Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz , kde sehnat středový díl výfuku pro kombi benzín 2.2i.

Popřípadě v okolí FM někoho šikovného schopného opravy.

Byl jsem ve dvou firmách zabývajících se výměnou a tento typ nemají ani v katalogu.

Odesláno

pokud bys měl zájem, tak mam střední díl doma, je jako novej!

je sice ze sedanu V6, ale podle serviceboxu maj stejný objednací číslo, takže neni problém!!

pokud bys měl zájem, tak napiš SZ nebo tel 608881755

Odesláno

Dnes ráno při nastartování se ozval příšerný \" tuning\" zvuk , takže jsem zajel do Polského Těšína a tam v jedné místní firmě mi pánové velice ochotně výfuk poskládali. ( jelikož takový jedině originál , tak se na rozdíl od místních frýdeckomísteckých firem nezalekli a vzali trubky , kolena , příruby a asi hodinu měřili,svařovali,řezali až mi poskládali nový ).

A nakonec koncová cena 1400,- Kč. :roker

:xvul co se týče polské kvality výfuku , na 405 mi vydržel tři roky v pohodě , než jsem ji prodal :aut

Odesláno

kveton , to je sice supr ale místo tvého pobytu (v podpisu) je cca 800km pro mě a já potřeboval problém řešit okamžitě , s upadnutým výfukem se jezdit nedá :bojim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Walker 22705. Maloobchodní cena 3850kč s DPH ve firmě Trost. :)

To je výfuk pro 3.0 V6 ... :) Na 2.2 se druhovýroba zatím nedělá ani na 406,407 ani na 607... zrovna tetko jsem to řešil.... :D Sám budu muset koupit originál....

Odesláno

godzila.01 , četl jsem tvé příspěvky ohledně \"nového\" auta :cool:

Docela by mě zajímalo , jak se hýbe 607 s tímto motorem oproti mému kombajnu :myslim

Odesláno

Miku : Těžko posoudím, nejel jsem s tvým, ale podle mně to jede pěkně... Není to žádnej zázrak, ale to auto ani není dělaný na nějaký velký závodění:) Jinak neměl jsem problém že by to do kopce třeba zpomalovalo, nebo bych neměl dost výkonu na předjetí....

Odesláno

Ten samý problém s výfukem jsem řešil loni u sedanu s motorem 2.0 T a tenkrát jsem taky druhovýrobu nesehnal (origo by o 100% navýšilo cenu auta) , takže mi to jeden šikovný svářeč opravil a nabídl se , že je schopen , když bude mít více času udělat nový.

Teď mi ten výfuk cca tři roky vydrží a pak snad už bude druhovýroba :D

Když jsem měl auto na rozvody u Chodury , tak mi servisáci říkali , že jede lépe než jejich sedan stím samým motorem u nich ve firmě :cool: .

Pokud jsem jezdil na benzín spotřeba v průměru 9 l , teď na plyn 10litříků , takže spokojenost.

Odesláno

Ono když ten výfuk udělá někdo kdo tomu rozumí a umí si to spočítat, tak je to potom v klidu... horší je když ti to udělá nějaký amatér co si myslí že je to jedno z čeho to bude, hlavně že je to levné.... :)

Odesláno

máš pravdu , jinak turbínku jsem dal děckám na hraní k cestám z chalupy do obchodu ( autobus jezdí třikrát za den :bacha )

Odesláno

To je daň za né zcela typickou motorizaci , na naftu nebo 1.8 či 2.0 je výfuku jako smetí a ceny pohodové. ( ještě , že se nám ty autíčka nekazí :D:D:D )

děcka :D - jedna 19 a druhá 22 :D

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Původně zaslal: BoneDaddy

Walker 22705. Maloobchodní cena 3850kč s DPH ve firmě Trost. :)

To je výfuk pro 3.0 V6 ... :) Na 2.2 se druhovýroba zatím nedělá ani na 406,407 ani na 607... zrovna tetko jsem to řešil.... :D Sám budu muset koupit originál....

jak jsem ale psal, v serviceboxu je objednací číslo výfuku na V6 i na 2,2 stejný! Takže je jedno, z čeho ten výfuk dáš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...