to lehce, ale nic se nestalo vše při starém a ještě jsem si všiml jedné další veci nejde mi RDS, ale to bych přežil. Ted jsem ještě našel zesilovač je v kufru po levé straně na podběhu ten jsem taky odpojil ale pořád vše při starém přední repro jsou nastavené na maximum a nejde s tím hnout zadní nehrajou. fakt nevím co stím...? [upravil dne 19.8.2010 hakavcak] Citovat
jofo Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 No tak je nieco s radiom. Maz moznost dat novy soft do toho radia? Niekto tu mozno bude mat cd. Citovat
hakavcak Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 jj to bude radiem mluvil jsem s člověkem co dává jednotky do češtiny a ten mi potvrdil že to jednotkou nemůže být.. Ještě zkusím rádio znovu vyndat a zkusit ho v jiném autě jestli pujde to nastavování balance mezi přední a zadní repro. Jinak nějaký soft jsem nainstaloval snad to bylo pro rádio OS8 ..? Citovat
jofo Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 V inom aute nepojde. Musi byt sparovane s autom. Akurat keby si dal do 607 a tam by mohlo ist, ale bude pipat a robyt haluze. Ono asikaj nema vyznam to pchat inde. To vyzera fakt na blbe radio. No ked sa nieco dari tak sa dari. Citovat
jofo Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Pocuj a neskusal si sa opytat v peugeote ci sa stym nestretli? Citovat
hakavcak Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 byl jsem tam dnes a taky mají zato že je porucha radia zkusí to proměřít a udělat diagnostiku, ale raději bych se tomu všemu vyhnul jsem objednán na uterý a to zas bude ranec a ve finále řeknou že je radio rozbitý. Ještě jsem se chtěl zeptat jsi tady něco psal že se zablokuji při skratu nebo jiné poruše když se jedná o JBL nemůže to být nějek bloklé? Citovat
robo111 Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 pravdepodobne mas aktivovany faader v konfiguracii, potrebujes to dat na orig. diagnostiku a v konfiguracii radia deaktivovat faader a nastavit vystupy na hifi a nie repro. Citovat
hakavcak Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 Původně zaslal: robo111 pravdepodobne mas aktivovany faader v konfiguracii, potrebujes to dat na orig. diagnostiku a v konfiguracii radia deaktivovat faader a nastavit vystupy na hifi a nie repro. Ahoj vidím, že o tom něco víš tak myslíš že to bude ono to by bylo lepší než někde kupovat radio. Prostě všechno jde jen nehrajou zadní bedny a v nastavení se s tím nedá hnout je to na maximum nastaveno na přední a nemůžu ubrat ani čárku Citovat
robo111 Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 ano presne tak sa to sprava, treba to nastavit v konfiguracii radia, len treba skusit lebo niektora verzia diag.planet ma prehodene ano a nie v konfiguracii Citovat
jofo Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Ahoj. Co sa tyka toho blokovania tak to sa blokuje samotny zosilnovac co je vo vnutry. Ale cely JBL system nekomunikuje s radiom o takejto chybe. Cize ked by bolo nieco nafigu v tom koncaku tak nepojde zvuk, ale nastavovanie ide normalne. Pre robo111. Na diagnostike nemusi nastavovat vystup na repro , alebo na zosik. Ano ak ma zosilnovac tak to ma byt nastavene na zosilnovac, ale ak to ma nastavene ako bez zosiku tak to bude hrat aj tak , ale o 50 percent viacej. Pri nastaveni na zosilnovac sa akurat zapise do konfiguracie zvukoveho procesora v radiu ze hlasitost ma byt mensia koly budeniu zosilnovaca. Ja si tiez myslim ze to je len konfiguraciou, alebo sa nieco stalo s hlavnym programom v radiu. Citovat
hakavcak Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 tak zítra dopoledne s tím jdu do servisu na diagnostiku snad to budou umět a neřeknou si za to strašnou částku.. Citovat
hakavcak Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Hotovo bylo to asi za 5min stálo to 200 bez dokladu hraje jak má jen ještě nejde RDS to by už, ale nezvládli i tak na to koukal jak jelito a musel jsem mu řikat co má dělat. Citovat
jofo Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Dobre a co teda spravili? Vypada to ze si bol pri nich. Citovat
hakavcak Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Původně zaslal: jofo Dobre a co teda spravili? Vypada to ze si bol pri nich. Připojili noťas zaptali se jestli 407 nebo 607 no a najeli v diagnostice na radio konfigurace a najednou to hraje. Ale pořád nejde RDS ale s tím už jsem je nemohl zatěžovat už tak by ten u toho celej spocenej a druhej raději utek hihi Citovat
HonzaZ Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 To je docela zvláštní když se v 607mě ptali zda 407 nebo 607. To RDS ti na radiu nejde nastavit? Anebo spíše by to mělo fungovat normálně. Citovat
hakavcak Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: HonzaZ To je docela zvláštní když se v 607mě ptali zda 407 nebo 607. To RDS ti na radiu nejde nastavit? Anebo spíše by to mělo fungovat normálně. Moc zvláštní to není prostě tam naskošila obrazovka s peugeoty a tam si vybral model a oni jen nevěděli co to vlastně za auto je :-DDD. No to RDS nefungu jako když ho zapneš tlačítko jako kdyby nebylo to samé mi to dělalo když jsem chtěl stahnout zvuk z předních na zadní. Ale tak čert vem RDS možná časem celkem uvažuju že bych si tu diagnostiku koupil Citovat
hakavcak Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Máš na displeji přeškrtnuté RDS? Na displeji není RDS vubec a čudlík s RDS jako kdyby byl nefunkční a nai TA nejde to samé tak TA jsem stejně nepoužíval. Ale RDS celkem škoda i když se bez toho dá žít. Buď to bude telematikou co jsem měnil jestli nešlo o auto z Anglie to nemá RDS tuším nebo je to někde v diagnostice zakázané.. Citovat
pistinko Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 nieco podobne som riesil, ale mne vsetko slapalo ok, len som sa hral s diagnostikou a zmenil som v nastaveniach radia krajinu, fungovali len predne repro, rds a ani ta vobec nereagovalo, zmenil som to spet ale uz si nepametam co som tam dal, ak chces mozem to pozriet, ale situacia ta ista... nozno pomozem [upravil dne 25/12/10 20:21 pistinko] Citovat
hakavcak Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 nieco podobne som riesil, ale mne vsetko slapalo ok, len som sa hral s diagnostikou a zmenil som v nastaveniach radia krajinu, fungovali len predne repro, rds a ani ta vobec nereagovalo, zmenil som to spet ale uz si nepametam co som tam dal, ak chces mozem to pozriet, ale situacia ta ista... nozno pomozem [upravil dne 25/12/10 20:21 pistinko] to by bylo fajn dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.