hakavcak Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Zdravím, auto bylo v servisu něco tam dělali ohledně rozbité telematiky a hledali závadu. Jednotku mám už novou a zjistli jsem že mi nejde nastavení audia zadní a přední repro jdou mi jen přední jinak vše funguje dobře výšky, basy, loud a levé pravá strana jen s nastavením na zadní repro nehnu prostě je přední na nejvíc a nejde to změnit. Čím by to mohlo být? Nemůžou být zadní repro jen někde odpojené? Citovat
jofo Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 A to ti ani v ponuke nezobrazi korekciu predne a zadne repro? Este ma napadla jedna vec ze z akeho auta je ta doska co si kupoval. Ci nie je ta nejako naprogramovana iba na predne repro. Citovat
jofo Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Mozno smradosi co to mali predtym nieco preprogramovali v RT3. Treba hladat na diagnostike ci tam cosikaj take nie je. Ja mam svoju teraz rozbitu takze nemozem pomoct. Inac pred opravou vsetko bolo v poriadku? Po vymene dosky nejde zadok? Citovat
hakavcak Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Nebude to jednotkou totiž to nejde ani s tou rozbitou to jdou taky jen přední je to od té doby co hledali závadu a nenechali si poradit že to bude tou jednotkou protože jsem se toímu tady dočetl připadalo jim to jako blbost. jinak v nastavení to nabídne pouze s tím nejde nic dělat. Je to nastaveno na maximum na přední a nejde stahnout. myslím že bude někde repro odpojeno měli rozebraný ten tunel co je opěrka ruky... Citovat
hakavcak Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 MUŽETE MI NĚKDO PORADIT V JAKÝCH MÍSTECH MŮŽE BÝT ROZPOJENÉ ZADNÍ REPRO (ZADNÍ DVEŘE A VZADU DESKA) DÍKY Citovat
HonzaZ Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Když to ale ukazuje max nastavení na přední repro a nejde to přestavit, tak bych to spíš hledal v radiu. Jedině že by to bylo tak chytré a očuchalo si to všechny repro, zda jsou připojeny. Další možnost je to ohmicky změřit na konektoru pro repro na kabelu u radia. Ovšem nevím, zda nemáš externí zesilovač. [upravil dne 18/8/10 HonzaZ] [upravil dne 18/8/10 HonzaZ] Citovat
jofo Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Kable k repro nie su v stredovom tunely. Tahane su po krajoch a idu do stredoveho stlpika a odtial cez prechodku do dvery. prechodka je odsrobovatelna. Ako radili. Premerat na vystupe radia kazde repro ohmetrom. malo by to ukazovat okolo 4 ohmy. Ak mas zosik tak potom z vystupu zosilnovaca. inac dnes som odpojil zadne repro a ide mi normalne regulovat predok a zadok. dalo sa regulovat ak ked som odpojil zosilnovac. Skus este odpojit radio od napajania a potom ho pripojit. Citovat
jofo Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Este ma napadla jedna vec. Skus spravit update softwaru z cd. Citovat
hakavcak Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 a jak radio odpojím vůbec nevím jak se tam dostat..? A tak to teda funguje i když jsou odpojeny? tak to bude nějaký problém a už začínám mít strach co to může být.. Ale tou jednotkou asi né protože to přestalo hrát už u tý rozbitý a hrál jen předek. Citovat
jofo Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Tu je ako sa dostat ku radiu. http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=72418 Este jedna vec. Mas jbl system, alebo bez jbl? Citovat
jofo Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Ja osobne si myslim ze nieco bude so softom v radiu. Skusil by som odpojit napajanie a pripojit nazad a ak nie tak skus prehrat ten software. Ak mas jbl tak koncove zoailnovace maju diagnosticky vystup, ktory v pripade poruchy odpoji dany obvod. Na kazdy par repro je jeden obvod. Ak je skrat niekde na vystupe, alebo jednosmerne napatie na vystupe tak obvod sa zablokuje, alebo prejde do stanby modu. Ale zas nie je mi zname ze by nejako datovo komunikovali medzi sebou rt3 a zosilnovac. Citovat
hakavcak Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 mám jbl RT2 barevná obrazovka 2003 Citovat
jofo Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 No tak to co som pisal je asikaj bezpredmetne, lebo tvoj system som nemal rozobraty. Co som pisal tak to bolo pre rt3 , jbl a rok 2005. Citovat
hakavcak Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 tak že to by mohlo být ono že byl skrat a tak se zablokoval zadní obvod proto možná ani neraaguje to nastavení a zase kdyby se to jen odpojilo někde tak to bude nastavené na středu a prostě zadní jen nebude hrát ale takhle je přední nastaveno na maximum a neudělám s tím vůbec nic. Chtěl jsem se zeptat když to radio uplně odpojím nezablokuje se? Nějaký kod nebo tak něco? A nešlo by to odblokovat pokud se to zablokovalo diagnostikou? Citovat
hakavcak Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Původně zaslal: jofo No tak to co som pisal je asikaj bezpredmetne, lebo tvoj system som nemal rozobraty. Co som pisal tak to bolo pre rt3 , jbl a rok 2005. To né jsem za to strašně rád i ta demontáž bude možná hodně podobná a jde mi to to JBL jestli se to blokuje při poruše? To by mohlo být stejný ted jak to odblokovat? Citovat
HonzaZ Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Takže změřit ohmicky repro na kabelu ze zesilovače. Je možné, že je tam někde zkrat a elektronická pojistka ten zadek odpojí. Citovat
hakavcak Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 tak že zesilovač ten je někde v kufru tam změřit vystupy mělo by to být kolem 4ohmu a ta elektronická pojistka? Citovat
HonzaZ Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Ta el. pojistka by měla být v tom zesilovači. Citovat
hakavcak Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Ta el. pojistka by měla být v tom zesilovači. Prosím tě tak že co..? Najít zesilovač přeměřit a tu pojistku tak, že vše v kufru zatím nemontovat radio ven? Citovat
jofo Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Elektronicka poistak je rovno v integraci- koncovom zosilnovaci. Nie som si isty ako u teba ale ja mam zosik na spolujazdcovej strane za kastlikom. Ja by som ten zosik odpojil oba konektory co su tam Je den konketor je vystupny co ide signal zo zosiku do reprakov a druhy je vstupny co ide napajanie a vstupny signal z vystupu radia. Na tento by som pripajal postupne nejaky reprak a skusal ci sa to nerozbehne. To autoradio ma svoj koncovy zosilnovac v sebe pre pripad ze by bolo pouzite vo verzii bez zosilnovaca. Ak mas niekoho na blizku s diag. tak skus ci to nenanpoji na pc a nenajde nieco. Ako som pisal pri poruche, alebo skrate na repraku sa koncovy zosilnovac zablokuje v JBL, ale nijako nekomunikuje s radiom. Myslim tym ze neposiela informaciu o skrate do autoradia. Po odpojeni radia nebude pitat kod. Je sparovane na vyrobne cislo karoserie. Treba to odpajat po odpojeni baterie aspon tak pise servisna prirucka. Mozno si niekto povie ze staci odpojit bateriu, ale to nie je pravda. Treba radio odpojit fyzicky. No neviem co by som este. Ak je to hardverova zalezitost tak sa to da poriesit, ale ak je to softom, tak to neviem. A este otazka. Mozno som nepostrehol, ale ovladanie balance ide? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.